solostaron Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Jak w temacie, poszukuje sklepu internetowego z pleksą. Potrzebuję dokładnie okrągłej tuby. Z racji iż mieszkam raczej w małym mieście mile widziane by bylo gydyby był to sklep internetowy, chyba że ktoś sie pokusi o kupienie mi tuby w sklepie koło siebie a ja zwróce kase. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 napewno musisz miec gdzies niedaleko chociazby castorame :) 1000x500x3mm prosze ja Ciebie widzialem za 30 poliszow.. a to chyba mniej nizbys mial zaplacic za przesylke.. ohoo.. a pomysl jeszcze o odrapaniach... ew polamaniu.. ;) rusz miejsce, w ktorym plecy traca swoja szlachetna nazwe i poszukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 nie wiem.. ale wydaje mi się ze cos takiego jak plexa w kształcie tuby będzie raczej trudno dostępna :] bo po co komu tuba z plexy... chyba ze sobie sam powyginasz nad piekarnikiem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solostaron Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Wiem ze da sie to gdzies dostac na pewno. Dexter-> mieszkam w miescie z okolo 22k mieszkancow u nas niektory nie slyszeli co to castorama :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 uuu to słabo, my z dexem mieszkamy :P (to samo miasto, ten sam blok, ta sama klatka nawet... zbieg okolicznosc ;) ) w miescie z 15k mieszkancami... i co mamy powiedziec :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackout Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 www.tuplex.pl www.plastics.com.pl Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 ja też szukam sklepu z plexą bo chcę zakupić coś takiego jak wyżej nie odpala to ten link : http://gzmagic.webpark.pl/1065.jpg już pisałem "powietrze z zewnątrz !!! doprowadzenie" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solostaron Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Magic tez czegos takiego bede chyba potrzebowac, ale na pewno kawalek mi trzeba na rezerwuar. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postal1 Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 sprawdz tutaj www.folplex.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...