borsuczy_król Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Hej ;] co sadzicie o 36 Crazyfist ?"A Snowed Capped Romance" to jest to! Nowa też jest dobra. To ja dodam, jeśli nie było: Bullet for my Valentine Therapy? A z cięższych klimatów - Faust Again wymiata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) ze swojej strony chciałbym zaprosic wszystkich na union of rock do węgorzewa. impreza startuje dziś, ale ja czekam do soboty, bo zagra (uwaga) SOULFLY!! w szoku jestem, że do tej w sumie niewielkiej mieściny zawita tak znany zespół. a bilety też powodują opad szczeny, bo rapterm 27 złotych to nie jest dużo :P więcej na www.rock.wegorzewo.pl pozdrawiam mystery Edytowane 13 Lipca 2006 przez mystery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Panowie w sieci ukazał się teledysk do piosenki The Reincarnation of Benjamin Breeg z nowej płyty Iron Maiden A Matter Of Life And Death mającej ukazać się na początku września. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 (edytowane) Panowie w sieci ukazał się teledysk do piosenki The Reincarnation of Benjamin Breeg z nowej płyty Iron Maiden A Matter Of Life And Death mającej ukazać się na początku września.Nigdy nie byłem fanem Iron Maiden, ale znowu mam wrażenie, że będzie to kolejna płyta podobna do reszty czyli "na jedno kopyto i jedziemy"... Edytowane 17 Lipca 2006 przez psychodeliczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 E tam na jedno kopyto. Mi się podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Wybiera się ktoś na Hunter Fest, w szczególności 3 dzien (CHILDREN OF BODOM :> ) ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Powiedzcie mi, ze to jest we wrzesniu... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Powiedzcie mi, ze to jest we wrzesniu... :roll: Sierpień, 14. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Dammit... No nic, bawcie sie dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Słyszał już ktoś najnowszy album Rise Against - The Sufferer And The Witness? Jak tak to co o nim sądzicie? Wg. mnie album bardzo dobry, utrzymuje poziom poprzednich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Mozliwe, ze ja sie wybiore na Hunterfest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Jak już jesteśmy przy imprezach to obczajcie to : http://overkill.superhost.pl/news/goto.php3?id=953 Fajna impreza... ja byłem dwa lata temu i było super :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bily_1 Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Słyszał już ktoś najnowszy album Rise Against - The Sufferer And The Witness? Jak tak to co o nim sądzicie? Wg. mnie album bardzo dobry, utrzymuje poziom poprzednich. Jestem dopiero co po przesłuchaniu i według mnie album trochę monotonny (z małymi wyjątkami), brakuje tego zróżnicowania w utworach jak np. na "Revolutions Per Minute ". Pozatym całkiem dobry album chociaż nie tak dobry jak wcześniejsze. To jest moje pierwsze wrażenie :) , może po dłuższym odsłuchu mi sie odmieni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Ja to niby teraz rapu słucham, ale przesłuchałem nowe Napalm Death... Makabra, no i najlepsze intro do płyty jakie do tej pory słyszałem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Ten nowy kawałek ironow jest taki mocnomocnomocno sredni. Myslalem ze uslysze cos nowego, ale gdzie tam... Zobaczymy jak bedzie wygladac cala plytka, jezeli tak samo, to niewroze albumowi sutkensu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) @leborg Weź poduwagę jedno. Ironi to już legenda, nie mogą sobie pozwolić na eksperymenty bo starzy fani by ich zjedli gdyby coś nie wszło. Oni muszą gonić swój własny ogon i tyle. Zobacz co się stało z