Skocz do zawartości
19r20

Barton 2800 + jaki zasilacz?!

Rekomendowane odpowiedzi

być może temat był wałkowany ale ja jakoś nie potrafię znaleść odpowiedzi

mój zestaw to:

Radeon 9700pro, 2 x HDD, 3 kości DDR, 2 x CD, reszta standard, procesor Athlon 1700@1900, płyta Soltek

teraz kupuję bartona 2800 i i muszę zmienić płytę oczywiście.

Dotychczas miałem zasilacz...Colodent 300W z którego jestem bardzo zodowolony. System działa jak skała, zero restartów, po prostu ideał.

no ale teraz będę musiał zmienić zasiłke

Moje pytanie jest takie:

jaki zasilacz (ile watów) powinienem kupić? chodzi mi o jak najtańszy a dobry!

co polecacie? (max co mogę wydać to 200 zł)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli chcesz cos lepszego to tylko Chieftec 360 a;bo 420 ale ten Modecom sobie spoko poradzi co do tego czy musi byc 400w :) :) chodzi o to ze w zasilaczach liczy sie marka zasilacza z czego jest zrobiony i jego stablnosc i np taki Modecom 300GT zmiecie Tracera 500w i Codegena 400 albo 500 jak jest . tem Modecom da se rade u mojega kolesia cignie 2cd ,2hd,TI4400,procej 2500@3200, 2xram ddr 512 + 2 wentyle dodatkowe 80mm i wszystko git u ciebie tez bedzie git ale jesli masz troszle wiecej kaski to polecam tez Chieftec 360W Dual Fan

model: HPC-360-302-DF; gwarancja: 24 miesiace

cena netto: 185 zł cena brutto: 225 zł

albo tego Modecoma co co podałem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wiesz 299 zł to nie 220zł .Ja mam właśnie tego CHIEFTECA i jest zajebisty.MAM NF7 , bratka 2500 , chłodzenie na dysk na karte , na obudowe , Toshibe SDR-5112 , i zwykłą nagrywarke LG.dotego kopm chodzi prawie 18h dziennie nonstop. wiec jak dlamnie jest zajebisty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi