jonathan Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 No mi ze dwie wpadly ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 Ale tu cisza ;/ Nikt nie pisze o nowej plycie Obituary czy Lamb of God Ta druga nie wiem czemu ale zajebiaszczo mi "smierdzi" stara Pantera Do tego szykuje sie w Warszawie koncert Vadera :D Bilety po cale 40zl ... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 Apropo koncertu Vadera to należy wspomnieć, że tegoroczny Blitzkrieg jest razem z Mardukiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Nowe albumy Vader, Trauma i Behemoth w drodze. To będzie udany rok ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 Sworn Enemy - Total World Domination Polecam dla fanow metalcore/trash, ekipa z NYC czyli surowy tough-guy hardcore, ale w tej juz najciezszej odmianie. Co plyta to lekka zmiana stylu, ale zawsze na lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 A nowa płyta Dream Theater - Black Clouds & Silver Linings. Poezja, majstersztyk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 Dobra albumiki przesluchane kilka razy. Lamb of God - Wrath - nie wiem czemu ale dalej smierdzi mi Pantera. Za malo growlingu i zagran w ich starym stylu, Mimo to album milutki. Obituary - Darkest Day - kawal sieczki. Napewno znajdzie wielu entuzjastow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janisław Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 A nowa płyta Dream Theater - Black Clouds & Silver Linings. Poezja, majstersztyk.Kurczę, jakoś nie mam ciągu na bramkę, żeby przesłuchać :/ Zakupiłem płytkę tydzień temu i do tej pory leży w aucie nie odpakowana. Ale jeżeli będzie choć w połowie tak dobra jak Systematic Chaos to IMO warta każdej złotówki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 A co tak cicho o Open'er Festiwal... ja pojechałem tylko na Faith no More i śmiało mogę napisać, że było w dechę. Zresztą na Patton'ie się jeszcze nie zawiodłem. :gitarzysta2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 bo open'er pasuje do tego tematu jak doda do nergala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 (edytowane) Hehehe... w zasadzie racja. Jak dla mnie to ten open'er to Faith no More i tyle. Wpadliśmy na 30 minut przed ich występem i 15 minut po koncercie już nas nie było. Ogólnie mieli świetne nagłośnienie a my dostaliśmy się dość blisko i czułem bass "całym sobą" :D ... bisowali trzy razy. Po tej reaktywacji czekam na jakiś nowy materiał. Pozdrawiam. Edytowane 6 Lipca 2009 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 A kto pojawi sie tutaj? http://www.rock.wegorzewo.pl/ Ja jutro pakuje juz bajbetle i wybywam na trzy dni :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 Ja to bym na hunterfest wybył. Ale ni ma pinindzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 (edytowane) Z braku laku zacząłem sobie słuchać Obituary (z 18 lat temu ostatni raz słyszałem). Grają dobrze i ten charakterystyczny wokal - wszystko jedno o czym śpiewa- ja słyszę "YYyyyyyaaaaayyyyyyyy!!! :D PS-czy szykuje jakiś zacny koncert, za który warto przejechać kraj? Edytowane 10 Lipca 2009 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Wlasnie byl Biohazard - powiem tak, to nie koncert. To zjawisko!! To co wyczyniali z publika to jakas masakra. Dawno sie tak nie wyszalalem... Respect dla dziadkow, bo dalej maja w sobie tyle energi ze to glowa mala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Po rewelacyjnym come backu LIMP BIZKIT czekam na ich nowy album. Widzę, że Fred Durst znów w formie i ponownie zakłada czapkę z daszkiem od New Ery. No jestem ciekaw, jak Durst i Borland jednym chórem mówią to ma być zajebista dawka rapu i metalu :) PS: Zawsze miałem dylemat gdzie ustawić Limp Bizkit czy w hip-hopie czy w rocku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 W Empikach jest już nowa płyta Behemotha, wg brytyjskiego Metal Hummer album miesiąca: http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?...mageID=50250754 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 W Empikach jest już nowa płyta Behemotha, wg brytyjskiego Metal Hummer album miesiąca: http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?...mageID=50250754 