Szymoon Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 W skrocie bo musze drugi raz post pisac (grrrrr). Bylem zmuszony kupic buty. Wybralem sie do sklepu z adidasami(orginalami) i wybralem sobie jedne. Jak przyjechalem do domu, to okazalo sie, ze: 1. Wcale nie sa takie fajne 2. Maja tragiczna podeszwe, na pierwszym sniegu czy lodzie mam zapewniona glebe. Nie ma zadnych wystajacych czesci - zeby byla lepsza przyczepnosci, calkiem gladko tylko male kanaliki sa. 3. Sa to buty treningowe(wedlug legendy adidasa) :/ 4. Nie wiem, czy z powodu 3 nie bede mial pozniej obciachu. Nie wstyd w takich sie pokazac, chodzic na codzien ? Prosilbym o szybka odpowiedz, robic larmo na caly dom, ze w takich nie bde chodzil, czy zostawic (bedzie ten obciach z powodu typu czy nie. Pytam serio i potrzebuje pilnie odpowiedzi. PLiss powiedzicie cos. Ps. Buty maja jasno-szary kolor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 A tak podeszwe maja podobna do Sixty 6 http://www.adidas.com/pl/products/catalogue/ Ogolnie tez je przypominaja, tylko kolor szary, czy jasno-szary. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Ty to masz problemy :) Sixty 6 są nawet fajne - i chodził bym w nich nawet codzień - co do podeszwy to możesz zaliczyć czasem glebe na jakimś śniegu. Według mnie może być obciach tylko dla tego, że będziesz walił a glebę co jakiś czas ale tak to loozik ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 na lato to fajne są adki climacool a na zime to trzeba sobie cos inne kupić np jakies buciki Chirucca z goretexu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatI Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 trza bylo dokladnie obejrzec w sklepie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azrael Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 buhahahaha Czlowieku przeczytaj najpierw przeznaczenie tych butow, a nie psioczysz ze slizgaja sie na sniegu i lodzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Mnie sie wogole jakos modele Adidasa nie podobaja. Za to ciekawe projekty ma FILA i Converse czasem NIKE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...