cavarr Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam, nie wiedziałem gdzie to zabardzo umieścić ale wydaje mi się ze tu bedzie najlepiej. poczukuje kawałka (chyba pt. "Bestia") w Polskim wykonaniu a zaczyna się mniej wiecej tak: "słońce płonęło powoli zmierzchu? kryjąc swą twarz w otchłani mroku dzień? zrodziła się bestia nieśmiertelna wśród buntu stworzyła swój ...." Z góry dziękuje za pomoc!!! 1399085[/snapback] no umieścić to powinieneś na pewno tu http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=43438&st=570 , a co do pioseneczki to nie wiem co to jest :mur: , mam nadzieje ze koledzy chociaż wiedzą :) Polecam jeszcze inne zespoły takie jak: Disturbed Static-X Cripta hiszpańskie brzmienie metalu :) Type O Negative i wiele innych Edytowane 20 Kwietnia 2005 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam, nie wiedziałem gdzie to zabardzo umieścić ale wydaje mi się ze tu bedzie najlepiej. poczukuje kawałka (chyba pt. "Bestia") w Polskim wykonaniu a zaczyna się mniej wiecej tak: "słońce płonęło powoli zmierzchu? kryjąc swą twarz w otchłani mroku dzień? zrodziła się bestia nieśmiertelna wśród buntu stworzyła swój ...." Z góry dziękuje za pomoc!!! no umieścić to powinieneś na pewno tu 1400146[/snapback] wiem ale wydaje mi się że tu jest większa szansa na powodzenie :P Edytowane 20 Kwietnia 2005 przez DareDevil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paragorn Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Witam. Behemoth, Vader, Morbid Angel, Impaled Nazarene, Cannibal Corpse, Napalm Death, Slayer, Kreator, Chimaira, Superjoint Ritual, Deicide, Mnemic, Tool, Frontside, Machine Head, Fear Factory, Lamb Of God, Ektomorf, Strapping young lad, AmonAmarth, Moonspell, Dark Tranquillity pozdrawiam Horns Up Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrano666 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 PARAGORN a jak ci sie Frontside podoba z nowym wokalistą posłuchaj Totem'u tam daje zdecydowanie lepiej rade... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Polecam nową płytkę Soilwork - Stabbing the drama. Jest wyśmietnia !! :D i baaardzo szybka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkRaven Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 no witam po dlugiej nieobecnosci:) jakos tak nie wchodzilem za czesto na forum ale do rzeczy! ostatnio w Poznaniu odbyl sie koncert Huntera, na ktorym oczywiscie nie moglo mnie zabraknac:) promowali nowa plyte(wyd. 30 maj) wraz ze spora doza starych kawalkow. co do plyty to pozwole sobie przytoczyc slowa Draka: "jesli mysleliscie, ze Medeis to byla masakra to teraz zobaczycie!" i musze powiedziec ze po tych kilku utworkach mozna powiedziec, ze conajmniej trzymaja poziom:) juz sie nie moge doczekac:) a tak pozatym to Drakowi spadla gitarka(ta przejrzysta) i zlamala sie przy samym koncu gryfu :? ale stwierdzil, ze i tak jej nie lubil :D bawilem sie swietnie as usual:) i uwazam, ze zebrana tam zadna wrazen chuc(w tym ja) zostala nasycona w zupelnosci:) jesli chodzi o muze to juz kiedys wspominalem, ze gustuje raczej w power metalu ale nie tylko. wprost ubostwiam typowo - moim zdaniem - hard rockowa kapele Ugly Kid Joe. co prawda juz nie istnieja ale muza jest cudowna! polecam kazdemu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Ja właśnie dzisiaj dostałem premierowy krążęk Nine Inch Nails ;) Ogólnie za nimi nie przepadałem ale ta płytka jest naprawde warta przesłuchania. Polecam. Nine Inch Nails - With Teeth - jestem na tak ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dalamaro2 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Slipknot - to po pierwsze :D A tak poza tym to oczywiście Children of Bodom, Soulfly i jeszcze dłuuuugo by wymieniać, ale tych słucham najchętniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Ja właśnie dzisiaj dostałem premierowy krążęk Nine Inch Nails ;) Ogólnie za nimi nie przepadałem ale ta płytka jest naprawde warta przesłuchania. Polecam. Nine Inch Nails - With Teeth - jestem na tak ;) 1408944[/snapback] Ale masz to w mp3 czy jest juz w sklepach ? Bo ja jestem fanem NIN - mam ich wszystkie plyty - tak plyty nie mp3 :) i to nawet oryginalne :D Nie ma to jak muza z cd + moj zestawik Denona 2X120W :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Mam w mp3 ;) jak cos to skrobnij na pm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 mp3 tez juz mam :) no nic 2 maja ma byc premiera i zasuwam do EMPIKu :) aa jaki masz bitrate ? ja 192 kbps. