tukamon Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 hmm ostatnio trafilem na rammstein - dalai lama i naszlo mnie takie porownanie: poczatek (do slow) jest bardzo podobny do muzyczki z dooma 1/2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Z zeespołów podchodzących/wchodzących do kategorii w temacie to: Rise Against, Linkin Park(zaraz mnie ktoś zbluzga :)), Rammstein i Oomph! Tak pozatym to ogólnie słucham i lubię takiej muzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 VITAL REMAINS W POLSCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wraz z TRAUMA i DISSENTER 24.10.2005 Torun (POL) - Od Nowa 25.10.2005 Warszawa (POL) - Progresia 26.10.2005 Lodz (POL) - Dekompresja 27.10.2005 Wroclaw (POL) - Diabolique 28.10.2005 Katowice (POL) - Mega Club :):):):):):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 (edytowane) Ludzie! Musicie to zobaczyc :lol: Poczatkowo chcialem to wrzucic do topicu smiechu, ale tutaj chyba jednak bardziej pasuje :D . http://www.covenworldwide.org/forum/viewto...der=asc&start=0 Te obrazki sa genialne :lol2: Ps. Zalecana znajomość angielskiego na poziomie bardzo dobrym;] Edytowane 21 Września 2005 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Wiecie moze cos o nowej płycie Tool`a? Kumpel mi niedawno napomknal ze maja cos nagrac, jednakze na ich stronie nie znalazlem zadnej informacji... Moze Wy cos wiecie z jakichs pewnych przeciekow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Ostatnio zaczelem sluchac zespolu Interpol Bardzo przyjemne, alternatywne granie :) Szczegolnie piosenka "C'MERE ". Swietna jest tez piosenka "Fix You" Zespolu Coldplay. A co sadzicie o nowej piosence Depeche Mode (Precious) ? Wg. mnie jest swietna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 (edytowane) Ludzie! Musicie to zobaczyc :lol: Poczatkowo chcialem to wrzucic do topicu smiechu, ale tutaj chyba jednak bardziej pasuje :D . 1661551[/snapback] ZAJE.ISTE !!!! W życiu nie widziałem tak świetnie zrobionych rysunków :) Gość wymiata. edit: no i oczywiście te komentarze :) ale gość ma naprawde talent, że też nie zatrudnił się w jakiejś gazecie :blink: Edytowane 22 Września 2005 przez andrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 (edytowane) Wiecie moze cos o nowej płycie Tool`a? Kumpel mi niedawno napomknal ze maja cos nagrac, jednakze na ich stronie nie znalazlem zadnej informacji... Moze Wy cos wiecie z jakichs pewnych przeciekow :) 1662458[/snapback] na oficjalnej stronie zespołu możnma wyczytać tą inforamcje. żadnych szczegółów nie podają. nie chciało mi się czytac całego wątku, ale gorąco polecam nowy album zespołu Opeth - Ghost Reveriers. uważam opeth za najlepszy zespół w swojej klasie (można nawet stwiedzić że tworzą odrębną klasę w muzyce - takie są opinie różnych ludzi ;) ) ogólnie wolę muzykę celtycką, a najlepsze uwazam połączenie gotyku, celtyku i death metalu (zespol Ashtar jest takim przykladem) no i polecam jeszcze album akustyczny godsmacka i budki suflera :D Edytowane 26 Września 2005 przez mystery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 nie chciało mi się czytac całego wątku, ale gorąco polecam nowy album zespołu Opeth - Ghost Reveriers. uważam opeth za najlepszy zespół w swojej klasie (można nawet stwiedzić że tworzą odrębną klasę w muzyce - takie są opinie różnych ludzi ;) ) ogólnie wolę muzykę celtycką, a najlepsze uwazam połączenie gotyku, celtyku i death metalu (zespol Ashtar jest takim przykladem) Co do Opeth jako zespołu sie zgadzam, aczkolwiek nowy album średnio mi się podoba - imho jest zbyt monotonny i powiela schematy genialnego Blackwater Park oraz Deliverance. Chociaz kawałek Ghost of Perdition jest swietny :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 ghost of perdiction także przypadł mi do gustu, jak również atonement :) ciekaw jestem czy oby chłopakom nie wyczerpały się pomysły, a może weszli na komercyjną ścieżkę kariery? po pierwszym przesłuchaniu miałem mieszane uczucia, nie bardzo podobało mi się ogólne brzemie, ale po kilku kolenych godzinach z tym albumem stwierdziłem, ze nie można go odrzucić mimo że może wydać sie trochę monotonny. draperry falls jednak ciagle rządzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4ko Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Jak oglądacie czesto teledyski to zauwazacie błedy na nich?? Ja np. jak ogladalem duzo Rammstein - Keine Lust to w pewnym momecie jak facetka zakłada perkusicie recznik na kark to w nastepnym ujęciu juz go niema na dalej ma :] tak samo tez teledyk Amerika to jak sie przyjzycie to w pewnym momęcie perkusista nie uderza w werbel :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Dla fanów POWER/SPEED metalu!!!! : nowy album GAMMA RAY już jest!!!!!!!!!! :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Widzę, że dawno tu nikt nie zaglądał... To może napiszę coś o wideo: Polecam koncert Huntera z woodstocku 2003 - jest boski jednym słowem, a fanów Metallici, którzy nie objerzeli dokumentu Some Kind Of Monster zachęcam do obejrzenia, trochę można się dowiedzieć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
von_Paulus Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 No to właśnie obejrzałem SKOM - rzeczywiście nieźle zrobiony dokument. Ciekawe są fragmenty przesłuchań kandydatów na basistów no i oczywiście płaczliwe wynurzenia Rudego :D Poza tym można się dowiedzieć ile trzeba włożyć wysiłku w celu nagrania marnej płyty.... Dla fanów Mety lektura obowiązkowa. A z innej beczki - wiadomo coś o nowej płycie KATA ? Wyszła wczoraj - mam zamiar kupić ale nie wiem czy warto. Słuchał ktoś już tego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 (edytowane) ktos wie dlaczego tak naprawde wywalili wokalistKe Nightwish'a??:> update: literowka :lol: Edytowane 27 Października 2005 przez XwA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebox Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Bylem wczoraj na koncercie Vital Remains w Toruniu. Baaardzo pyszny koncert :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Wracając do tematu video to polecam także DVD Vadera Night Of The Apocalypse - chłopaki łoją aż miło, polecam dla fanów bardzo mocnych brzmień. Odnośnie koncertów: Hunter rozpoczął T.E.L.I... tour promujący najnowszą płytę, przy okazji chłopaki obchodzą 20-lecie :D, ja prawdopodobnie wybieram się na koncert do 100licy 6 listopada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 ktos wie dlaczego tak naprawde wywalili wokaliste Nightwish'a??:> 1719155[/snapback] Chyba raczej wokalistke :) Pozatym jest przeciez w liscie (jest na ich stronie w najnowszym newsie) wyraznie napisane o co sie rozchodzilo. Wszystkie inne zrodla tematyczne potwierdzaja, ze w ostatnim roku nie dzialo sie dobrze z Tarja i jej fochami, takze nie ma powodu, aby w to nie wierzyc. Przykra sprawa, bo co by o niej zlego nie powiedziec, glos ma nieprzecietny, ale nikt nie jest niezastapiony, a jesli faktycznie byla z niej az taka "suka na kase" to nie dziwie im sie, ze ja wywalili... Pozostaje miec nadzieje, ze nastepna wokalistka podola zadaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Dokładnie... mnie tylko martwi to, że jakaby to nie była (znana czy też nie), będzie cały czas porównywana do Tarji...a to na pewno jej na dobre nie wyjdzie...:|... ale myślę że skoro odważyli się ją wyrzucić to wiedzą co dalej... taką mam przynajmniej nadzieję... