jonathan Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 A ja zaproponuje nowa plyte Virgin Snatch Ktos kiedys wspominal o amerykanskim death metalu [; mowiac o tej kapelce. Nie wiem czemu amerykanski skoro nasz rodowity i nie taki death znowu :P Nowa plyta jest ciezsza niz dwie poprzednie. Ta naprawde mi sie spodobala. MOzna ja zamowic na stronie zespolu za cale 30zl :D Jedna z fajniejszych piosenek na plycie. Mysle ze wiekszosci wpadnie w ucho :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Bardzo zacny kawalek, trzeba sie bedzie zainteresowac reszta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Reszta rownie zacna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w3maniak Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 A ja zaproponuje nowa plyte Virgin Snatch Ktos kiedys wspominal o amerykanskim death metalu [; mowiac o tej kapelce. Nie wiem czemu amerykanski skoro nasz rodowity i nie taki death znowu :P Nowa plyta jest ciezsza niz dwie poprzednie. Ta naprawde mi sie spodobala. MOzna ja zamowic na stronie zespolu za cale 30zl :D Zgadza sie,czołówka polskiego grania na dzień dzisiejszy. Widziałem ich 2 razy na żywo i trzeba przyznać że jest niezła rozpierducha na żywo, polecam sie wybrac na koncert i napierać na przód. :D A tu nowy kawałek Soulfly, wersja demo w całości napisana przez Maxa. Podoba mnie sie to :gitarzysta2: http://rs126.rapidshare.com/files/29048518..._SLAUGHTER_.mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 A ja się wypowiem na temat nowego albumu Linkin Park - Minutes To Midnight... Zawiodłem się jak diabli... Ta płyta nie ma nic wspólnego z dawnym LP. 12 kawałków, z czego imo tylko 3 są na prawdę dobre. Najmocniejsza pozycja 8. "No More Sorrow"; następnie zajeb*sty singiel promujący "What I've Done" i trzeci "Valentine's Day". Reszta to MEGA ELO nie wiem co... Serio brak mi słów. Tyle czekania na nowy album a tu taki zonk. "Minutes To Our End" powinien się zwać ten krążek chyba. Jak reszta kawałków to nu-metal to ja jestem Św. Mikołaj ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Zgadza sie,czołówka polskiego grania na dzień dzisiejszy. Widziałem ich 2 razy na żywo i trzeba przyznać że jest niezła rozpierducha na żywo, polecam sie wybrac na koncert i napierać na przód. :D A tu nowy kawałek Soulfly, wersja demo w całości napisana przez Maxa. Podoba mnie sie to :gitarzysta2: http://rs126.rapidshare.com/files/29048518..._SLAUGHTER_.mp3 Widzialem ich jakis czas temu jak w kapeli gral jeszcze Titus. Glos wokalisty zapadl mi w ucho no i po jakims czasie mi sie przypomnialo [; Kolo fajnie zmienia glos, no i podoba mi sie wspolpraca nowego basisty z perkusista. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzperSon Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Nie wypowiadałem się jeszcze w tym topicu, więc witam rockową brać, a zwłaszcza tą bliższą bratu Szejtanowi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 jakby ktoś jeszcze nie słyszał nowej płytki Paradise Lost - jest godna uwagi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skibi Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 (edytowane) A podobna do pierwszych płyt Paradise Lost typu "Lost paradise" czy już raczej do płyt po "Ikon" ? Edytowane 28 Maja 2007 przez Skibi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 może sie komuś będzie podobało, mi ostro podchdozi gotthard & shakra http://youtube.com/watch?v=8cgi_iArqgk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 http://muzyka.onet.pl/10175,1545375,newsy.html "Kirk Hammett zapewnił że album, nad którym jego zespół pracuje obecnie w studiu, będzie najlepszą płytą Metalliki od 15 lat." Przynajmniej poczucia humoru im nie brakuje :D Ktos wierzy w to, ze tym razem bedzie cos porzadnego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 "Trochę" na wyrost te wypowiedzi, ale śmiem twierdzić, że od St. Anger gorszego albumu nie zrobią... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 też mam takie zdanie płyta, ogólnie kiczowata, tylko samo st anger mi jakoś podlazło, ale gdzie tam temu do takiego sad but true, don't tread on me i podobnych.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 (edytowane) http://muzyka.onet.pl/10175,1545375,newsy.html "Kirk Hammett zapewnił że album, nad którym jego zespół pracuje obecnie w studiu, będzie najlepszą płytą Metalliki od 15 lat." Ciekawe czy Kirk po tych 15 latach jest w stanie napisac coś sensownego ... w co wątpie. Znowu zasłonią się duchem grupy który nie pozwala eksponowac instrumentalnych talentów - czyli solówek brak na wszystko :D I niech Ulrich zmieni gary bo jego zestaw stołowy z St.Anger jest najgorzej brzmiaca perka jaka w zyciu slyszalem. Edytowane 1 Czerwca 2007 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 O perkę się nie martw, Lars powiedział, że "będzie wyjęta z pudeł" czy jakoś tak... :D Polecam utwór grupy Illusion - Vendetta - może jestem głuchy, ale dla mnie tam perka brzmi prawie jak na St. Anger... