Rendar Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Pytanie: Czy sieciówki Gigabit i Megabit połączone kablem skrosowanym będą współpracować, czy nie, cgodzi o połączenie dwóch komputerów, pytam, bo miałem wcześniej na jednym lan na płycie 100Mb i XP i do niego był podłączony staroć z 98 i starą kartą Realtec i wsio było ok, teraz na kompie z XP zmieniłem płytę na Abita IC7-G z sieciówką 1Gb i teraz się nie widzą, wie ktoś co z tym zrobić, i czy powinny się widzieć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Będą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fejkk Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Możę nie przestawiłeś na tym abicie prędkośći karty na 100mbs ?? i dlatego nie chce złapać połączenia ta stara... a najlepiej spróbuj 10mbs czy zadziała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rendar Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 A możesz mi powiedzieć gdzie zmienia się te prędkości? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...