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Musza wiedziec co dalej.. to nie wyglada na decyzje podjeta w 5 minut. Ale jak to mowia.. pozyjemy zobaczymy. Trudno bedzie o drugi tak orginalny wokal, ale ja ich jeszcze nie skreslam. Poczekamy na nowy album i wtedy sie zobaczy czy to koniec NW czy moze odrodzenie :] Ciesze sie tylko, ze zdecydowalem sie pojechac w tym roku do Chorzowa na koncert. Gdybym nie pojechal, a album z nowa wokalistka okazalby sie klapa to plulbym sobie w brode, ze zmarnowalem taka okazje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St.Anger Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Przerwę rozmowę o NW i zapytam się was, co sądzicie o nowej płycie Disturbed :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 (edytowane) Widzieliście kolejny/najnowszy teledysk z Dark Angels ? Tu jest link, cienka kopia :P Gdzieś czytałem, że w Polsce mają nakręcić kawałek klipu... buuu :P jednak w tym nie ma ;) Aha no i cały czas nie mogę wyjść z podziwu tej płyty!. Jest genialna, Max rox :P jego ciężkie brzmienie/rify są boskie. Aha piosenka Frontlines. pozdro. Edytowane 31 Października 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Słuchał już ktoś kawałków z nowej płyty Rammstein'a? Jaka ona jest? Taka jak poprzednia (Reise, Reise), czy może lepsza/gorsza? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Niedawno ukazał się nowy album Gamma Ray, zatytuowany "MAJESTIC" jest to naprawde świetny album heavy/power metalowy, dla fanów gatunku pozycja obowiązkowa, naprawde polecam!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) Oglądał ktoś nowy „teledysk” :rolleyes: do Korn – Twisted Transistor jak nie to polecam, prawdziwy korn :wink: http://www.hdpvidz.com/cgi/getfile?action=...A3E351B374A069D Edytowane 6 Listopada 2005 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Jestem po przesłuchaniu nowej płyty Rammstein - Rosenrot, utwory są ok, chyba nawet bardzie przypominają mi wykonaniem Mutter aniżeli Reise Reise. Na płycie nie podobają mi się 2 utwory: jeden wykonany wraz z niejaką Sharleen Spiteri i drugi Te Quiero Puta! - coś w stylu niby to chyba hiszpańskim, dla mnie kompletny niewypał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Też przesłuchałem Rosenrot... jak dla mnie ok...trzyma poziom Rammstein'a...ciekawe co wybiorą na teledyski :)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Oglądał ktoś nowy „teledysk” :rolleyes: do Korn – Twisted Transistor jak nie to polecam, prawdziwy korn :wink: http://www.hdpvidz.com/cgi/getfile?action=...A3E351B374A069D Ten teledysk wymiata :lol2: Najlepsza jest ta akcja z karawanem, bedąca nawiazaniem do czasow kiedy Davis byl pomocnikiem koronera :lol: W ogole to jestem ciekawy nowej plyty:> Polecam jeszcze najnowszy album HateSphere "The Sickness Within" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 (edytowane) Nie mam czego sluchać już od dawna :( Ciągle na zmianę Cannibal Corpse, Morbid Angel i Deicide. Czy nie wymyślono nic w death-cie nic lepszego ( mocniejszego) ? Był episod z Corpse Fucking Art, ale to nie ta klasa... PS- na krótko mnie naszło znowu na Dżem, ale już przeszło na szczęście :P Edytowane 10 Listopada 2005 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4ko Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Witam wlasnie słuchałem niektórych kawałków z płyty Rosenrot Rammsteina jak dlamnie OK podoba mi sie bardziej niz reise reise. Jak dlamnie to i tak wolałbym starego rammsteina najlepsze ich albumy dla mnie to Herzeleid, Sehnsucht Mutter reszta tez jest fajna ale juz sie nieda jej przesłuchać w całosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...