Cortezon Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Jeszcze się człowiek nie otrząsnął z wiadomości o koncercie wielkiej czwórki w naszym kraju a tu taki news: 27 maja na lotnisku Bemowo w Warszawie wystąpi AC/DC :twisted2: :gitarzysta2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Hm, ktoś tu chyba ma w nosie średnie zarobki Polaków ;) Dobrze, że mnie przynajmniej stać na oba koncerty :twisted: ;) Wiadomo coś o supportach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Wiadomość o koncercie AC/DC była już w ubiegłym tygodniu na livenation, nie było tylko cen biletów. Swoją drogą przy cenie ADHD pod sceną wcale taka droga BIG4 nie jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Ja mam w planach koncert mety na ten rok, na AC/DC też bym się z chęcią wybrał, ale qfaa dlaczego przynajmniej jeden z tych koncertów nie może odbyć się w Chorzowie... do Wawy mam jednak spory kawałek i pewnie AC/DC odpuszczę... Co do cen biletów to racja grubo pojechali 2 stówki za Sonisphere jeszcze zrozumiem choćby ze względu za Slayera i Mete (chociaż cena za miejsce pod sceną już jest chora), to 170zł za AC/DC jest lekką przesadą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Tia, AC-piorun-DC ;) sobie podaruje, nie jestem az takim ich fanem, zeby bulic taka kase. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 http://www.deathmagnetic.pl/koncerty/franc...-super-jakosci/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Ostatnio latajac szukajac nowych melodii dla mych uszu znalazlem takie cos: A tu mala probka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Dobre, ale jak na moj gust to mogla by wiecej spiewac, a mniej drzec jape, bo glos ma bardzo dobry ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 Para Wino szykuje nowy album? Kto wie... Premierowy kawałek (amatorsko nagrany) http://www.parawino.nazwa.pl/mp3/23%20Panie%20Premierze.mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Ostatnio wynalazłem coś takiego: http://www.youtube.com/watch?v=qcfaltp8CL0 Ciekawa koncepcja. Jest dobre. Gościnnie solo gra wioślarz z Nile. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 z nowej płyty Avantasii 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Idzie ktoś na Arch Enemy w Stodole?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2010 22 maja 2010 Kraków- bilecik na Deicide i Morduk zakupiony O_O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2010 Wybiera się ktoś na Sonisphere Festival do Wawy ? ja juz bilecik mam zakupiony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2010 Prawidłowe pytanie zadane w tym topicu powinno raczej brzmieć, kto nie jedzie na Sonisphere ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 A da sie jeszcze bilety dorwac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 Są jeszcze wolne na sektorach, ale wiadomo, że najlepsze miejsca już dawno wyprzedane. No i oczywiście płyta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 A da sie jeszcze bilety dorwac? Jeden bilecik jak chcesz mam na sprzedaż na golden circle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 jednak Dio przegrał z rakiem żołądka, wczoraj rano odszedł... niedawno Steel, teraz Ronnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość potfur Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 jednak Dio przegrał z rakiem żołądka, wczoraj rano odszedł... niedawno Steel, teraz Ronnie Najlepsi odchodzą, a Dio był wybitny wręcz, jako vocal. Klasyk sabbsów w wykonaniu Dio - Black Sabbath - N.I.B. {album Live Evil} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 Nowa Anathema !!!111oneone. Kurde dla mnie wypas jest :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 Był ktoś wczoraj na Lamb of God w Progresji? Niezły ogień : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 (edytowane) jak wrażenia po Sonisphere? :) nie będę tu wyróżniał kto lepiej zagrał bo każdy jechał z innym nastawieniem, osobiście dostałem w zasadzie wszystko, czego oczekiwałem, jedynie zamiast Nergala i s-ki powinni zagrać np. Kwasożłopy, chociaż jak grali to był fajny obrazek - ogień ze sceny a ludzie sobie piknik robili, przynajmniej tam, gdzie stałem :D dla zainteresowanych: Ov Fire and The Void, Demigod, Conquer All, Christians to the Lions, Slaves Shall Server, As Above So Below, Chant for Esxhaton 2000, Anthrax - akurat ich słabo znam ale Belladonna biegał po scenie jak nakręcony, na pewno było Madhouse i I Am The Law, Megadeth - Rust in Peace bez oddechu, przywitał się dopiero po odegraniu całości :), do tego Head Crusher, Peace sells..., Symphony of Destruction i chyba tyle, Slayer - no cóż, wyszli, nastąpiło zniszczenie, widać, że Araya oszczędza głos ale nic to, polecieli: World Painted Blood, Jihad, War Ensamble, Dead Skin Mask, Disciple, Mandatory Suicide, South of Heaven, Raining Blood, hmm, chyba coś mi uciekło ale głowy nie dam, Metallica - jak wszyscy wychodzili punktualnie to oni wyszli z 20 min opóźnieniem, no ale w końcu headliner..., kurtuazyjne gadki Hetfielda, w rodzaju tworzenia historii itp., zaczęłi od Creeping Death, dalej For Whom the Bell Tolls, Fuel, Four Horseman, That Was Just Your Life, Cyanide, Fade to Black, All Nightmare Long, Sad But True, Blackened, Master of Puppets, Nothing Else Matters, One, Enter Sandman, Hit the Lights, Stone Cold Crazy i na koniec, jak zwykle, Seek 'n Destroy - kolejność nieco przypadkowa i znowu chyba coś mi uciekło ale tyle pamiętam :) Edytowane 17 Czerwca 2010 przez Ademu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 Była moc, jedyne co pozostawia niesmak to jakaś niemrawa publika po za Golden Circle i ten cholerny podest z kamerami który zasłaniał scene jak się stało na prost po za GC zasłaniał wszytko i trzeba było się pchać w bok, ale koncert wyśmienity. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 Metallica grala fajnie, reszty nie znam zupelnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2010 odkopię bo zaczynają ciekawe informacje napływać odnośnie przyszłorocznej edycji Sonisphere :D headlinerami maja być u nas Ironi, Slipknot, Motorhead oraz, tu wielka jeszcze niewiadoma, ale prawdopodobnie SOAD na Wyspach dochodzi jeszcze Biffy Clyro - poczekamy, zobaczymy ciekawe, kto z naszego podwórka wystąpi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2010 Z tego co słyszałem SOAD raczej nie będzie. Przydałoby się w końcu jakieś oficjalne info ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ironi potwierdzeni Tylko dla mnie koncepcja biletów EE jest poroniona ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2010 Nie tylko dla Ciebie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2010 Motorhead już oficjalnie. Przepraszam za podwójny post, ale chce podjąć jakąś próbę ożywienia tematu. Wybiera się ktoś stąd na Sonisphere? Mój bilet już zamówiony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...