dragongc Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Witam. Mam pytanie czy to jest prawda ze TPsa ma zamiar zmienic ceny na InternetDSL?? Wiecie cos na ten temat ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fejkk Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Był już nawet przykładowe cenniki jednak narazie to nic potwierdzonego przez TPSA... Bądźmy dobrej myśli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 a skad takie informacje ? gdzie o tym slyszeliscie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 No wlasnie gdzie te cenniki?? Ja jestem dobrej mysli poniewaz mam maly dylemat i moze te nowe ceny go rozwiaza :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=767...cc7496553619475 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...