zari Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Witam. Za kilka dni spadam do królowej na wyspę pracować i biorę ze sobą laptop'a z pentiumem 133 ( bez MMX ) i się zasanawiam jakiego RPG'a wziąć ( koniecznie spolszczonego ) by sobie pogierzyć na tak lipnym sprzęcie w wolnych chwilach. Możecie coś zaproponować? najlepiej by bylo to coś bardziej FPP albo TPP niż " z lotu ptaka ". Dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Diablo 1 ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 moze to nie RPG ale Commandosi sycili na tym sprzecie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 noo , Diablo to podstawa :twisted: i to chyba wszystko z cRPG [na ten sprzet] :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 ludzie, diablo to nei jest erpg. fallout fallout2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 noo , ja wiem ze nie jest. aaa , fakt. przypomnialo mnie sie : wiekszosc gierek z CDA wiec np ostatnio warlods:battlecry , herosow 1 dali kiedys ;) [to tez nie stricte cRPG ale elementy sa] noo i warcraft2 tez powinien pojsc [jw.] hehe , heretic 2 tez moze pojdzie :> (?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Fallout 1 i Fallout2 :arrow: Gwarantowane godziny hiper klimatu i fabuły. Te gry są ponadczasowe i nigdy sie nie zestarzeją. :twisted: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebe01 Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Dagerfall :) ponoć dużo bugów, ale świat wielkość Wielkiej Brytaniii :) tak kiedyś czytałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 noo , ja wiem ze nie jest. aaa , fakt. przypomnialo mnie sie : wiekszosc gierek z CDA wiec np ostatnio warlods:battlecry , herosow 1 dali kiedys ;) [to tez nie stricte cRPG ale elementy sa] noo i warcraft2 tez powinien pojsc [jw.] hehe , heretic 2 tez moze pojdzie :> (?) wybacz, ale co ma warcraft i heretic wspólnego z rpg? co do herosów to nie wypowiadam sie bo nie grałem... moje typy: Fallout 1 i 2 Baldurs gate 1 i 2 Planetscape Torment Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Baldur's Gate :D Niezapomniana gra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 raily tycon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 raily tyconRzeczywiście SUPER rpg 8O 8O 8O A co do rpg to wg mnie najlepsze zdeydowanie na starych komputerach (jeszcze 486) było Betrayal at krondor - tyle że nie było tłumaczone na polski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oteek Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Baldur's Gate Niezapomniana grataaaaaa.... zgadzam sie moze pjdzie na p133 :P chociaz jak patrze na pudelko to widze: wymagany p166, ale mozesz sprobowac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 dzieki wszystkim za pomoc. napewno coś z tego wybiore. pozdro & miłych vakacji zycze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 might and magic 4+5, ew. wizardry VII Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...