grzesiu Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 A ja sobie wczoraj przesłuchałem album Dust to Dust - Heavenly. Bardzo przyjemny power metal, zbliżony do...hmm, sam nie wiem do czego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) Co myślicie o nowej płycie Comy ? [; Moim zdaniem wyrasta kolejny kultowy zespół na miarę IRY [; 'Wyjście z morku' już przeszło niejako do klasyki. Oczywiście trochę inne klimaty. Nowa płyta przypadła mi do gustu. Ostatnio wróciłem do Frontside'u - Zmierzch Bogów [; piosenka i teledysk "Naszym przeznaczeniem jest płonąć" nadal syci na maxa [; Edytowane 23 Czerwca 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Co myślicie o nowej płycie Comy ? [; Moim zdaniem wyrasta kolejny kultowy zespół na miarę IRY [; 'Wyjście z morku' już przeszło niejako do klasyki. Oczywiście trochę inne klimaty. Nowa płyta przypadła mi do gustu. Ostatnio wróciłem do Frontside'u - Zmierzch Bogów [; piosenka i teledysk "Naszym przeznaczeniem jest płonąć" nadal syci na maxa [;O Comie wspominałem już stronę wcześniej. Dla mnie już po pierwszej płycie zostali sespołem kultowym. Na drugą czekałem 2 lata i powiem tyle, że od dnia premiery nadal codziennie leci w mym odtwarzaczu.. Teraz tak myślę, że dawno nie widziałem ich live więc musze nadrobić zaległości bo warto.. A co do Fronside - w końcu chłopaki z mego miasta B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 A ja dzis jade na koncert TOOL'a do Katowic :) bedzie ktos jeszcze z purepc ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 A 1 lipca na rynku we Wrocku ujrzymy uwaga .... Satrianiego :D G3 w Warszawie pozostanie w mojej pamięci do końca życia [;. Wolałbym Vai'a ;]. Kto będzie ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 A ja dzis jade na koncert TOOL'a do Katowic :) bedzie ktos jeszcze z purepc ?:)Ja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 nick w końcu zobowiązuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Co myślicie o nowej płycie Comy ? [; Moim zdaniem wyrasta kolejny kultowy zespół na miarę IRY [; 'Wyjście z morku' już przeszło niejako do klasyki. Oczywiście trochę inne klimaty. Nowa płyta przypadła mi do gustu. Ostatnio wróciłem do Frontside'u - Zmierzch Bogów [; piosenka i teledysk "Naszym przeznaczeniem jest płonąć" nadal syci na maxa [;W ogóle wokal Aumana (przynajmniej na płycie, nie wiem jak jest live) miażdży... A ja ostatnio rozsłuciach!e się w Happysad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 ja jestem zmiażdżony wręcz genialnymi produkcjami: underoath - define the great line SiKTh - death of a dead day Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 A ja ostatnio rozsłuciach!e się w Happysad Oni wydali cos po Wszystko Jedno? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stabak Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Tak, "Podroze z i pod prad" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 W ogóle wokal Aumana (przynajmniej na płycie, nie wiem jak jest live) miażdży... A ja ostatnio rozsłuciach!e się w Happysad Tak Auman dał kopa temu zespołowi. Głos jest fenomenalny, zarówno w patriach 'death' czylii tzw. ryczenie ;d jak i melodyjne śpiewanie. Bomba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 A 1 lipca na rynku we Wrocku ujrzymy uwaga .... Satrianiego :D G3 w Warszawie pozostanie w mojej pamięci do końca życia [;. Wolałbym Vai'a ;]. Kto będzie ??? na satrianiego OCZYWISCIE trzeba pojsc, swoiste gitarowe swieto :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 A ja dzis jade na koncert TOOL'a do Katowic :) bedzie ktos jeszcze z purepc ? :) Byłem byłem, płyta oj się działo... praktycznie wypłynąłem z sali, w zyciu nie widziałem takiego show... Ci którzy nie widzieli, lub nie lubią toola mogli pojechać - zobaczyliby co to prawdziwy Rock... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Byłem na koncercie Happysad jak była trasa jakoś w marcu z Hurtem, piosenki nawet fajne, ale wokalista taki jakiś lamus ;p Występ HURTu bardziej mi się podobał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrano666 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 jesli chcecie posluchac Aumana polecam kapele w ktorej wczesniej sie udzielal i nadal to robi, chodzi mi tu o TOTEM ktory ostatnimi czasy staje sie coraz popularniejszy, a na zywo obie kapele daja ladnie po garach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) A mi wpadło w ucho ostatnio Helloween- Power i nawet fajna płytka :razz: Edytowane 25 Czerwca 2006 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) witam akurat slucham TOOl: Opiate hm... ladnie daja szkoda ze na koncert nie pojechalem :((( P.S. bylem w tamtym roku na Rammstein :P wyyyypasss - prawie mnie spalili hehe studyjne tez wciskaja w fotel :P Edytowane 25 Czerwca 2006 przez avecezary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Byłem byłem, płyta oj się działo... praktycznie wypłynąłem z sali, w zyciu nie widziałem takiego show... Ci którzy nie widzieli, lub nie lubią toola mogli pojechać - zobaczyliby co to prawdziwy Rock... Tez bylem na plycie i to fakt, duzo sie dzialo. Szczegolnie na Lost Keys/Rosetta Stoned i Stinfist :D Po prostu masakra. Na zywo zespol miazdzy - czysta moc. Szkoda tylko, ze grali tak krotko. Miejmy nadzieje, ze dotrzymaja obietnicy i pojawia sie u nas ponownie w Listopadzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Mimo że grali stosunkowo krótko myślę że koncert na miarę wydarzenia roku w Polsce. Jak będzie listopad to będę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) A mi wpadło w ucho ostatnio Helloween- Power i nawet fajna płytka :razz: No to jeden z bardziej powerzastych albumow (Time of the Oath) tej kapeli, ale to dopiero przystawka przed "Better Than Raw" - apogeum Hellowena w powerowym wydaniu, do dzis Falling Higher mnie ołnuje :D od tego zaczynałem ... Edytowane 26 Czerwca 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 @Ouara @BartosH Dobrze, że chociaż tutaj można jakieś normalne wypowiedzi na temat koncertu. Patrząc na inne fora, z narzekaniem typu: za dużo basów, tłok na płycie, zbyt mały kontakt z publiką... ręce opadają - w głowach się ludziom poprzewracało :mur: PS. czy tylko ja słyszałem w "46&2" jak Maynard śpiewał o piciu polskiej wódki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Hej ;] co sadzicie o 36 Crazyfist ? jakos niepotrafie sie od tego oderwac :mur: wokal po prostu ...no niepotrafie tego opiasac. Po 3h sluchania na mp3 mam tyle energi ze niewiem co z nia robic i slucham kolejne godziny i tak juz od 2 tygodni !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Witam. http://www.youtube.com/watch?v=ZnvBq02xNH0&search=Patton http://www.youtube.com/watch?v=Jt856_nRxQk&search=Patton http://www.youtube.com/watch?v=JMjIhEQ6L08&search=Patton http://www.youtube.com/watch?v=uAS2igIv1sA&search=Patton http://www.youtube.com/watch?v=rdgprn7Sa4c&search=Patton http://www.youtube.com/watch?v=n-m3C2aU5nM&search=Patton http://www.youtube.com/watch?v=qyiovh8bwiI&search=Patton Wszystkie te projekty łączy jeden człowiek o nazwisku Patton, szerszej publiczności znany z faith no more. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 (edytowane) Wielu ludzi uważa, w tym również ja, że Mike Patton jest najlepszym wokalistą jakiego nosiła Ziemia, jego możliwości wokalne i niesamowity zakres modulacji głosu to jest coś nieprawdopodobnego, że jeden człowiek może wydawać z siebie tak różne dźwięki, a zaznaczam że nie jestem jakimś namiętnym fanem Patton'a, ot czasami go posłucham. BTW. Ostatnio słyszałem na jakimś MTVie Rob'a Zombie, ostry psychol, ale podoba mi się :D Edytowane 12 Lipca 2006 przez samm-ur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Wielu ludzi uważa, w tym również ja, że Mike Patton jest najlepszym wokalistą jakiego nosiła Ziemia, jego możliwości wokalne i niesamowity zakres modulacji głosu to jest coś nieprawdopodobnego, że jeden człowiek może wydawać z siebie tak różne dźwięki, a zaznaczam że nie jestem jakimś namiętnym fanem Patton'a, ot czasami go posłucham. BTW. Ostatnio słyszałem na jakimś MTVie Rob'a Zombie, ostry psychol, ale podoba mi się :D Co do Roba Zombie to jego piosenki służyły za ścieżkę dźwiękową do np. NFS U (jeżeli się nie mylę) i taka ciekawostka - Rob Zombie to także reżyser filmowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 ZIBI_PL przesluciach!e to sobie obecnie i całkiem ciekawe to jest, niewiem moze mam cianki słuch, ale wokalista ma głos "pachnący" czasami p.o.d albo mi sie zdaje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Wielu ludzi uważa, w tym również ja, że Mike Patton jest najlepszym wokalistą jakiego nosiła Ziemia, jego możliwości wokalne i niesamowity zakres modulacji głosu to jest coś nieprawdopodobnego, że jeden człowiek może wydawać z siebie tak różne dźwięki, a zaznaczam że nie jestem jakimś namiętnym fanem Patton'a, ot czasami go posłucham. BTW. Ostatnio słyszałem na jakimś MTVie Rob'a Zombie, ostry psychol, ale podoba mi się :D No ja jestem namiętny fan. :wink: Może znacie jeszcze melvins, primus, stone temple pilots, art of noise, cocteau twins, life of agony, tim dog... Spory rozrzut ale z muzyką to tak u mnie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 No ja jestem namiętny fan. :wink: Może znacie jeszcze melvins, primus, stone temple pilots, art of noise, cocteau twins, life of agony, tim dog... Spory rozrzut ale z muzyką to tak u mnie jest. Stone Temple Pilots - znam i cenię, wokal Scotta Weilanda zawsze lubiłem (chude toto ale głos ma mocny), lubię też Gunsów, a Guns+Weiland=Velvet Revolver (Contraband - bardzo udana płyta). U mnie też spory rozrzut, od Dave Mattthews Band czy Goo Goo Dolls po Godsmack, Drowning Pool i Marilyn Manson, a pomiędzy nimi Seether, Metallica, Audioslave, Sum41, Nick Cave, The Killers, Pearl Jam i Hole. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 No to jedziemy dalej :D Henry Rollins, helmet, afghan whigs, queens of the stone age i Franek Kimono. :twisted: A w tym momencie jednak peeping Tom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...