Sarkazz Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Slayer - Christ Illusion Conajmniej dobry ;) Polecam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Dolaczam sie. Kopie rowno. W koncu przypomnieli sobie jak ma grac Slayer :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 W sieci pojawił się nowy kawałek Hatebreed: http://muzyka.onet.pl/10175,1361925,newsy.html Tego jeszcze nie słyszałem, bo nie mogę go włączyć :lol:, ale To the threshold jest świetny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Przepraszam ze sie tak wtrace ale 1x w tym teamcie xD slucha ktso British Mjuzik albo UK Rock z obecnych tutaj < : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Nowa plyta MUSE - "Black Holes And Revelations" singiel: 3. Supermassive Black Hole Imo niezla, ma swietne recenzje. Dalsze eksperymenty ze stylem, wybijaja sie ponad radiohead powoli :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caehl Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Co do Slayera to rzeczywiscie płytka syci, mniam mniam, ostatnio Opeth mi sie spodobał, musze sie bardziej wgłębić w ich utwory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Niezły rozmiar tematu. Dorzucę coś od siebie: Axel Rudi Pell, Creed, Evanescence, Guano Apes, G'n'R, Iron Maiden, Limp Bizkit, Linkin Park, Marilyn Manson, Metallica, Nickelback, Nightwish, Papa Roach, POD, Within Temptation. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 szkoda że się Creed rozpadł... grali naprawdę nieźle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 aerial wg mnie tlyko ten singiel, który ty podałeś jest wart usłyszenia, a reszta tak troche nie bardzo mi podchodzi p.s słyszeliscie disturbed land od confusion, udała im sie ta przeróbka, naprawde polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) Land of confusion nieźle im wyszedł, to fakt. Disturbed słucham dopiero miesiąc, grają od 2000 r aż dziw ze wczesniej o nich nie słyszałem ;s. Niektóre ich kawałki miażdżą, np Down With The Sickness z krążka The Sickness, wokal Davida bardzo ciekawy, no i to wakakau na poczatku wielu kawalkow, heh uwielbiam to. Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez moreno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) Zapomniałem dodać Reamonn oraz Oasis, które było dla mnie małym odkryciem - wcześniej jakoś sceptycznie do tej kapeli byłem nastawiony, ale po usłyszeniu w filmie kawałka "Don't Go Away" wpadli mi w ucho. Dobre kawałki serwują też w filmach - np. Spiderman czy inni herosi. Chociażby: Chad Kroeger - Hero, Ana - We Are i jeszcze jeden, o którym zapomniałem. Zapomniałem także o KidRocku, który ma dość ciekawy styl. Polecam także posłuchać kawałka Soil - "Redefine" (szczególnie początku) na mocnym sprzęcie z dobrym (głośnym) basem. Efekt jest niesamowity. Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Co do kawałka Soil - Redefine to muszę stwierdzić, że całkiem całkiem :-) Spodobał mi się. Co do Disturbed -> jedne kawałki lepsze, drugie gorsze, ale można słuchać. Choć ostatnio słucham w kółko całego dorobku Rise Against. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 słucham ostatnio i polecam: nowa Norma Jean nowy alexisonfire Ankla This Is Menace Look What I Did solidna dawka poteznego uderzenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Od siebie dodam, że tegoroczny Hunter Fest to totalna porażka jeśli chodzi o organizację. Na początku okazało się, że nie przyjedzie Opeth potem, że Children Of Bodom i jeszcze ktoś. Spora część osób wybierających się na fest jechała specjalnie dla tych zespołów, moim skromnym zdaniem zostali oszukani. Miało być tak pięknie... Kasę za bilety chyba oddawali tym co chcieli, ale za podróż czy swoiste straty moralne :lol:? Nie podoba mi się to, na forum huntera oczywiście pełna cenzura. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacho Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Hej ;] co sadzicie o 36 Crazyfist ? jakos niepotrafie sie od tego oderwac :mur: wokal po prostu ...no niepotrafie tego opiasac. Po 3h sluchania na mp3 mam tyle energi ze niewiem co z nia robic i slucham kolejne godziny i tak juz od 2 tygodni !! zespol jest zajebisty - choc 1sza plyta (Bitternes the star") była zdecydowanie najlepsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) Słuchaliście nową płytę Stone Sour - Come what(ever) may (2006) ? :) Kurde rozczarowałem się... pierwsza syciła ( ahh ten wokal SlipKnot'a :] ) i słynna ballada Bother... Chociaż niektóre piosenki sycą... np. ta: http://www.youtube.com/watch?v=Y-r1KicZkAE Ryczy przecudnie ;] piękny wokal. "shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit" :twisted: :gitarzysta2: Zobaczcie na koszulkę gitarzysty ;] 'Tallica, Ride the l... ;] Jednak po kilkukrotnym przesłuchaniu płyta nabiera rumieńców :) chyba za bardzo oczekiwałem, mocnego brzmienia jak w starej płycie czy Slipknot.... [; Także polecam. BTW. http://www.youtube.com/watch?v=-crxUFvZWso to niby nowa piosnka metallici, na nowej płycie takie ploty chodzą. Słaba jakość więc podchodźcie z dystansem, ale... moje odczucia, osoby która się wychowała