Pietia(lania) Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Nie chce mi się wypisywać teraz wszystkich zespołów, powiem tylko tyle, że lubię jak kapela daje ostro do pieca. Chodzicie na KONCERTY rockowe ?? Up the IRON :!: :twisted: na koncerty raczej nie , nie ma nic wartego obejrzenia ( moze poza Deep Purple ostatnio ) , ja natomiast chodze ( staram sie ) na rokoteki we wtorek do bravo ( kto jest z gliwic i okolic wie o czy mowie ) :] nie ma nic wartgo :?: Grzeszysz chłopcze, grzeszysz :) A chociażby ostatni zaje#bisty koncert Metallici :twisted: nie moje klimaty .. ja raczej Klasyczny rock , i progresywny rock :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST-Wolf Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 dorzuce sie jeszcze takimi kapelami.... nie wiem czy byly ale polecam :) Moonspell Ministry Therion Damageplan Dimmu Brogir In Flames Kittie The Kovenant Soulflay a tak naprawde nic nie przebije dla mnie Moonspell'a.... plyty: Wolfheart i Irreligious sa naprawde zaje....e, zaloje tylko ze nie moglem byc na metalmani 2004 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek_Dobra_Rada Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 ja bym wolał ironów w polsce :roll: Też byłem Dali we Wrocławiu niezły koncercik :twisted: ST-Wolf widze, że nie tylko w muzyce łapiesz klimat ... ... WE WILL NEVER DIE, BECAUSE WE ARE UNITED :!: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST-Wolf Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 ST-Wolf widze, że nie tylko w muzyce łapiesz klimat ... ... WE WILL NEVER DIE, BECAUSE WE ARE UNITED :!: :twisted: Glory, Glory Man United :!: :!: wybierasz sie moze na mecz Anglia - Polska...?? eliminacje MS gramy na Old Trafford!! byc na takim stadionie to ehhh :twisted: :twisted: a zeby bylo cos na temat to jeszcze wymienie: :D Impaled Nazarene Morbid Angel Manowar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek_Dobra_Rada Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Z chęcią bym się wybrał, ale boje się że koszt takiej „wycieczki” może być za duży. Ale mam odłożone troche sałaty więc kto wiem... 8) A wracając do tematu to polecam polski zespół „Riverside”. Ich ostatni krążek OUT OF MYSELF został płytą miesiąca w BRAZYLI i jest naprawde niezły. Szczególnie polecam promującego płytę singla pod tym samym jak ona tytułem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST-Wolf Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 nie znam "Riverside" ale juz szukam ;) a czy ktos sluchal moze Bruce Dickinson... znam jego jedna plytke "Chemical Wedding" podobno najlepsza (swietne solowki... no ale wiadomo) a o innych nic nie wiem, moze cos polecicie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 A czy ktos sluchal moze Bruce Dickinson... znam jego jedna plytke "Chemical Wedding" podobno najlepsza (swietne solowki... no ale wiadomo) a o innych nic nie wiem, moze cos polecicie?? IMHO na szczęście swoje i nasze Bruce wrócił do Maiden i możemy mu wybaczyć solowe płyty. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek_Dobra_Rada Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Nazir, ale solowe wyczyny Bruce’a to nie jakieś wiosenne wypryski tylko porządne rockowe granie, a takie kwalki jak: Machine men Road to hell Chemical wedding Gipsy road Man of sorrows Tears of the Dragon to juz klasyka :!: :!: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mia Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Within Temptation Szczególnie Ice Queen i Mother Earth Sama nie wiem dlaczego mi sie to podoba, na codzien nie słucham takiej muzy, bardziej sie odnajduje w topicu HH /ragga i oldskulowy Rap. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Nazir, ale solowe wyczyny Bruce’a to nie jakieś wiosenne wypryski tylko porządne rockowe granie, a takie kwalki jak: Machine men Road to hell Chemical wedding Gipsy road Man of sorrows Tears of the Dragon to juz klasyka :!: :!: :twisted: Hmmm. Jakoś ta klasyka do mnie za bardzo nie przemawia. Pewnie dlatego, że stary już jestem; 17 lat temu dopadłem "Somewhere In Time" i się zakochałem. Niestety solowe projekty Bruce'a mi nie podeszły i tak już raczej zostanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST-Wolf Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 ja nie znam za duzo solowego grania Bruca... a Chemical Wedding jest niezle bynajmniej dla mnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Dorzuce jeszcze cos od siebie ;) Dla osob lubiacych spokojne gitarowe granie, polecam płytkę Allan'a Holdsworth'a - Metal Fatigue(szczegolnie kawałek 'Panic Station') Joe Satriani tez jest spoko, ale 2 pierwsze albumy i 'Joe Satriani' A jesli chodzi o mocniejsze granie to Type O Negative! Rzeczywiscie zespolik super! Moja krew ;):P Kawalki takie jak '12 Black Rainbows' czy 'I Don't Wanna Be Me' rządzą A tak w ogole z szybkiego/mocnego uderzenia najlepszy jest zespol Testament Jak ktos