Kiryaf Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Posiadam kartę graficzną GForce 2 Ti i mam takie pytanie, czy jest możliwość upgrade biosu na nowszy ?? A pozatym mam zworkę na tej korcie która po przestawieniu "zmienia" kartę w Quadro Pro2. Czemu i poco ?? Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 p_dobosz - wpisz w google geforce 2 bios czy cos takiego i znajdziesz na pewno, a quadro2pro zeby odblokowac profesjonalne funkcje karty - tu tez mozesz na google poszukac co i jak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiryaf Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Słuchaj czyli lepiej ustawić na Quadro. Tak ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 p_dobosz - sprawdz w 3dmarku jakie beda wyniki na quadro i tak - ja mam gf2gts@quadro i roznicy nie widze, tyle ze wynikow z 3dmarka nie moge zamiescic na stronie 3dmarka .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiryaf Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Muszę to sprawdzić dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...