Trendzik Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Jak podłączyć kamere analogową do komputera bez posiadania karty TV ?? Czy można kupić jakieś urządzenie...albo coś (karta TV nie wchodzi w gre)...?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Jak podłączyć kamere analogową do komputera bez posiadania karty TV ?? Czy można kupić jakieś urządzenie...albo coś (karta TV nie wchodzi w gre)...??Możesz też podłączyć przez kartę graficzną z VIVO. Albo tak jak pisałeś przez kartę tv - innych możliwości raczej z tego co mi wiadomo nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 moze istnieja jakies panele zewnetrzne podlaczane przez port usb albo firewire albo jeszcze cos innego umozliwiajace podlaczenie jackow ale sam czegos takiego nie widzialem. . . karty tv maja wszystkie potrzebne wejscia i wyjscia a jak chcesz to zrobic inaczej to nie wiem jak :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 właśnie szukam czegoś takiego...popatrzcie na to: http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=27566427 Co o tym sądzicie. Na pewno uda się zrzucić obraz ...ale co z dźwiękiem ?? (mam Sound Blaster Live!5.1) ps. Zobaczcie też na to: http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=27673337 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Poczytałem troche na necie...i w sumie się to nie opłaca...lepiej kupić karte TV...podobno najlepsza ( KWORLD 833 ) ... i tak właśnie zrobie Dzięki Pozdro dla wszystkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...