Robertcik Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Szukałem już wszędzie i znalazłem werje demo 468MB, jeżeli ktoś wie gdzie jest wersja 2 lub 4GB - towa to niech wrzuci link dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 najlepiej na DC pliczki od ut2003.part001 do ut2003.part65 całość to około 930 MB (wersja 927) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 najlepiej na DC pliczki od ut2003.part001 do ut2003.part65 całość to około 930 MB (wersja 927) ta to jest wlasnie to demo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Dzięki za odpowiedź ale co to jest DC ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 NIE ściągaj jeszcze gra jest ciągle w wersji beta ! Ja zassałem niepotrzebnie wersje 928 i bede musiał mza kilka dni ssać od nowa bo wyjdzie full :( Zresztą, jeśli chcesz mieć ut2k3 z brakującymi texturami i skaszanioną inteligencja botów (czasem stoją w miejscu i nei reagują :) ) to zasysaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Zresztą, jeśli chcesz mieć ut2k3 z brakującymi texturami i skaszanioną inteligencja botów (czasem stoją w miejscu i nei reagują :) ) to zasysaj nic takiego u siebie nie zaobserwowałem jedyne co to to że to jest trial 15 dnia ale od czego są cracki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 no to na pewno nie grales na wszystkich mapach :) Poza tym mooj kumpel wygrał z botem do 0 na 8 (ostatnim) poziomie trudności bo bot się zaciał przy scianie i w ogole nie ruszal :) Tak czy siak lepiej miec wersje oficjalną niz bete :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Wersja 468 MB jest zrąbana ale ta druga słyszałem, że nie i skąd mam ją zciągnąć.?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...