mrozo666 Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 dostałem HyperX'y 2x256MB 3500 nie dualka czyli 2 osobne kosci. problem jest w tym że w jednej kości jest błąd SPD (zero informacji poza napisem kingtson). ta uszkodzona nie startuje w singlu błąd C1 na wyświetlaczu post piski ze speakera. natomiast w dualku smigają pięknie niezależnie od tego która jest pierwsza. teraz pytanie co robić czy kość oddać sprzedawcy czy też na serwis i modlic się aby zaprogramowali SPD. mam 99% pewności że są na winbondach BH5 ruszają na 2,6v na 400 2 2 2 5. Czy istnieją programatory SPD?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Jeśli działają w dualu spoto to olej brak SPD poza tym z tego co mi wiadomo SPD jest programowane jeden raz na zawsze wiec w gre wchodziła by wymiana uszkodznego układziku, jednak jeśli razem działaja i masz pewność ze to BH-5 to zostaw je w spokoju. Ostateczna decyzja należy do Ciebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...