Metallicą, ich ostatnią płytę która okazała się klapą i jednak większości nie przypadła do gustu. Nie ta liga. To tak jakby U2, czy Rolling Stones zaczeli eksperymentować....fee ja sobie tego zwyczajnie nie wyobrażam. Co do samego kawałku to liczyłem że będzie bardziej z "przytupem" a to bardziej taka balladka ale nie jest zły. Na szybko wyłapałem jedną rzecz, otóż Dickinson już nie ciągnie tak wysoko swoich wokali, może to tylko na tym kawałku - nie wiem, ale to dobrze że trochę "spuścil z tonu" bo latka uciekają i głośik już nie ten co trzeba. Jednak ja poczekam na album i wtedy sie wypowiem, narazie jestem happy że Panowie coś wciąż tworzą i wypuszczaja albumy ;] Edytowane 22 Lipca 2006 przez KosiMazaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Ironi grają ciągle tak samo, po nich bym się nie spodziewał niespodzianek. Za to nowa Metallica może być wyjątkowo beznadziejna :lol2: Ciekawe czy znowu będzie walenie w garnek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 @leborg Weź poduwagę jedno. Ironi to już legenda, nie mogą sobie pozwolić na eksperymenty bo starzy fani by ich zjedli gdyby coś nie wszło. Oni muszą gonić swój własny ogon i tyle. Zobacz co się stało z Metallicą, ich ostatnią płytę która okazała się klapą i jednak większości nie przypadła do gustu. Nie ta liga. To tak jakby U2, czy Rolling Stones zaczeli eksperymentować....fee ja sobie tego zwyczajnie nie wyobrażam. Co do samego kawałku to liczyłem że będzie bardziej z "przytupem" a to bardziej taka balladka ale nie jest zły. Na szybko wyłapałem jedną rzecz, otóż Dickinson już nie ciągnie tak wysoko swoich wokali, może to tylko na tym kawałku - nie wiem, ale to dobrze że trochę "spuścil z tonu" bo latka uciekają i głośik już nie ten co trzeba. Jednak ja poczekam na album i wtedy sie wypowiem, narazie jestem happy że Panowie coś wciąż tworzą i wypuszczaja albumy ;] No ja rowniez ciesze sie wciaz cos tworza, ale jednak wolalbym zeby bylo to cos lepszego...:) Ogolnie przy tym kawałku mam wrazenie ze "gdzies to juz slyszalem..." Intro oczywiscie jest snakomite....:mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David666 Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Jak tylko słysze że Ironi grają ciągle tak samo to mi sie w brzuchu przewraca i agresji dostaje :wink: . Osoba która tak mówi to chyba słyszała tylko jeden album. Pierwsze dwa albumy- całkowicie inne od reszty, krótsze, agresywne punkowo brzmiące utwory Kolejne 3 podobne do siebie -uważane za najlepsze w hisotrii zespołu, troche dłuższe mniej zadziorne utworki Kolejne 2 (seventh son i somwhere in time) -znowu coś innego ( w sumie zupełnie nowego) , bardzo melodyczne , syntezatory Kolejne 2 - jakieś takie dziwne- w sumie zespół przeżywał wtedy taki kryzys. Kolejne 2- nowy wokalista , o wiele bardziej przygnębiające , melancholijne , niepodobne do poprzednich . W sumie są szeroko krytykowane , ale jak dla mnie świetne. Reszta (brave new world i dance of death)- też nie są podobne do poprzednich , w szczególności Dance -bardzo długie , progresywne kawałki - porównajcie to do killers czy number of the beast- toż to prawie inny zespół. A co do singla - też troszeczke niepodobny , o wiele cięższe gitary , mocarna produkcja ( zaleczam sciągnąć mp3 , bo w teledysku brzmi to całkiem inaczej) , bardzo podobny do solowych wystąpień Bruce'a - w szczególności do ostatniego Tyrany of Souls Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 No tak jakby słyszałem wszystkie albumy, byłem na 3 koncerach... Ale sorry, jestem za mlody zeby sie wypowiedziec o ironach. To ze maja wszystkie wałki na jedno kopyto to nie tajemnica. Nuda, aż ziewać można. Patataj patataj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Słyszał