Skocz do zawartości
kilobajt

Wne..Denerwojace reklamy.

Rekomendowane odpowiedzi

Zainstalowalem Opere 7.29 i jestem mile zaskoczony - OPERAZ RULEZZ.

Tylko takie pytanie: Czy ( jesli tak to jak ) w Operze mozna kozystac z funkcji Ulubione??

jesli masz polską to na górnym pasku masz zakładki, to samo co ulubione tylko chyba musisz wrzucac od nowa, nie wiem czy da się importować, jesli chcesz te linki widzieć na pasku tak jak można zrobić łacza w ie to we właściwościach linku dajesz pokaz na pasku osobistym.

ps. jak ci się podobaja gesty myszki w operzez ( jeśli już odkryłes co to :D )

ps2. tez sie niedawno przezuciłem na opere i mam pare pytań do jej

uzytkowników:

własnie przezucam sie na opere bo ie doprowadza mnie do szału i mam 2 proste pytanka

1. czy da tak ustawic żeby po przciągnieciu linka na bok otwierała sie nowa strona ( tak jak w myie 2 )

2. czy da sie tak ustawić żeby podwójne kliknięcie na karte zamykało strone ( wiem sa gesty ale sie przezywczaiłem do myie 2 )

3. jak ustawic żeby nowo otowrty link na nowej karcie nie wyskakwiwał mi na przód tzn. żeby wyswitelana była dalej strona z której otwarłem linke a ta otwarta wczytywała się w tle ( także z myie )

ps. całkiem przyjemna ta opera i nie wgrywają sie na nią te rózne ie-owskie świnstwa

ps2. starsznie przzwyczaiłem sie do tego myie 2 i cięzko mi sie przestawic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

własnie przezucam sie na opere bo ie doprowadza mnie do szału i mam 2 proste pytanka 

1. czy da tak ustawic żeby po przciągnieciu linka na bok otwierała sie nowa strona ( tak jak w myie 2 ) 

2. czy da sie tak ustawić żeby podwójne kliknięcie na karte zamykało strone ( wiem sa gesty ale sie przezywczaiłem do myie 2  ) 

3. jak ustawic żeby nowo otowrty link na nowej karcie nie wyskakwiwał mi na przód tzn. żeby wyswitelana była dalej strona z której otwarłem linke a ta otwarta wczytywała się w tle ( także z myie  ) 

ps. całkiem przyjemna ta opera i nie wgrywają sie na nią te rózne ie-owskie świnstwa 

ps2. starsznie przzwyczaiłem sie do tego myie 2 i cięzko mi sie przestawic

Już to gdzieś widziałem - http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=791...&highlight=myie . :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A pomyśleliście czasem, że np. takie serwisy jak Tweak.pl muszą się z czegoś utrzymywać?

A takie pasożyty przeglądające strony, którzy wpieprzają łącze i nie chcą w zamian nawet reklam oglądać nie są przeze mnie mile widziani.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lisek: Mi tam reklamy nie przeszkadzaja o ile nie wtryniaja sie w parade. Taki banerek to nawet czasem potrafi stronke urozmaicic ;)

Ale popupy i tego typu syfy to nie za bardzo.

Co do opery to polecam wszystkim bardzo ciekawy artykuł na:

Odkrywamy przeglądarkę Opera

Wiele sie mozna dowiedzec :)

Ps. wchodzac tutaj myslałem ze chodzi o reklamy TV ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi