Sir Hopkins Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 neotec = nowe = nikt tego jeszcze nie testował :D poza tym neotec = huntkey = bebe :P FrazPC, niebawem Modernizacne.net, reality.net, pc-com.pl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 To troche sobie poczekam albo kupie jakiegoś innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Ja powiem o Neotecu tak. Na razie na forum nikt jeszcze nie ma żadnego modelu, więc to w sumie znaczy że nikt nie testował. Oczywiście mogą to być świetne zasilacze, ale trzeba trochę poczekać. Jeśli chodzi o testy w necie to na przykład ja traktuje je z przymrużeniem oka, bo to różnie bywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Ja powiem o Neotecu tak. Na razie na forum nikt jeszcze nie ma żadnego modelu, więc to w sumie znaczy że nikt nie testował. Oczywiście mogą to być świetne zasilacze, ale trzeba trochę poczekać. Jeśli chodzi o testy w necie to na przykład ja traktuje je z przymrużeniem oka, bo to różnie bywa.dokładnie czytając te testy można sobie zadać pytanie dlaczego zawsze najlepiej spisuja sie te zasilacze, które aktualnie sa w ofercie sklepu będącego sponsorem strony vide benchmark.pl i inne spójrz na te ceny http://www.neotec.pl/page.php?id=12 dużo jak na zasilacze bez wyrobionej marki tagan kosztuje tyle samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Ale ceny też chyba o czymś muszą świadczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exiter Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 jeśli już doradzacie pok-owi to doradźcie również mi. planuje kupno DURONA 1600 i płyty z chipsetem KT 333, do tego mam GeForca 2 - jaki zasilacz podoła temu? nie mam zbyt dużo kasy max to jest 150 PLN. Zastanawiam się co sądzicie o QTECach chociaż pok już mi odpowiedział, ale może to odosobniony przypadek.Fortron FSP300-GTP na allegro za okolo 100 zl Q-Tec sobie odpusc bo to cos pokroju codegena tylko w zlotej obudowie ;-) dzięki za odpowiedź, kupiłem już ModeCom 350 W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Ale jak widzę obciążenia na poszczególne linie to nawet ten Neotec 420W za 299zł ma niższe niż Tagan 380W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Dobra teraz musze wszystko podsumować.Mam do wyboru: 1.Neotec 420W 2.Chieftec 420W 3.Tagan 380W Neoteca jeszcze nie ma w sklepach więc z niego zrezygnuje.Po przeczytaniu recek na temat chiefteca i tagana sądze że lepszym wyborem będzie tagan.Minimalnie ale lepiej trzyma napięcia od chiefteca.Mam nadzieje że te 380W wystarczą do zasilenia 8 wentyli i całej reszty. Dzieki wszystkim za podpowiedzi.Jak macie jeszcze jakies to piszcie.Chętnie poczytam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 w sumie szkoda że nie bierzesz tego neoteca byłbyś pierwszy na forum i mógłbyś zdac relację ale w rzeczywistości liczy sie to co sprawdzone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 o huntkeyu wiadomo tylko ze ta 300xp- za 200zl to wielki shit :lol: a reszta w miare z tego co niemiec mowi o swojej 400 ale on wiadomo neotec& huntkey only ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Witam. Przesiadłem się z chiefa 360 dual fan na tagana 380 i jestem bardzo zadowolony z tej zmiany. W końcu mam stabilne +12V i jest równie cichy jak chief. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Gdybym miał z kąd kupić neoteca to bym odrazu go łykał.A niestety zalezy mi na szybkiej zmianie zasiłki bo te napięcia jakie daje muj q-tec to nie jednego by przestraszyły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 No to wybierz Tagana 380W Będzie ciszej od Chiefteca a i napięcia stabilniejsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...