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Tak się zastanawiam....Jakie są wasze opinie na temat Def Leppard. Wiele osób mogło nie słyszeć, ale czy może któs się spotkał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 mp3 tez juz mam :) no nic 2 maja ma byc premiera i zasuwam do EMPIKu :) aa jaki masz bitrate ? ja 192 kbps. 1415912[/snapback] Ja tez... Płytka imo zajedwabista ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anthem Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Najczęściej to słucham Metallici (Master of Puppets, Ride the Lightning i Killem All) i Opeth (wszystkie albumy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Tak się zastanawiam....Jakie są wasze opinie na temat Def Leppard. Wiele osób mogło nie słyszeć, ale czy może któs się spotkał? PYROMANIA - siła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 No ktoś się znalazł :wink: . U mnie właśnie leci sobie płytka Hysteria....fajnie chłopaki grają nawet. ...mam nawet koncert na kasecie jeszcze nagrany w MONO :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 (edytowane) ludzie pomozcie mi ;-) poszukuje klimatow strikte hipisowskich takich mniejwiecej jak na pierwszych plytach Jafferson airplane , albo zwlaszcza podobnych do tego utworu ( siedze i slucham go od kilku dni i nie moge przestac ) http://www.trainnet.trzepak.pl/pietia/a/06....Your.Youth.ogg utwor pochodzi z tej plyty ( zespolu STRAWBS ) http://www.progarchives.com/Progressive_ro....asp?cd_id=2911 podajcie jakies wasze typy :] Edytowane 2 Maja 2005 przez Pietia(lania) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Właśnie obejżałem sobie AC/DC "Stiff Upper Lip" live na DVD, i pomyśleć że chłopcy mają już 50-tki na karku a Brian prawie 60. Co by nie mówić o AC/DC czy ktoś gustuje w ich muzyce czy nie, ale przyznać trzeba że są wielcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Właśnie obejżałem sobie AC/DC "Stiff Upper Lip" live na DVD, i pomyśleć że chłopcy mają już 50-tki na karku a Brian prawie 60. Co by nie mówić o AC/DC czy ktoś gustuje w ich muzyce czy nie, ale przyznać trzeba że są wielcy. 1423697[/snapback] Dobrze grają....mam ich dwie kasety :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 pomimo tego ze graja dosc fajnie , zarzucic im mozna tylko jedno , kazde ich wydanie jest podobne do poprzedniego , monotonne ( to znaczy wtorne ) no coz , takie jest tylko moje zdanie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 ...zarzucic im mozna tylko jedno , kazde ich wydanie jest podobne do poprzedniego , monotonne ( to znaczy wtorne ) Pomimo ,że jestem ich fanem od 25 lat, trudno się nie zgodzić szczególnie po płytach "Ballbreaker" i "Fly On The Wall", które delikatnie mówiąc są kiepskie. Ale reszta to już kwestia dyskusyjna, są lepsze i gorsze kawałki jak u wszystkich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 nareszcie :D System Of A Down - Mesmerize :gitarzysta2: :gitarzysta2: już jest, teraz czekam na System Of A Down - Hypnotize :gitarzysta2: :gitarzysta2: :gitarzysta2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufo.terror Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Witam, nie wiedziałem gdzie to zabardzo umieścić ale wydaje mi się ze tu bedzie najlepiej. poczukuje kawałka (chyba pt. "Bestia") w Polskim wykonaniu a zaczyna się mniej wiecej tak: "słońce płonęło powoli zmierzchu? kryjąc swą twarz w otchłani mroku dzień? zrodziła się bestia nieśmiertelna wśród buntu stworzyła swój ...." Z góry dziękuje za pomoc!!! Jest to kawalek w wykonaniu nieistniejacej juz rzeszowskiej kapeli Astarot. podaj maila to Ci wysle ta mp3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 @ufo.terror Dzięki, Wielkie dzięki własnie o tą kapele mi chodziło :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 ma ktoś mp3 FRONTSIDE - naszym przeznaczeniem jest płonąć? nigdzie nie moge zassać, jakbym mógł prosić na maila camel88@op.pl Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Ja tam moge tylko polecic King Crimson i Yes 2 zespoly ktore zmienily moje zycie, ci ktorzy nie slyszeli nie zdaja sobie nawet sprawy ile traca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 a kto sie wybiera na nadchodzacy Mystic i oczywiscie Iron Maiden ?? :lol: B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Ja bym sie wybrał, gdybym nie musiał zaliczać 6 przedmiotów :lol: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 MEsmerize 8O Rządzi płytka... Taki swierzy powiew. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 MEsmerize 8O Rządzi płytka... Taki swierzy powiew. 1462572[/snapback] no prawda, płytka udana :> a ja ostatnio męcze Frontside - Zmierzch bogów i takze jezeli ktos lubi taki typ muzyki to polecam :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...