pok Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Wtam ponownie.Muj zasilacz to q-tec 400w i jakoś takoś wydaje mi sie że to jest po prostu kupa shitu.Wiem że pisaliście na takie tematy.Mam do was prośbe.Możecie mi podpowiedzieć jaki zasilacz bylby o niebo lepszy od tego q-teca, który by dobrze przymał napięcia, żeby miał 400w i żeby wytrzymal obciążenie okolo 6 wentyli i katody.I jeszcze jedna prośba, nie piszcie że to już było bo wiem ze było ale czytając te wszystkie posty poprostu sie pogubiłem. dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Wtam ponownie.Muj zasilacz to q-tec 400w i jakoś takoś wydaje mi sie że to jest po prostu kupa shitu.Wiem że pisaliście na takie tematy.Mam do was prośbe.Możecie mi podpowiedzieć jaki zasilacz bylby o niebo lepszy od tego q-teca, który by dobrze przymał napięcia, żeby miał 400w i żeby wytrzymal obciążenie okolo 6 wentyli i katody.I jeszcze jedna prośba, nie piszcie że to już było bo wiem ze było ale czytając te wszystkie posty poprostu sie pogubiłem. dzięki. kupuj modecoma 350gtf (fortron) jak nie masz kasy 135zl kosztuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 :) nie no te 350 zł jakoś wygarne od mamuśki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 :) nie no te 350 zł jakoś wygarne od mamuśkia po co pieniadze w bloto wyrzucac twoj konfig ten zasilacz bez problemu uciagnie:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 H400XP lub Szefa420,no czyba ze przez ostatni miesiac (jak mnie nie bylo) trendy sie zmienily ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi86 Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 To ja bym bral Tagana 380W :) Cichy i mocny a kosztuje kolo 300zl, wiec jakby co to 50zl mozesz przepic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...products_id=167 coś takiego było by dobre?A macie może linka do recenzji tego tagana?A i co to jest to aktywne PFC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIKER Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 poczekaj na Neoteca 420W za 350zł bedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Czy wy wogule śpicie?:)Dobra to już mam 2 zasilacze do wyboru NeoTEC V4202 lub Chieftec 420W Dual Fan.Tylko teraz nie wiem który z nich będzie lepiej trzymał napięcia.Obydwa sa w cenie do 350 zł.Wiecie kiedy te neotec będą w sprzedaży?Jest już może jakaś recenzja tego czegoś?Sory za tyle pytań ale nie chce mi sie spać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffi Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 co sądzicie o Chieftec (HPC-420-302-DF) 420W kosztuje 300zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=8106&sid=1 full wypas cisza spokój i wydajność jak dobrze poszukasz znajdziesz taniej http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=5454&sid=1 to samo co wyżej ja mam takiego tylko że 300W i spokojnie ciągnie mój config po podłączeniu radka 9800pro żadnych problemów napiecia full stable! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exiter Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 jeśli już doradzacie pok-owi to doradźcie również mi. planuje kupno DURONA 1600 i płyty z chipsetem KT 333, do tego mam GeForca 2 - jaki zasilacz podoła temu? nie mam zbyt dużo kasy max to jest 150 PLN. Zastanawiam się co sądzicie o QTECach chociaż pok już mi odpowiedział, ale może to odosobniony przypadek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 spójrz na to co napisał Boniek1 taki zasilacz powinien byc ok i jest w miare tani Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziubek Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 panowie a co powiecie na foxconna 400W???????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Ten tagan to całkiem niezłe cacko :)Kosztuje tyle co chieftec, tyle że chieftec ma 420W a tagan 380W.A enermax troche za drogi.Chyba sie skusze na chiefteca(znana firma i w zadnej recenzji nie napisali o nim nic zlego) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 ja równiesz polecam tagana. mam od pewnego czasu i musze powiedziec ze rewelacja. no i cisza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LZIggy Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 jeśli już doradzacie pok-owi to doradźcie również mi. planuje kupno DURONA 1600 i płyty z chipsetem KT 333, do tego mam GeForca 2 - jaki zasilacz podoła temu? nie mam zbyt dużo kasy max to jest 150 PLN. Zastanawiam się co sądzicie o QTECach chociaż pok już mi odpowiedział, ale może to odosobniony przypadek.Fortron FSP300-GTP na allegro za okolo 100 zl Q-Tec sobie odpusc bo to cos pokroju codegena tylko w zlotej obudowie ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 H400XP lub Szefa420,no czyba ze przez ostatni miesiac (jak mnie nie bylo) trendy sie zmienily ;)Teraz poleca się Tagana 380W :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 A możecie podać dokładne napięcia jakie ma ten tagan w idle i load? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 napięcia to on musi miec bardzo dobre zresztą spójrz sobie na topic o zasiłkach tam pisali o taganach, a co chiefów to ponoc ostatnio spuścił z tonu i montuje gorsze zasiłki :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 napięcia to on musi miec bardzo dobre zresztą spójrz sobie na topic o zasiłkach tam pisali o taganach, a co chiefów to ponoc ostatnio spuścił z tonu i montuje gorsze zasiłki :( Nic nie musi ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Ma eleganckie napięcia Tagan. U mnie 12,2V oraz 5.21V mierzone miernikiem. Nawet jak mocno obciążę albo podkręcę nie spada praktycznie wcale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Ma eleganckie napięcia Tagan. U mnie 12,2V oraz 5.21V mierzone miernikiem. Nawet jak mocno obciążę albo podkręcę nie spada praktycznie wcale. właśnie o tym mówie. Tagan i wszystko jasne :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Do 350 ja polecam Tagana 380W - IMHO zajebisty zasilacz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby Perez Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 H400XP lub Szefa420,no czyba ze przez ostatni miesiac (jak mnie nie bylo) trendy sie zmienily ;)Teraz poleca się Tagana 380W :D :D :D NeoTECa x3800, albo V4202 :D To jest to - zwłaszcza jak się wyrwie od nich do testów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keymaker Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Ja też optuje za neotekiem, wdziałem recke na FrazPC - wygląda miodnie i do tego super napięcia trzymał na prescocie 3.2ghz i geforcie 6800 8O a przy tym wszystkim cisza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Tylko kiedy będą dostępne te neotecki w jakims sklepie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 neotec = nowe = nikt tego jeszcze nie testował :D poza tym neotec = huntkey = bebe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 ©2004 NeoTEC® - Wszystkie prawa zastrzeżone Ciche i niezawodne zasilacze komputerowe Ul. Trzebnicka 33B, 50-231 Wrocław, biuro@neotec.pl Tel.: 0 608 53 87 39 | Fax.: 071 329 00 95 http://www.neotec.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir Hopkins Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Z tego co pisał ZenFist pod koniec tego miesiąca w sklepach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...