Luk'Ash Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 (edytowane) nie chcialem wymieniac Bodom After midnight bo jest zbyt zajebisty xD ( ccialem go zostawic chetnym do wyszukania jakby ich moj post zainspirowal ;]) ale juz skoro mowimy to "Children of Decadence" wymiata tez ;p btw. czytaliscie historie jeziora Bodom ? ;] pojechalbym sobie tam na kemping mogloby byc fajnie :D ogolnie najlepsze ich plyty wg. mnie to Fallow the Reaper i Tokyo Warhearts ;] a o maidenach nie wspominajmy bo mnie krew zalewa ze nie pojechalem >.> Edytowane 21 Czerwca 2005 przez Luk'Ash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Ja czytałem o tym jeziorku :D ciekawe czy children of bodom tam koncertują :P :P ps-> jezeli szukacie informacji o jakims zespole, lub po prostu chcecie sie dowiedziec co gra to: www.metal-archives.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 http://tdt.org.pl/szczegoly.php?id=22127 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rimmouting Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 oto moja lista ;) * Soad * Rammstein * Guano Apes * Metallica * In Flames * Linkin Park * Bjork * Andrew W.K. [czasami] * Nightwish * Era * Amorphis ... i tak dalej ... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Lordi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Ile bilety na KoRn'a ? Moze sie przejade, jak nie przepije przez wakacje calego hajsu :P 1493752[/snapback] Ja zamówiłem za 120zł Są jeszcze droższe i tańsze. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Wy tu gadu gadu o syfiastymkornie a ja sie wqrwiam bo nie mam kasy na to : http://www.shortcut.pl/blacksabbath.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 (edytowane) Wy tu gadu gadu o syfiastymkornie a ja sie wqrwiam bo nie mam kasy na to : 1515539[/snapback] No ja nie wiem co jest bardziej syfiaste :blink: :blink: Człowieku,każdy ma inny gust,więc nie wyzywaj innych zespołów od "syfiastych" tylko dlatego że ich nie lubisz :blink: Edytowane 26 Czerwca 2005 przez NeoXX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 a mnie ominął koncert soad w berlinie i jak tu żyć? ;) =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk'Ash Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 a mnie ominął koncert soad w berlinie i jak tu żyć? a tak : http://www.hunterfest.pl/ przeczytaj 3ci news od gory :wink: ja tam za soadem nei przepadam wiec mi nie robi ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 nie chcę Cię martwic, ale tamten news byl pisany 1 kwietnia :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Teskt z drugiego kwietnia (kolejny news) sugeruje, ze jednak moze sie udac... ;) Jezu, jakby to byla prawda to normalnie bym zaczal skakac z radosci... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 @costi 1 kwiecień to prima aprilis przeca ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 bylo o tym glosno na przeroznych forach, to byl zwykly zart prima-aprillisowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk'Ash Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 no nie zalewaajcie ;p a juz myslalem ze nie zauwazycie ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 to by nawet slepy zauwazyl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Ja zamówiłem za 120zł Są jeszcze droższe i tańsze. Pozdro. 1515511[/snapback] Mozesz jakiegos linka zapodac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 @costi 1 kwiecień to prima aprilis przeca ;) 1517258[/snapback] Przeca wiem... Pomarzyc czlowiekowi nie dadza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Mozesz jakiegos linka zapodac ? Google nie gryzie... Klik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 (edytowane) Dziekuje bardzo. Szukalem wczesniej i nie znalazlem... (zaraz pewnie powiesz, ze wpisales jedno haslo i znalazles od razu :P) Google nie gryzie...Tylko polyka w calosci ;) Edytowane 28 Czerwca 2005 przez BartosH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 ja od siebie polece fajną kapelke wykopaną z czeluści punk show'a z extreme , "billy talent" . grają bardzo żywiołowo i nie jest to **ujowy pseudo punk tylko prawdziwa hammerykańska muzyka ;] szczególnie polecam kawałek "river bellow" chociaż i tak cała płytka roxuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Vader we Wrześniu rozpoczyna trase koncertową wraz z Rotting Christ, Lost Soul i jeszcze jednym zespołem którego nazywy nie zdołałem odczytać i go nie znam ;p TUTAJ WIEcEJ wybiera sie ktos z Torunia :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Dziekuje bardzo. Szukalem wczesniej i nie znalazlem... (zaraz pewnie powiesz, ze wpisales jedno haslo i znalazles od razu :P) Dokladnie tak bylo:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sand Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Cos tu przycichło , jako ze zwe sie Sand ( skrót od sandman ) - tak to ten sandman z kawałka metallici :D , tylko sobie nie myslcie ze tak wygladam :lol: Co do muzyki to wiadomo , metka , Ironi czasami , In Extremo ( niemiecka kapela - graja szkocki folk w formie rocka - polecam ) Dope , Fear factory , Apocaliptyca , Rammstein ( po ostatnim koncercie ma ktorym bylem ,czestotliwosc sie zwiekszyla ) , Lynard Skynard ( pare kawalkow ) , EHMM DREAM THEATER z portonyem na perkusji ( rytmika wywalona w kosmos ale dynamicznosci brak ) no i na koniec musze zostawic najlepsze , AL DI MEOLA , John McLaughin , Paco De Lucia: jednym slowem Guitar trio , najlepszy ich kawalek to Mediterrian Sundance ( moze cos pomieszalem w nazwie bo dluga ) No to chyba wszystko , a wiadomo zawsze jak sie jakis ciekawy i porzadny kawalek znajdzie to niegradze , ale nienawidze komerchy i "banałów" wole muzyke bardziej zamieszana ,typu guitar trio . Pozdrawiam a jak cos to pytac B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Ludzie... kto jedzie z Wawy do Katowic na koncert? Szukam transportu, nie zajme wiele miejsca:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Ja ostatnio słucham baardzo dużo Auioslave(Out of exile) i Velvet Revolver(Contraband) ... Wsysya taka muza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Ja ostatnio słucham baardzo dużo Auioslave(Out of exile) i Velvet Revolver(Contraband) ... Wsysya taka muza :D 1537082[/snapback] słuchałem the best Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Ja ostatnio słucham baardzo dużo Auioslave(Out of exile) i Velvet Revolver(Contraband) ... Wsysya taka muza Audioslave to konkret , zawsze byłem fanem Rage-ów , ale ja w innej sprawie. Potrzebuje teledysku bogów metalu :rolleyes: Slyera "Angel of Death" , jeśli ktoś ma albo wie skąd mógłbym zassć to będe wdzięczny za info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Audioslave to konkret , zawsze byłem fanem Rage-ów , ale ja w innej sprawie. Potrzebuje teledysku bogów metalu :rolleyes: Slyera "Angel of Death" , jeśli ktoś ma albo wie skąd mógłbym zassć to będe wdzięczny za info. 1541862[/snapback] Slayer król zniszczeń itp. tez klasyka, na emule torrent i wszystkie inne sieci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 ->und3r Ja sie zastanawiam czy jechac, ale jak juz to tez bede potrzebowac transportu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...