Gość Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 tak poza tym wyszedl nowy Ra The Rugged Man - American Low Life chcecie dobrego HH ze stanow to macie, zapoznajcie sie jeszcze z Krumbsnatcha i z Nine. Nowy MF Doom tez juz wyszedl. MF Doof, a moze Viktor Vaughn, a moze King Geedorah a moze Zev Love X trzyma poziom. Zreszta wszyscy "oni" trzymaja poziom :wink: Osobiscie polecam wszystkich z Rhymesayers i Anticon'u. Nigdy sie na nich nie zawiodlem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 http://umc.pl/mp3/Taki_robie_rap_mix.mp3 zapupisty kawalek Meza , chlopak pokazal ze musza sie z nim liczyc najlepsi "zwykly frajer z bogatego domu"... plastikowa qpa ( ejj chlop sprzedal sie na plakaty do bravo i popcornu hah.. ) wylansowana przez tv radio i prase. Nie zdziwil bym sie jak by mezo zagral w jakies polskiej telenoweli typu klan ^_^' ale powracajac do tematu... ja polecam do przesluchania cd czarnucha zwanego mc eiht rodem z compton ( not from shaolin but im down with the cream, they sayin shame on a nigga, know what i mean? :'D ), szczegoolnie alboomy death threatz, underground hero i we come strapped. kilka kawalkow nagranych ze spice pierwszym, yukmouthem, outlawz oraz mack'iem dziesiatym. :arrow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 http://umc.pl/mp3/Taki_robie_rap_mix.mp3 zapupisty kawalek Meza , chlopak pokazal ze musza sie z nim liczyc najlepsi Chwile mnie nie ma i takie ciekawe mysli tu powstaja ;) Ja Meza nigdy nie sluchalem i nigdy nie bede sluchal , bo dla mnie to nie jest hiphopwiec... Jego teksty wprowadzaja tyle nowego co kolejny spuszczony bobek do klozetu . Poza tym wystarczy spojrzec w ludzi , kto go slucha... Kiedys HH sluchali tylko ziome a teraz ? Wchodzisz na jakas weselna bibe a tam zamiast "i jeszcze jeden.." to leci Peja , Mezo , Acetoholix, Jeden Osiem L i inni mikrofonowi pop-artysci . A co do tego tego kawalka (disu :lol: ) to koles dokladnie pokazal jaki robi rap :/ Tak w ogole to jak uslyszalem jego glos i akcent w tym kawalku to pierwsze co mi przyszlo na mysl , to ze mezo wyglada dokladnie tak jak ten koles na twoim avatarku nitek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 jeżeli chodzi o Reggae to tylko w połaczeniu z Capoeirą :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Slyszeliscie najnowsza i ostatnia plyte Masta Ace? Super produkcja, wysmienity bity, a texty jak zawsze u masta ace interesujace delikatnie mowiac, polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 http://umc.pl/mp3/Taki_robie_rap_mix.mp3 zapupisty kawalek Meza , chlopak pokazal ze musza sie z nim liczyc najlepsi To jest diss ?? Sluchaj, zdisowanie przeciwnika to wyjscie przed niego a nie zrownanie sie. Tutaj nie ma oko za oko. Powinno byc para oczu za oko. Zwykly diss, ktory sam bym lepiej napisal. czyli chcesz powiedziec ze Mes lepiej zdissowal Mezo?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Szacunek dla Pań i Panów. Później dodam swoje 5gr :D Narazie widze że w czarnym rapie sam "łundergrałnd" panuje. RESPECT. Narazie mała prośba - potrzebuje kilka (ok. 5) tytułów albumów i nazw wykonawców francuskiego HH. :) - dobrego Hip Hopu Za wszystkie sugestie thanks! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 uff.. wróciłem własnie z wakcaji. pozdrawiam. teraz ja. co do meza to zgadzam sie zwiększością. to co robi to hip-hopolo ale opowiem wam pewną historie. -mój znajomy zajął w tym roku 3 miejsce na WBW. Mezo grał u nas koncert bo byly dni dąbrowy. po pewnym czasie podczas trwania koncertu zobaczyl mojego kumpla i zawołał go na wspólne free. on sie nie zgodził ( tez bym tak zrobił ). Po koncercie mezo podszedł do niego i zaprosił na bibe do będzina do hotelu który mial wynajęty. ostro tam sie z nim i jeszcze z kilkoma osobami zgrzali i wtedy zaczęły sie jazdy. moj ziomek zjechał go na wolnym. przedstawie wam dialog juz po free K: e mezo ty to robisz wszystko komercyjne i sie sprzedajesz M: pewnie ze tak robie . ale prawie każdy by tak postąpił. to nie jest takie proste jak sie wydaje. kreci sie pieniądz kręcisz się z nim. wydaje sie że inni raperzy nie chca być komercyjni i przes to nie robią kasy. to wielka bzdura. porostu na nich nie chą zarobic kasy. i tak to wyglada. po tych słowach jakoś inaczej na to wszystko patrze. moj ziomek po tej gadce bawił sie z mezem do rana. lecieli wspolnie na wolnym i ma zaproszenie na następną impreze. a co do szan paula to jest smierdzący kowermen i tyle nie ma sensu więcej pisać. polecam jeszcze Bounty Killera i Seezle oraz wszystkie Campletony. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Szacunek dla Pań i Panów. Później dodam swoje 5gr :D Narazie widze że w czarnym rapie sam "łundergrałnd" panuje. RESPECT. Narazie mała prośba - potrzebuje kilka (ok. 5) tytułów albumów i nazw wykonawców francuskiego HH. :) - dobrego Hip Hopu Za wszystkie sugestie thanks! 8) Supreme NTM, Doc Gyneco, Arsenik.. rozkmin sobie jeszcze Dj Poska i kawalek ktory NTM nagrali z Nasem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 z francuzów to ja polecam - Manau - Double Pact - Rien A Perdre - Saian supa crew pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniart Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Przyznaje racje co do płyt z polskim hh:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniart Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Przyznaje racje co do ceny płyt z polskim hh....ostatnio kupowałam w empiku i płaciła równo 49.95:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Ja polecam: Promoe, Chords (hot shit :P), Talib Kwali, Commona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Nowa plyta spod szyldu WU - Theodore Unit - 718 - polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Ja polecam: Promoe, Chords (hot shit :P), Talib Kwali, CommonaNie pamietam czy juz tutaj wypisywalem ale rzeczywiscie Talib Kwali jest swietny. Glos ma niesamowicie zaj....., nie wiem czemu ale wpada niesamowicie w ucho. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 "...jeżdżę fiatem albo autosanem bejbe..." :wink: -----------8<-------------------- Kweli jeśli już :wink: Ja ostatnio katuję Memphis Bleek. Szczerze polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Kaeres - No co prawda to prawda :mrgreen: Naprawde swietny mc, jezeli nie znasz to polecam Ci tez Chords, poprostu boska plytke nagral :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...