nrl Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 WITAM po wielu miesiącach rozłąki :) Pozbyłem się marnego Herca 9800se/PRO i mam teraz dwie karty graficzne ( co dwie to nie jedna :) SLI 8O ) ale nie wiem co to za padliny i nie wiem skąd zassać stery do win XP :) Everest (aida 2 :) ) pokazuje że pierwszą jest TRIDENT Video Accelerator 96XX/938X :twisted: a drugą Voodoo 3D Accelerator :twisted: :) Może ktoś pomorze Jonathanek, kucyk sprężcie się by pomóc dawnemu koledze :wink: Nadal nie mam neta :( :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Do voodoo moge Ci podeslac na maila - sam kiedys szukalem - i nawet cos znalazlem... O ile dobrze pamietam :P Tyle, ze jak nie masz neta, to jak go odbierzesz ? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Jak możesz to wyślij, a tak w ogóle to co da mi ten voodoo (PS.3.0 hahah):twisted: nie_realny@op.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 z chęcią bym Ci pomógł, ale te karty są tak "nowe", że nie wiem o czym mówisz :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limal32 Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 kucyk zamknij to bo gość niewie co czyni a cieszy sie jak mużyn blaszką Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 omegacorner.com - fajne stery do voodoo, także pod winXP powinny być. IMO lepiej byle GF256 wsadzić z agp x4 niż na voodoo się męczyć i ze sterami no problemo. 50zł można wydać to i czasem zagrasz w coś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 kucyk zamknij to bo gość niewie co czyni a cieszy sie jak mużyn blaszkąTe, mużyn, moze sam się zamkniesz a nie takie głupoty wygadujesz?? Wiesz moze po co jest forum?? Własnie po to by sobie pomagać a nie od razu "zamykać" , "BYŁO" albo "SZUKAJ". Powiedz mi co konstruktywnego wniosłeś do tego topicu ?? Bo ja w twojej wypowiedzi nie znalazłem NIC. tylko mi ręce opadły. Co do głównego tematu...Nierealny, z tego co widze sterów do tridenta 96XX/938X nie ma pod XP'ka. Są pod 98/95... np . tutaj: http://www.video-drivers.com/companies/1072.htm pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 to voodo to jest wersja PRO czy Non PRO ? :twisted: :twisted: To był moj pierwszy kurcze prawdziwy akcelerator :D w polaczeniu z tridentem dawal super osiagi (malo kto wie lae trident byl super w 2d) hehe to cos mialo core na poziomie 50mhz :D, moj szedl stabilnie na 55mhz :D mialem radiatorki na nim :P:) nie mowie juz o super glide, ktory naprawde dusil wiele z karty :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Ooo - przegladnalem i mam ich kilka sztuk - i nie wiem ktore sa dobre... Na razie przesylam Ci jedne - sprawdz, czy dzialaja. Jeszcez sie odezwe. Aha - jesli chodzi o voodoo to wcale nie jest takie bezuzytaczne - sam niedawno (koniec zeszlego roku) pogrywalem na voodoo 1 w Unreal - i nawet w przyblizeniu tak pieknie nie wygladal na gf2 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 do voodoo masz www.voodoofiles.com czy jakos tak albo www.3dfx.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 kucyk zamknij to bo gość niewie co czyni a cieszy sie jak mużyn blaszką k.urwa kretynie sam sie zamknij co ciote masz kotku. twoja matka nie wiedziała co czyni jak sie j.ebała z twoim starym że pocxznie takiego muzyna jak ty. zajeb.any "mużynie" . sory kucyk za to ale palant mnie troszke wk.urwił. możesz mi zablokowac konto i tak neta nie mam i przez pewny czas nie bede miał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 dzieki za stery :") Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Araki0 Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Wyluzyjcie nie po to jest forum ale Nierealny ma racje i limal zamknij kaste i nie obrazaj innych bez powodu lolu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk355 Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 A ja te voodoo 3 też mam w chacie. 4 lata temu to była karta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 "Pomimo, że firma 3dfx nie istnieje, a NVIDIA która ją przejęła zaprzestała supportowania kart VooDoo, to jednak grupa zapaleńców nadal tworzy sterowniki dla tej serii. Obecnie pojawiła się nowa wersja dla systemu Win2k/XP - autorzy zalecają też instalację DirectX 9.0b. Poniżej paczka z driverami: [3dfx-Voodoo345-alpha9-(SFFT).exe] - VooDoo SFFT driver (1.7 MB)" http://downloads.guru3d.com/download.php?det=819 Źródło... NVISION Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Tridenta zmieniłem na diamonda stealth 3d 2000 lecz nie mogę znaleźć sterów do XP pomożecie ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...