grzesiu Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Ja bardzo lubie hoobastank i prócz tego wszystkie zespoły które grają ten gatunek muzyki: - Nickelback - 3 Doors Down - Evanescence - Seether - Green Day 1616051[/snapback] Seether'a czasem sam słucham, fajowe riffy są :) (np. w gasoline, i w dodatku proste do zagrania) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 @grzesiu, alberto56 dzięki obadam ;) Ostatnio w 30tonach był zespół Soulfly, ten też obadam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 @Pc juice - Nowa płyta Soulfly'a jest po prostu zajebista. Nic dodać, nic ująć. Ale i tak najlepiej słuchać od pierwszej IMO. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 :] Solufly- Dark ages. Słytka miodzio :D Wszystkie utwory się mi podobają(a jak nie całe to po części ale w każdej jest coś co przyciągażeby posłuchać :wink: ) Pozdrawiam Artur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 @Pc juice Slipknot :) wszystkie płyty. Sepultura Decide Slayer Z innej beczki. Dragonforce isengard iced earth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 @Pc juice - Nowa płyta Soulfly'a jest po prostu [ciach]ista. Nic dodać, nic ująć. Ale i tak najlepiej słuchać od pierwszej IMO. :) 1618248[/snapback] Zgadzam sie w 100% , przesłuchaj sobie nowej płyty Fear Factory , nie no zarąbista płyta :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 (edytowane) slaba, gorsza od archetype, najbardziej podoba mi sie "supernova" Edytowane 28 Sierpnia 2005 przez Elbios Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Popieram Elbiosa. Nowa płytka FF to IMO dno. W mojej opinii FF skończyło się po wydaniu Obsolete. Reszta to jakieś śmieszne popiskiwania. Demanufacture rzomdzi i tyle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Jest juz nowa plyta children of bodom - nienajgorsza. I nowy teledysk behemotha do sciagniecia na oficjalnej stronie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Nie podoba mi sie ten nowy klip Behemotha:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Nie podoba mi sie ten nowy klip Behemotha:/ 1634650[/snapback] No faktycznie, jakiś taki dziwny jest...wole conquer all :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 hmm widze ze mały zastój jest ;] pisze kolejnego posta zeby rozruszać trochę temat :) A więc, ostatnio słucham nowej płytki Children of Bodom (Are you Dead yet?) i uwazam ze ponownie, wydali świetną płytę :) znów troche zmienili styl, pojawiło sie wiecej elementów trashowych, ten kto lubi taki typ muzy, pozycja obowiązkowa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 To od razu napisz ile ta płyta trwa :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 (edytowane) To od razu napisz ile ta płyta trwa :?: 1640195[/snapback] Trwa 37 minut 9 utworów. Edytowane 9 Września 2005 przez grzesiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 nowy old man's child - "vermin" miazdzy nowego cob okrutnie :E no ale co kto lubi... :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Niech ktos poleci mi jakies kawalki Venoma:> Od czego zaczac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Niech ktos poleci mi jakies kawalki Venoma:> Od czego zaczac? 1642124[/snapback] "Black Metal" "In League With Satan" to są dwa kawałki które ja męcze ciągle :) (aha, jak już posłuchasz orginalnej wersji In League With Satan, ściągnij cover zespołu "KIRSIUN" tej piosenki, i opisz swoje wrażenia ;> " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Jestem w trakcie przesłuchiwania płyty Huntera - T.E.L.I. i jak na razie jak dla mnie wrażenia pozytywne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Wybiera się ktoś na Blitzkrieg 3? (trasa koncertowa Vadera) W Toruniu będą jutro, oczywiścię idę na koncert :) Jezeli ktos był w innym mieście, niech opisze wrażenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 (edytowane) Wybiera się ktoś na Blitzkrieg 3? (trasa koncertowa Vadera) W Toruniu będą jutro, oczywiścię idę na koncert :) Jezeli ktos był w innym mieście, niech opisze wrażenia :)Chcialem isc w Warszawie i w koncu nie poszedlem :mur: Wlasciwie to nawet nie wiem dlaczego :mur: EDIT: Slucham sobie wlasnie T.E.L.I. (thx psychodeliczny) i poki co wrazenia sa bardzo pozytywne :) Edytowane 11 Września 2005 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 "Black Metal" "In League With Satan" to są dwa kawałki które ja męcze ciągle :) (aha, jak już posłuchasz orginalnej wersji In League With Satan, ściągnij cover zespołu "KIRSIUN" tej piosenki, i opisz swoje wrażenia ;> " 1642410[/snapback] chyba KRISIUN :mrgreen: [no dobra, pewnie literowka ;E] albo six feet under, tez ma ten sam cover Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 (edytowane) nowy Totem zdecydowanie daje rade Thrashowo deathowe granie, duet damsko meski na wokalu warto zwrocic uwage przedewszystkim gdyz jest to Polska kapela. pozatym ostatnio z Polski: Antigama - Discomfort [dla fanow grind/noise - szybko, konkretnie i bardzo agresywnie] i Lux Occulta - Mother and the Enemy [industrial black metal + wstawki jazz i trip hop - dla koneserow] Edytowane 11 Września 2005 przez gaz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 chyba KRISIUN :mrgreen: [no dobra, pewnie literowka ;E] albo six feet under, tez ma ten sam cover 1643832[/snapback] tak, literówka ;] a covera six feet under jeszcze nie słuchałem ;> Ostatnio męcze Arkone, mimo że zespół ma perke komputerową, wymiatają, szczególnie płyta "Konstelacja Lodu" naprawde swietny Black Metal, genialne gitary i dobry grovl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Wybiera się ktoś na Blitzkrieg 3? (trasa koncertowa Vadera) W Toruniu będą jutro, oczywiścię idę na koncert :) Jezeli ktos był w innym mieście, niech opisze wrażenia :) 1642949[/snapback] Nie pożałujesz... :twisted: Rotting Christ i Vader poprostu zmiażdżyli w MegaClubie, szkoda tylko, że tak krótko [; ; p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 chciałem się pochwalić remixem wykonanym w dosłownie 2minuty 23sek http://media.putfile.com/Steel-Numb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 danioX4 nie pokazuj tutaj shitu prosze cie idz sobie do tematu hh i rap prosze cie dziedzko won tak zgadza sie nienawidze rapu i jakiegokolwiek mieszania sie w muzyke rock :> zbanujcie mnei zwisa mnie to mam waniejsze problemy na glowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 ale to jest nu-metal... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 ale to jest nu-metal... <_< 1647718[/snapback] Linkin Park = Backstreet Boys :lol: Ciekaw jestem kto z wypowiadajacych sie w tym temacie słucha nu metalu... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Heheheh nu-(shit) metal to ścierwo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Co do nu-metalu to Slipknot, SOAD i prekursor Korn jeszcze ujdą. Właśnie oglądam Metallica MTV Unplugged - świetne wykonanie Last Caress na gitarach akustycznych :)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...