spoxxx Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 mam taki problem kolesiowi prubuje zainstalwoac windowsa xp na kompie duron 700 plyta jest na via dysk podpiety jest jako master 10 giga ma pamieci komp posiada 256 sdr --i problem jest nastepujacy moge zainstalowac bez problemu windowsa 98, millenium i nawet 2000 --ale przy probie zainstalowania win xp prof jak i home edition zaczyna zbierac pliki do instalacji po czym odrazu wyskakuje czarny ekran i kropka mryga w lewym gornym rogu nie wiem co moze byc przyczyna wczesniej koles mial win xp home edition ale nie wiem jak to zostalo zainstalowane aha i bios ma przywrucone opcje na deflaut moze ktos ma jakis pomysl na rozwiazanie tego problemu plis pomozcie !! bo juz zwariowalem i nie wiem co poczac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 1. reset biosa 2. partycja na NTFS 3. format :) 4. hmm..inne cd z winXp 5. ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 miałem kiedys coś podobnego i tez na takim duronku.Wyłaćz w biosie takie opcje jak (nie pamietam więc moge pokaleczyć): AGP WRITE cos tam AGP READ coś tam :P i PCI trensport(czy coś w tym stylu) DALEY Cos w tym stylu :P POwiedz czy pomogło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...