już ktoś nowy kawałek(warlords) Vadera? Można pobrać ze strony zespołu. IMHO całkiem niezły :> a nawet baardzo niezły...No i niedługo trasa koncertowa :D Ja sie wybieram, w tamtym roku byłem, było niezle, fajne zespoly. W tym roku Vader + Azarath + Vesania + cos tam jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) Jak tylko słysze że Ironi grają ciągle tak samo to mi sie w brzuchu przewraca i agresji dostaje :wink: . Osoba która tak mówi to chyba słyszała tylko jeden album. Pierwsze dwa albumy- całkowicie inne od reszty, krótsze, agresywne punkowo brzmiące utwory Kolejne 3 podobne do siebie -uważane za najlepsze w hisotrii zespołu, troche dłuższe mniej zadziorne utworki Kolejne 2 (seventh son i somwhere in time) -znowu coś innego ( w sumie zupełnie nowego) , bardzo melodyczne , syntezatory Kolejne 2 - jakieś takie dziwne- w sumie zespół przeżywał wtedy taki kryzys. Kolejne 2- nowy wokalista , o wiele bardziej przygnębiające , melancholijne , niepodobne do poprzednich . W sumie są szeroko krytykowane , ale jak dla mnie świetne. Reszta (brave new world i dance of death)- też nie są podobne do poprzednich , w szczególności Dance -bardzo długie , progresywne kawałki - porównajcie to do killers czy number of the beast- toż to prawie inny zespół. A co do singla - też troszeczke niepodobny , o wiele cięższe gitary , mocarna produkcja ( zaleczam sciągnąć mp3 , bo w teledysku brzmi to całkiem inaczej) , bardzo podobny do solowych wystąpień Bruce'a - w szczególności do ostatniego Tyrany of Souls Dokladnie, trzymaja ten sam styl ale albumy nie sa takie same :D Moze mieliby grac jak Metallica, ktorzy po 5 albumie zaczeli dawac [gluteus maximus] i nagrywac komercyjny shit?? A te albumy z Blazem mialy taki charakter bo odzwierciedlaly tez nastroje panujace w okol zespolu (rodzina itp.) Co do singla to slyszalem teledysk, ciekawie sie zapowiada nowy album, mowisz ze tez mp3 jest? Dobrej jakosci? Edytowane 22 Lipca 2006 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David666 Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Mp3 wydaje mi się że jest w jakości albumowej . Brzmi to o wiele ciężej , szczególnie perkusja lepiej brzmi niz na teledysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Co do Ironów, to polecam przeczytac biografię. Do nabycia w kazdym empiku za 50zł, bardzo ciekawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Ja mam skladajaca sie z dwoch ksiazek. W pierwszej jest biografia do albumu Virtual Eleven. A w drugiej czesci dalszy ciag i przetlumaczone utwory :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Słyszał już ktoś nowy kawałek(warlords) Vadera? Można pobrać ze strony zespołu. IMHO całkiem niezły :> a nawet baardzo niezły...No i niedługo trasa koncertowa :D Ja sie wybieram, w tamtym roku byłem, było niezle, fajne zespoly. W tym roku Vader + Azarath + Vesania + cos tam jeszcze.Utwór niczego sobie :wink: ! Jednak Vader to Vader... B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Ironi zapowiedzieli nowa plytke.Jest na co czekac.Juz trwaja prace mikserskie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Firekage - od kilku(nastu) postow dyskutujemy juz o nowym singlu z tej plyty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 To wlasnie......Ten nowy singiel mnie rozczarowal.Taki bzdet o niczym.Gitary troche ciezsze niz normalnie,ale zero smaczkow gitarowych.Nawet normalnej ironowskiej solowki nie ma....Oby cala plyta taka nie byla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Słuchał ktos nowego koncertowego albumu Sonata Arctica - For The Sake Of Revenge? Dla fanów power metalu pozycja obowiązkowa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...