na metallice, od młodości, może nie powinienem tego mówić ze względu na ich histoię, to co stworzyli, ilu ludziom otworzyli oczy na prawdziwą muzę metalową :), dzięki nim niektórzy zaczęli słuchać później sepultury etc... ale do rzeczy: Dla mnie ta piosenka to dramat, nie mogę tego oglądać i słuchać, to co oni robią ze sobą, niszczą swój przepiękny dorobek. Na basistę nie mam słów jak on się ubiera Panowie nóż mi się w kieszeni otwiera.. Jak on sie na scenie zachowuje... DRAMAT btw. nawet miejsca nie umie sobie na niej znaleźć, biega jak małpa i gitare przy ziemi trzyma, jak z NU-METALOWEGO zespołu ehh. Newsted budował klimat niesamowity, tworzyli JEDNOŚĆ, ryczał do mikrofonu, pugował :) (jak miał długie włosy) hehe. Hammet w końcu solówkę gra po dramatycznej płycie St. Anger... ale rify wołają o pomstę do nieba!!!! Normalnie jak Kombi... zgubili chyba przestery... James śpiewa jakby chciał a nie mógł... (stracił kompletnie swój niepowtarzalny głos) żal mi się robi ich... :( Zamknę tym, że najciekawsze iż takie 'coś' grają od momentu w którym Newsted odszedł a Hetfield chlał jak szalony, później na odwyk. Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) Był ktoś na HUNTERFEST? Słyszałem, że odwołali Chidren of Bodom, Opeth, a w dodatku zwracac mozna było tylko bilety jedno dniowe, karnetow na 3 dni nie. ...Nie ma to jak festiwale w Polsce <_< Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez grzesiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Był ktoś na HUNTERFEST? Słyszałem, że odwołali Chidren of Bodom, Opeth, a w dodatku zwracac mozna było tylko bilety jedno dniowe, karnetow na 3 dni nie. ...Nie ma to jak festiwale w Polsce <_<Black Metal Festival zaplanowany na 13 sierpnia też odwołali z powodu braku miejsca na organizację chyba :blink: Mayhem, Marduk... Cała Polska, kaczory działają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Na początku okazało się, że nie przyjedzie Opeth potem, że Children Of Bodom i jeszcze ktoś. Spora część osób wybierających się na fest jechała specjalnie dla tych zespołów, moim skromnym zdaniem zostali oszukani. Ehehehe - sam chcialem jechac na Opeth i CoB. Jak dowiedzialem sie, ze nie bedzie Opeth to sobie odpuscilem, jednak bylo mi troche zal CoB. Potem CoB tez odwolali :lol: . A prawie bym 300 zł stracil ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@kubof Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 A słuchacie POD - testify-(album); The Rasmus? Albo coć z Rock-Pop np. Depech Mode - Violiator i Playing Angle-(albumy)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 A słuchacie POD - testify-(album); The Rasmus? Albo coć z Rock-Pop np. Depech Mode - Violiator i Playing Angle-(albumy)? A co to ma wspolnego z metalem i mutacjami?? To jakis zart czy co??? Zadna z tych grup nie potrafi grac...wala to samo na kazdej plycie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 A co to ma wspolnego z metalem i mutacjami?? To jakis zart czy co??? Zadna z tych grup nie potrafi grac...wala to samo na kazdej plycie. P.O.D wcale nie jest takie tragiczne...bynajmniej na starszych płytach, bo nowa to faktycznie, z metalem nie ma za wiele wspólnego. The rasmus - n/c, to jest tragedia, a depeche mode...niektorym sie podoba ;] ja wole cos ostrzejszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Stone Sour - dla mnie wiało nudą P.o.d słucham wszystkiego do czasu Satellite, naprawde genialny materiał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 A ja ostatnio lece kawalek po kawalku utwory Vadera Miodzioooooooooo Predator - genialny kawalek True Names The Sea Came In At Last Moich 3 faworytow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 A ja ostatnio lece kawalek po kawalku utwory Vadera Miodzioooooooooo Predator - genialny kawalek True Names The Sea Came In At Last Moich 3 faworytow :D Słyszałeś moze "warlords" z najnowszej cd :> ? Jak nie, to polecam się zapoznać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) Nie wiem jak mogłem być takim idiota :mur: i nie przesłuchac płyty Disturbed "Ten Thousand Fists" gdzie leci piosenka Land of Confusion wiem że to starsza płyta le jest wyrąbana w kosmos. Przez przypadek usłyszałem na MTV rockzone :wink: Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Ja własnie sobie zaczynam przesłuchiwać nową cd IRON MAIDEN :> Słuchał juz ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Słyszałeś moze "warlords" z najnowszej cd :> ? Jak nie, to polecam się zapoznać. Cala nowa plyta mi sie podoba. Ironow slyszalem tylko singlowy kawalek. Jak dla mnie to oni ciut za lagodnie graja, moze do podusi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Iron Maiden daje radę, oczywiście bez niespodzianek :rolleyes: Chociaż jakby bardziej spokojni się zrobili... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Cala nowa plyta mi sie podoba. Ironow slyszalem tylko singlowy kawalek. Jak dla mnie to oni ciut za lagodnie graja, moze do podusi.... Faktycznie grają troche łagodniej, ale posłuchać można. Ciekawe czy będzie koncert w polsce w tym roku...:? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...