adriannn87 Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Złożyłem dzisiaj kompa: Barthon 2500+ Sapphire Radeon 9600 128-bit, 128 DDR, VIVO Abit NF7 v.2.0. Maxtor 80GB, 8 MB cache Deer 350W :/ ... I mam problem. Od włączenia kompa do załadowania się windowsa mam czarne, pół przezroczyste prostokąty (białe w biosie, niebieskie przy ładowaniu windy). W samym windowsie niektóre ikonki są niewyraźne / pocięte. Z kolei po zainstalowaniu catalystów pojawia się tego więcej i np. wokół wskaźnika myszy jest też parę rzędów prostokątów układających się w mały kwadrat może 1,5x1,5 cm. Po zaistalowaniu "Ati Control Panel" po załadowaniu windowsa pojawia mi się jakiś dziwny zamazany obraz, a potem monitor się wyłącza i pisze "Frequency Out Of Range, 18k/0 Hz" czy coś w tym stylu. Mogę używać kompa tylko kiedy wybiorę tryb awaryjny albo tryb VGA. Co robić, pomóżcie !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 hmmmm sproboj wlonczyc/wylonczyc fast writes zobacz tez czy podniesienie napiecia na agp cos pomoze pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriannn87 Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 To karta jest trefna - zrobiłem wszystko co mogłem, a potem sprawdziłem na drugim kompie i wszędzie to samo .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 no to nic tylko na gwarancje niech wymianiaja :P pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriannn87 Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Już oddałem - karta w serwisie, a ja w żałobie - conajmniej 2 dni bez mojego ukochanego kompa :) Jeszcze mi chamy dali cennik - "koszty naprawy w przypadku przekroczenia warunków gwarancji". O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...