Tomas Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Mam w domu taka plyte jak w temacie. Czy ona obsluguje AGPx2? Plyta jest dosyc stara (1998r.), oparta na chipsecie Intela 440LX. Pytam sie, bo chce zlozyc z kawalkow drugi komputer, a w domu mam stara TNT2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 BX obsługuje agp x1, agp x2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 To jest LX. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Mam w domu taka plyte jak w temacie. Czy ona obsluguje AGPx2? Plyta jest dosyc stara (1998r.), oparta na chipsecie Intela 440LX. Pytam sie, bo chce zlozyc z kawalkow drugi komputer, a w domu mam stara TNT2. skoro 1 i 2 masz w domu to wystarczy polaczyc, przetestowac i oczywiscie podzielic sie z NAMI wynikami - zeby kazdy na przyszlosc wiedzial czy taka miesznka zadziala :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 z teg co pamietam to na moim LXie chodzil S3 Virge 4mb Tvout AGP na x2 ale nie jestem pewien. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toadie Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Na moim LXe chodzila. 8O 8O I u ciebie tez powinna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Musialbym pare rzeczy dokupic do tej plyty, nie wiem czy warto, i dlatego sie pytam o to czy Tnt2 chodzi na LX-ie. A tak po prostu zlozyc nie moge (wyjasnienie powyzej). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toadie Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Jak piszesz masz tez GF2MX - sprobuj z nim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Czy ona obsluguje AGPx2? Plyta jest dosyc stara (1998r.), oparta na chipsecie Intela 440LX Postaraj sie o najnowszy bios A co do AGP X2 to teoretycnie LX obslugiwal X2 (ale sa spooooore problemy) dopiero BX,ZX w pelni wspieraly AGP X2 wiec raczej pusc to TNT AGP X1 przy tym configu nic niestracisz 8) A oczywiscie karta badie chodzila na AGP X1 nawet karty z obsluga AGP X4 jesli niebedzie problemu z napieciem dla AGP bo w tych modelach( LX chipset) bylo dosc slabe zasilanie :cry: AGP Remik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 ups - sorki, nie zwrocilem uwagi ze to LX :)) ale z tego co pamietam nie skomplikowane grafiki typu riva tnt sobie radziły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...