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zespoły rockowe będą karane za satanizm? Czy kogos to dziwi? W tym kraju juz chyba nic mnie nie zaskoczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Czytalem. Czego sie spodziewac, debile u wladzy. Pierw skazuja ludzi za tlumaczenia, potem z teletubisi robia pedalow, a teraz scigaja muzykow. Ciekawe czy to przejdzie. Chyba czas wypierniczac z tego kraju, bo to co sie tu robi poprostu wola opomste do nieba i krwawa rewolucje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 No, bo za granicą nie robi sie takich akcji :lol: . To, ze Polska jest dziwnym krajem nie znaczy, ze mozecie "z rozpedu" przypisywac nam glupote innych :P (a zapewniam, ze to nie jest polski pomysl - katolickie organizacje nękają metalowe zespoly od początku istnienia metalu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zespoły rockowe będą karane za satanizm? Czy kogos to dziwi? W tym kraju juz chyba nic mnie nie zaskoczy. Jeszcze wiele przed nami :wink: Ale to istny kretynizm bo już nie ma gorszego słowa. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Hellyeah to grupa, którą tworzą: Vinnie Paul (ex-Pantera, Damageplan) oraz członkowie kapel Mudvayne & Nothingface: http://www.youtube.com/watch?v=0AGJxYt0mNs Polecam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 (edytowane) Dla odmiany, jak ktoś jeszcze nie słuchał, nie widział to zachęcę tym teledyskiem :) Jeśli ktoś by się nie zorientował to jest to zespół z Polski :) Chłopaki miażdżą!! Edytowane 13 Czerwca 2007 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4223376.html A teraz jak mi ktoś powie, że żyjemy w wolnym kraju, to mu tą wolność dobitnie pokaże... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4251131.html Renta za sluchanie metalu :D http://wiadomosci.onet.pl/1560970,11,item.html I stara sprawa sprzed lat. Edytowane 26 Czerwca 2007 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Villentretenmerth Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 skoro tekno ma swój temat i hh ma swój temat to czemu czarna brać , nie ma tematu? 8) czego najbardziej lubicie słuchać? ja jestem zagorzałym fajnem iron maiden, korna i S.O.A.D'u. nigtwish również fajnie gra [ niektórzy są do niego uprzedzeni , i mają mniemanie że to komercha , co raczej nie jest prawdą]. w sumie można by długo wymianiać. lubiłem offspringa ale ich ostatnia płyta mnie bardzo zawiodła :cry: a czego wy lubicie posłuchać? 8) up the irons :twisted: Jeżeli chodzi o muzykę przez duże M. To dla mnie istnieje tylko jedna kapela. Led Zeppelin - po prostu ... Energia, Czad, Bóg, Szatan i cokolwiek sobie sami chcecie ;) Jak powiedział kiedyś Robert Plant - "To nie jest tak, że uważamy się za najlepszy zespół na świecie. Sądzimy jedynie, że jesteśmy o wiele lepsi niż Numer Drugi, kimkolwiek by on nie był." - cóż za skromność ;) Od czasu do czasu lubię sobie posłuchac również Iron Maiden = utworki w stylu "Stranger In A Strange Land" - "Still Life" - "To Tame A Land" (z tego co wiem to chyba z lekkim nawiązaniem do -Diuny- Franka Herberta) czy też "Caught Somewhere In Time". Podobają mi się również : Clannad (napisali między innymi baaardzo klimatyczną muzę do serialu Robin z Sherwood - wyświetlany w latach 90-tych w TVP), Black Sabbath, Deep Purple, Ted Nugent, Jan Hammer, Tool, Gn'R, Marek Grechuta ..... i wiele wiele innych :) + muza z serialu Miami Vice (powala klimatem) Ogólnie lubię raczej starsze kapele, jest w tej muzie po prostu dusza, uważam że w dzisiejszych zespołach naszych czasów niestety nie ma takich "klimatów" (przynajmniej w większości kapel) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 (edytowane) Kat rlz :D http://muzyka.onet.pl/10175,1564328,newsy.html Edytowane 2 Lipca 2007 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 (edytowane) posłuchajcie sobie kapeli mojego kumpla brata http://www.myspace.com/14against5 graja dosyc podobnie do Green day'a a nóż wam sie spodoba ;p a jesli chodzi o mnie to z muzyki o ktorej tu mowa glownie preferuje SOAD, Muse, RHCP, Arctic Monkeys tez calkiem calkiem graja :) oblukajcie jeszcze ich filmiki z jutuba KLIK! Edytowane 2 Lipca 2007 przez hubi_89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Mnie ostatnio Dope zaciekawił... Grają całkiem przyjemnie, utwory nie "męczą" po dłuższym słuchaniu. Tak to głównie Turmion Kätilöt, Amon Amarth czy Children of Bodom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Mnie ostatnio Dope zaciekawił... Grają całkiem przyjemnie, utwory nie "męczą" po dłuższym słuchaniu. Tez lubie Dope, maja swietny cover Billy'ego Idola - You Spin Me Round :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Fakt, cover całkiem udany. Tak to Die M*** Die, I'm back czy Survive też syci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Ja polecam Rootwater, polska kapela dla fanów mocniejszego grania: http://pl.youtube.com/watch?v=p212848xPzM BTW: Ci kolesie w reklamach plusa występują :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...