White_Lies Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2009 A ja ze swojej strony dodam swoje naj zespoły:) Interpol Arctic Monkeys Bullet For My Valentine Children of Bodom Metallica Trivium Guano Apes HIM Placebo Linkin Park Sabaton Nickleback Tenacious D Slipknot BillyTalent The Automatic Nirvana Editors The Raconteurs Guns'n'Roses (ale tylko "Sweet child of mine") :D HUNTER Korn Rise Aganist The Kooks Nine Inch Nails Black Rebel Motorcycle Club The Horrors Jak sie coś jeszcze znajdzie to dopisze:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2009 Oho, to i ja coś wartego polecenia dorzucę: Turmion Kätilöt- Intustrial z elementami EBM. ;) Polecam utwór Rautaketju (KLIK). Słyszał ktoś cokolwiek z repertuaru Disarmonia Mundi? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
White_Lies Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2009 Ja nie;) Ale jeszcze zapomniałem o Operator Please i piosence Just song about ping pong :P powalająca:D a takze 7 days away w utworze take me away. ogólnie polecam soundtracki z Punisher: War Zone ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2009 A do Płocka 12.09.2009 jedzie ktoś? I jak tam Blind Guardian? Miałem jechać ale nie wyszło :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 (edytowane) Blind Guardian właściwie olałem- ot 10 minut postałem- popatrzyłem i poszedłem- nie mój gust. Hunter też mi nie pasił- kiepściutki wokal. Poza tym kolega ze znajomą na motocyklu coś marudzili, więc zmyliśmy się koło 9:30. Za to na Acid Drinkers bawiłem się przednio :) Ludu dużo, organizacja dobra. Żadnych rozrób. Edytowane 21 Września 2009 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
White_Lies Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 Hunter ma kiepski wokal?:D dobre;p Panowie Posluchajcie Julian Plenti;p Jesli Ktos slucha Interpolu to wie o co chodzi;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Nic nie poradzę- ja Huntera nie słucham. Za to znajoma, która była ze mną słucha Huntera od lat i nie wiedziała, co to za zespół gra. Była nieźle zdziwiona i początkowo nie chciała uwierzyć, że to Hunter - myślała, że to jakaś amatorszczyzna ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
White_Lies Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Hunter jest dobry;p Zawse siorce robie czarna msze jak go slucham xD posluchajcie pozycji ktora polecilem w poscie wczesniejszym;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 A ktoś słyszał coś o Angelreich? Polski zespół, a daje porządnie po garach. Polecam teledysk: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
White_Lies Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 A ktoś słyszał coś o Angelreich? Polski zespół, a daje porządnie po garach. Polecam teledysk: oooooo k****!! dobre to!! dzieki Czarny Bracie!:D Ave;pp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 O Monolicie napewno ktoś musiał słyszeć: Monolit myspace <- polecam utwór "pasta z makrely"- pointa utworu jest zaskakująca. ;) Polecam także zespół Hidden Scars, w końcu znajomi- ale teraz nie wiem, czy przypadkiem nie mają jakichś zawirowań w zespole.. Hidden Scars myspace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 O Monolicie napewno ktoś musiał słyszeć: Monolit myspace <- polecam utwór "pasta z makrely"- pointa utworu jest zaskakująca. ;) Byłem na ich koncercie w marcu ;) Było bardzo fajnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stabak Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Słyszał może ktoś zapowiedź nowej płyty Farben Lehre ? Urwis to utwór promujący najnowszy album grupy Farben Lehre. Płyta Ferajna ujrzy światło dzienne 9 października. Link do utworu http://farbenlehre.plocman.pl/klik/down.php?id=6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4KET Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 Nie wiem czy to poprawny temat, a nowego nie będe pisał, ale o to me pytanie. Co to za utwór? http://w606.wrzuta.pl/audio/7gQ26ZgUB1f/noname Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krysti@n Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 @R4KET Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Para Wino- Kielce- dzisiaj. Jadę z Warszawy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 (edytowane) Sonisphere Festival w Polsce ! czyli Metallica, Slayer, Anthrax, Mastodon i Dod..Behemoth na jednej scenie ;p aaaaa! \m/ :D Edytowane 9 Grudnia 2009 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.R.E.G Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 he, B-) obecność obowiązkowa, jakie miejsce wybrać ? przed sceną czy na płycie ? bo nie wiem gdzie się ludzie będą lepiej bawić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Po ostatnim koncercie Metallici w Chorzowie zdecydowanie nie wezmę biletu na płycie, jeżeli się wybiorę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Sonisphere Festival w Polsce ! czyli Metallica, Slayer, Anthrax, Mastodon i Dod..Behemoth na jednej scenie ;p aaaaa! \m/ :D O żesz w morde, i to koło mnie jeszcze :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 O żesz w mordę - Megadeth uzupełnił wielką czwórkę Oo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 he, B-) obecność obowiązkowa, jakie miejsce wybrać ? przed sceną czy na płycie ? bo nie wiem gdzie się ludzie będą lepiej bawić przyłączam się do pytania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 Kumpel mnie przyciska, żeby pod sceną kupić bo sam już takowy posiada, chyba się szarpnę, taka okazja się szybko nie powtórzy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 Nie licząc Mastodon i Behemoth to wychodzi po stówce (ew.50PLN) na każdy zespół z Wielkiej Czwórki... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Kumpel mnie przyciska, żeby pod sceną kupić bo sam już takowy posiada, chyba się szarpnę, taka okazja się szybko nie powtórzy ;) Ja już mam swoje dwa bileciki :) pod sceną :gitarzysta: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 (edytowane) Ja już mam swoje dwa bileciki icon_smile3.gif pod sceną gitarzysta.gif i ja i ja :gitarzysta2::twisted2: Btw ile się na Bemowie ludzi mieści przy okazji takich imprez ? (nie wiem, nie byłem, zbyt krótko w Warszawie mieszkam :P) Edytowane 16 Grudnia 2009 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Na Madonnie było 80k ale się zmieści więcej spokojnie. A na taką imprezę się zjadą fani z połowy Europy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 Ja już mam swoje dwa bileciki :) pod sceną :gitarzysta: Ja również, ale na płycie. Tak czy inaczej gig będzie przedni : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 W Czechach też grają http://www.ticketpro.cz/jnp/festivaly/hude...e-festival.html jest bliżej z Wrocka no i taniej ;). Oczywiście wezmę bilet w Golden Circle, tylko jeszcze nie wiemy czy jechać do Waw-y czy pod Liberec ;] Może być "metalowy" koncert życia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 (edytowane) Ja też będę- bilet na płytę zakupiony. Sedes gra w Warszawie 16 stycznia -będę z pewnością ;) http://radioluxembourg.pl/index.php/2010/0...ra-obszczymura/ Para Wino i Defekt Mózgu zagrają na WOŚP we Wrocławiu 10 stycznia. Jedzie ktoś z Warszawy? Edytowane 5 Stycznia 2010 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...