Skocz do zawartości
..::SNAP::..

> 18 wiosenek !! :D

Rekomendowane odpowiedzi

po co płacić za seks!!!!!!!!!!!!

:twisted: juz wiem skad ten obrazek przy profilu :)

No skąd ????????

Ja na dziwki nie chodzę, bo nie muszę :):)

Popieram, facet który musi zapłacić aby sobie zadup@#$yć jest totalnym frajerem i beznadziejnym leszczem

he,he lepiej iść na dyskotekę i wyrwać jakąś dupcię , a potem "Siara i wszystko jasne" 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No skąd ????????

Popieram, facet który musi zapłacić aby sobie zadup@#$yć jest totalnym frajerem i beznadziejnym leszczem

he,he lepiej iść na dyskotekę i wyrwać jakąś dupcię , a potem "Siara i wszystko jasne" 8)

popieram w 100% :!: :!: dziwki sa dla gosci ktorzy maja twarz jak lej po bombie, nie umia zagadac i wyrwac panienki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No skąd ????????

popieram w 100% :!: :!: dziwki sa dla gosci ktorzy maja twarz jak lej po bombie, nie umia zagadac i wyrwac panienki

No, tu się zgadzaMy :) :) 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Płacić? no nie no ludzie  trza podchodzić bez kompleksów do foki na imprze lub dichu walnąć gadkę nie mówię że uda się z każdą ale wiara w Siebie to podstawa  

pozdro

Dokładnie - wiara czyni cuda, a każdy kolejny podryw jest bardziej udany :) Wiadomo, że czasami jest fatalnie i przez 4 kolejne tygodnie nie uda się zarwać.... :( ale nie można się podłamywać i należy próbować dalej. W końcu trafi się na tą odpowiednią i wtedy czerpie się satysfakcje nie tylko z sex'u ale także z każdej chwili z nią spędzonej. Zresztą jak to było gdzieś w filmie : " Jak jesteś piękny i młody to nie płacisz za sex" :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odwalcie sie od facetów którzy chodzą na dziwki nie każdy ma czas i ochote na podryw a dymac sie chce :)

i tu sie zgodze. gdybym mial kupe szmalu i brak czasu (jedno sie zawsze laczy z drugim) to bym sie szlajal po dyskotekach szukajac jakiegos syfa ?

ide wtedy do porzadnego lokalu, zamawiam luksusowy towar, place grube pieniadze i jestem cholernie zadowolony... :mrgreen: naprawde, do burdeli nie chodza tylko tacy co maja leje po bombach na twarzy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Płacić? no nie no ludzie  trza podchodzić bez kompleksów do foki na imprze lub dichu walnąć gadkę nie mówię że uda się z każdą ale wiara w Siebie to podstawa  

pozdro

Dokładnie - wiara czyni cuda, a każdy kolejny podryw jest bardziej udany :) Wiadomo, że czasami jest fatalnie i przez 4 kolejne tygodnie nie uda się zarwać.... :( ale nie można się podłamywać i należy próbować dalej. W końcu trafi się na tą odpowiednią i wtedy czerpie się satysfakcje nie tylko z sex'u ale także z każdej chwili z nią spędzonej. Zresztą jak to było gdzieś w filmie : " Jak jesteś piękny i młody to nie płacisz za sex" :)

Jakbym to ja powiedział :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odwalcie sie od facetów którzy chodzą na dziwki nie każdy ma czas i ochote na podryw a dymac sie chce :)

i tu sie zgodze. gdybym mial kupe szmalu i brak czasu (jedno sie zawsze laczy z drugim) to bym sie szlajal po dyskotekach szukajac jakiegos syfa ?

Co racja, to racja - poza tym taka co da się namówić za pierwszym razem na dyskotece, to się od dziwki wiele nie różni, a że złapać coś można, to inna sprawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak to powiedzial Brylant z Poranku kojota

:D  :D jestem za młody i za przystojny zeby za to płacic  :D  :D

Czytaj wcześniejsze posty - powtarzasz się ..... (ale przynajmniej zacytowałeś słowo w słowo :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co racja, to racja - poza tym taka co da się namówić za pierwszym razem na dyskotece, to się od dziwki wiele nie różni, a że złapać coś można, to inna sprawa.

Płacić nie musisz i tym się różni, poza tym (nie wiem jak reszta) zawsze stosuje prezerwatywy..... ( nie każda nimfomanka musi być dziwką !!)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi