860lacov Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Ciekaw jestem czy ktoś z was grał grę goal 3 na pegasusa, i właśnie z tego powodu założyłem topic. Na stronie www.pegasus.prv.pl jest emulatorów kilka i jeszcze więcej gier z który wg mnie goal3 jest najlepszy. Ściągnijcie i pograjcie. Grafika dość słaba(ale to just pegasus) Muzyka jw Grywalność jak dla mnie ogromna(od kiedy pierwszy raz w nią zagrałem marzyłem żeby kiedyś wyszło coś takiego na kompa, ale emu wystarczy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 dzięki stary za linka. nigdy nie wpadłbym żeby emulować to cudo. ide zagwrywać w gola :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 polecam dream mastera - robiona przez japoncow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 http://www.gargi.piwko.pl/nes/gry.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...