nie zna to niech zapusci utworki 'Down For Life' i 'Dog Faced Gods' PS Zna ktos jakies zespoly z takim klimatem jak Moonspell? Slyszalem, ze 'King Diamond' tworzy cos podobnego, slyszal ktos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST-Wolf Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Moonspell'a znam i to nawet dobrze... ale 'King Diamond' nie znam i chetnie sie dowiem cos o tym??? z Testamentu polecam plytki The Gathering i Low... ostatnio wkoncu dorwalem First Strike Still Deadly i porownalbym ja do Gathering :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrodgar Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 A tak w ogole z szybkiego/mocnego uderzenia najlepszy jest zespol Testament Jak ktos nie zna to niech zapusci utworki 'Down For Life' i 'Dog Faced Gods' lub wolniejsze Return to Serenity Testamenta lub jej akustyczną wersje :D Polecam takze jezeli chodzi o zespoly: Megadeth Iced Earth Skid Row Nightwish Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 No to ja też trochę zarzucę:-) : Przede wszystkim: Ira !!! HIM Rammstein Metallica Korn Nirvana Scorpions ........ EDIT: System of A Down Blind Guardian Hatebreed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sstary Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 No to ja też trochę zarzucę:-) : ...... The Rasmus Bez urazy.....BUUUEEE.....to jest najgorszy syf jaki kiedykolwiek slyszalem no moze zaraz po ich 3 bueee..... :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 moze to i troche syfem zalatuje ale troche posluchac mozna :-) a chyba widzisz ze rasmus jest na ostatnim miejscu :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST-Wolf Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 obilo mi sie o uszy ze na jesieni bedzie gral w Polsce Therion (jakies 4 koncerty jeden wiem napewno ze w Krakowie) a w grudniu bedzie Rammstein :twisted: dokladnych dat koncertow nie znam.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hipi Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Iron Maiden Children of Bodom Metallica black sabbath blind guardian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Haaaaaa teraz ma kolej :D Slayer Grave Crematory Hunter Morbid Angel Kat Behemoth Soundgarden Alice In Chains Pearl Jam Tool Porcupine Tree King Crimson Akurat Homo Twist Pewnie jeszcze cos ciekawego sie znajdzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 a w grudniu bedzie Rammstein :twisted: jezuuu nareszcie :!: oby tylko blisko Wrocławia :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 GuC!o^ hehe moze byc blisko wrocka ;) albo blisko kraka :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Ja słucham trochę gotyku, w szczególnośći : Blind Guardian, White Skull, Therion, My Dying Bride. blind guardian to gotyk ? ;] no ale panie ... my dying bride toz to doom w rasowej postaci i nie godzi sie bluznic :) proponuje troche klasyki np: sisters of mercy - jesli chodzi o gotyk ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST-Wolf Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 rowniez polecam sisters of mercy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Ja słucham trochę gotyku, w szczególnośći : [..] Therion[..]Ze tak powiem to nie jest napewno gotyk , nawet rock klimaczyczny czy tez , to jest Progresywny Metal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 acdc/ Acid Drinkers/ Alice In Chains/ Anathema/ Artrosis/ Black Sabbath/ Blind Guardian/ Children Of Bodom/ Crematory/ Death/ Deep Purple/ Dimmu Borgir/ Dire Straits/ Enigma/ Haggard/ In Flames/ Iron Maiden/ Joe Satriani/ Judas Priest/ King Diamond/ Korn/ Lake Of Tears/ Led Zeppelin/ Megadeth/ Metallica/ Mike Oldfield/ Moonlight/ Moonspell/ My Dying Bride/ Napalm Death/ Nightwish/ Nirvana/ Pantera/ Paradise Lost/ Pink Floyd/ Portishead/ Queen/ Rammstein/ Red Hot Chilli Peppers/ Samael/ Sepultura/ Sirrah/ Slayer/ System Of A Down/ The Gathering/ Therion/ The Rolling Stones/ Tiamat/ Tool/ Type O Negative/ Within Temptation/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 acha, przyklejam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hipi Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 ludzie moze zrobic metalowego e zina zrobiło by sie to we flashu ja to mam dość obcykane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 acha, przyklejamdzięki Ci Panie :D do kin wchodzi teraz filmik Metallica:some kind of monster[przynajmniej u mnie będzie 22 :wink: ] wybiera sie ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 acha, przyklejamdzięki Ci Panie :D do kin wchodzi teraz filmik Metallica:some kind of monster[przynajmniej u mnie będzie 22 :wink: ] wybiera sie ktoś? ja raczej , po ile bilety wiesz ?? -----------------------ADPDEJT ------------ raczej nie będę mógł (skórzana kurtka :twisted: :twisted: kasy mało) , koniecznie daj recenzję jak wócisz z kina :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...