Koniecznie trzbeba to sprawdzić. Zajawki na youtube prosiły się aż żeby album nabyć. Zrobię to chociażby dla dody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Ja już przesłuchałem kilka razy...album faktycznie, bardzo dobry. Teledysk do Ov Fire and the Void, wersja bez cenzury, jest genialny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 (edytowane) Tutaj ten teledysk: Warto zauważyć, że przy blisko pięciuset ocenach średnia dalej wynosi pełne 5/5;] A tutaj w wersji nieocenzurowanej (polecam): http://www.metalblade.com/behemoth/ mirror: http://www.metalinjection.net/tv/view/3461...void-full-video I skan z Metal Hummera: http://www.behemoth.pl/img/news/metal_hamm..._evangelion.jpg Edytowane 8 Sierpnia 2009 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 (edytowane) Jedzie ktoś na Cannibal Corpse do Krakowa i na Pare Wino do Katowic ? ^_^ Edytowane 27 Sierpnia 2009 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Na stronie Vadera mamy dwie pioseneczki z nowej plytki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 31. sierpnia w Warszawie graja Sabaton, Stratovarius i Turbo - ktos sie wybiera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 Ja już przesłuchałem kilka razy...album faktycznie, bardzo dobry. Teledysk do Ov Fire and the Void, wersja bez cenzury, jest genialny. Nowy Behemoth miażdży :twisted2: :gitarzysta2: Nic więcej nie trzeba dodawać.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 (edytowane) Nie jestem fanem Behemotha za ich anty-religijność ale "zaryzykowałem" przesłuchałem płytę. Tak przesłuchałem, że chyba słucham "Evangelion" setny raz a moje uszy ledwo się trzymają. TO JEST GENIUSZ!!! I oczywiście za Behemothem nowa płyta Vadera wymiata :) Edit: Parę godzin temu zaprezentowano singiel do nowej płyty Kultu. Kawałek "Marysia" :D http://www.youtube.com/watch?v=724oeMNlrbo Fajny tekst, dobra rytmika :) Edytowane 4 Września 2009 przez Radzyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 (edytowane) W ogóle to ja jestem w szoku co się dzieje... Evangelion trzeci tydzień z rzędu na pierwszym miejscu OLIS (ja rozumiem w pierwszym tygodniu, ale w trzech?!), trzeci tydzień na Billboardzie, album miesiąca w Terrorizer i Kerrang... I to wszystko pomimo tego, że płyta nie jest jakimś krokiem milowym i wg wielu recenzentów nie przeskoczyła The Apostasy. Behemoth zmierza pewnie w stronę komercyjnych i brzmieniowych potęg, takich jak Dimmu. Wreszcie też Polska zaczęła dostrzegać nasz "towar eksportowy", Nergal był nawet w Magazynie 24 godziny - muszę przyznać, że bardzo mnie to cieszy. A Evangelion Złotą Płytę ma już chyba jak w banku i to w kraju, gdzie ponad 90% społeczeństwa (wg ostatnich badań) to zdeklarowani katolicy :blink: Edytowane 6 Września 2009 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 A Evangelion Złotą Płytę ma już chyba jak w banku i to w kraju, gdzie ponad 90% społeczeństwa (wg ostatnich badań) to zdeklarowani katolicy :blink: Ja jestem praktykującym katolikiem i nie widzę przeszkody aby tego słuchać. W ogóle Behemoth to ma tyle związku z satanizmem co nic. Teksty opierają się na Biblii a tym bardziej o szatanie, gdzie nie wychwala go a szuka inspiracji. Tak to widzę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Nie no, teksty mają ewidentny związek z satanizmem i pogaństwem, poza tym bywają bardzo bluźniercze i skierowane szczególnie przeciw chrześcijaństwu - tym bardziej dziwi mnie więc fakt olbrzymiej sprzedaży płyt w Polsce. Może doczekamy się jeszcze oficjalnego wsparcia ze strony np. ministerstwa kultury, tak jak jest w przypadku Dimmu w ich kraju rodzinnym ;) Nic mnie już nie zaskoczy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 I w przyszlym roku zagraja na pikniku radia maryja.... Co do samej plyty. Nigdy fanem Behemotha nie bylem i chyba nie bede. Plytka mila, ale nie powalila mnie na kolana, moze dlatego ze jest kilka fajnych kawalkow, nawet genialne dwa, a reszta odbiega stylem, wykonaniem, pomyslowoscia. Czuc lekko ze chca sie otworzyc na wieksza publike... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 A do Płocka 12.09.2009 jedzie ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...