*dNs* Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 A wiec , chcial bym cos wymienic w moim pc :D mam 400zl ale jak sprzedam czesc ktora bede wymienial to sie uzbiera 500 ;] my pc: Athlon 1800+ GF4mx440 Soltek DRV 75 ? jakos tak baracuda 40gb 256 ram kingstone Ktora czesc wymienic abym mial najwiekszy przyrost wydajnosci w grach ? na tym co mam to wyciagam 5k w 3dmark2001 ;] myslalem nad gf4 Ti 4200 , nad athlonem 2400+ , nad 512 ram :D , albo zostawic to i kupic sobie dvd-rw ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 dvd-rw ---- > dobry pomysł. Wydajność wydajność. Wszyscy o wydajności. Za miesiąc znoff nowa karta,procesor i tak wkółko. Trza myślec przyszłościowo :)) ( ale jak co to bym ram zmienił ). pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 jakiego masz proca ? palomino ? jak t-breda to go @ . ja bym wymienił gafe na tego radzia 9550. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 radek 9550 albo 9500xt. albo ze stajni nvidi 4 TI 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Zmień grafę na jakiegoś GF4Ti najlepiej Ti4600. W tej cenie powinieneś coś znaleźć na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Zobacz, jakiego masz procka dokładnie, jak jeszcze palomino, to go zmień na coś w 0,13 i kręć. Grafa najlepiej GF4TI z Gainwarda, jak poszukasz, to jeszcze będziesz miał na gwarancji door-to-door. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 jezeli chcesz najwiekszy przyrost wydajnosci w grach to oczywiscie grafe jak wymienisz na radka 9550 albo 9500xt to odczujesz niezlego kopa :D tak mi sie przypomnialo pozdro SQim :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*dNs* Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 allegro odpada i krecenie tesh :D [ kiedys sie naucze :P ] , pr0c to palminio.. radek 9550 slyszalem ze jakis przereklamowany , ze to jakies dziadostwo ... najwiecej myslalem o gf4ti4200 - widzialem po 450 : / radek 9500 mozna dostac gdzies jego 128bitowa versje ? a co ma wieksza wydajnosc 9500 xt/pr0 z 128bit [ o ile takie cos jest ] czy gf4 ti 4200 ;] i jeszcze 1 :F ile moge sie teraz mniej-wiecej spodziewac punktow w 3d markt ;d Ps. :F co do dvd rw , u mnie na miescie widzialem jakies lite on za 380 zl ;] ale cos gdzies slyszalem ze jak mi plyta strzeli w napedzie to gwarancja nieobejmuje tego ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 allegro odpada i krecenie tesh :D [ kiedys sie naucze :P ] , pr0c to palminio.. radek 9550 slyszalem ze jakis przereklamowany , ze to jakies dziadostwo ... najwiecej myslalem o gf4ti4200 - widzialem po 450 : / radek 9500 mozna dostac gdzies jego 128bitowa versje ? a co ma wieksza wydajnosc 9500 xt/pr0 z 128bit [ o ile takie cos jest ] czy gf4 ti 4200 ;] i jeszcze 1 :F ile moge sie teraz mniej-wiecej spodziewac punktow w 3d markt ;d Ps. :F co do dvd rw , u mnie na miescie widzialem jakies lite on za 380 zl ;] ale cos gdzies slyszalem ze jak mi plyta strzeli w napedzie to gwarancja nieobejmuje tego ?! LOL LOL what ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*dNs* Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 slyszalem ze tak jest w lite-on'ach ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 radek 9550 przereklamowany :lol: :lol: przeciee ziomuś to lepsze do kręcenia niż 9600 nołnejmowy :D a 9550xt przegania spokojnie 9600pro jak dobrze pokręcisz :) sam kupiłem, ale skonczylem z tym 4Ti w podpisie. ale napisze któryś tam raz. wolałbym tego radka :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...