Gość Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 powodem mojego posta jest ostatnia modyfikacja obudowy... a mianowicie wykrajanie w boku budy mojego logo... do tego uzywalem mini wiertareczki z mini tarcza (taka jak od kontowej) ... tarcza ta jest na czyms takim jak wiertlo i przykrecana na srobeczke.... niestety na glowicy mialem luzyto wpuscilem kropelke ... prace skonczylem a wiertelko wyjsc nie chce :) da sie to jakos rozpuscic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 zlap zebami i wyrwij :) najpierw trzeba bylo myslec a pozniej robic :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 czasem czlowiek w modach sie zapedzi :))) i nie weznie pod uwage ze narzedzie mozna uszkodzic :) chce poznac metode mniej brutalna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 czasem czlowiek w modach sie zapedzi :))) i nie weznie pod uwage ze narzedzie mozna uszkodzic :) chce poznac metode mniej brutalna :) z twojego punktu widzenia brutalna :) a;e zapytaj wiertarke co o tym sadzi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 ona sobie tylko pobzykuje :)))) gembe ma zaklejona :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Wpuść tam trochę rozpuszczalnika - najlepiej Nitro jakiegoś Ahhaaa... A głowicę masz blokowaną napewno gdzieś!!! więc zablokuj (jakimś np.: innym wiertłem) i kombinerkami odkręć nasadkę głowicy - powinno puścić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 to jest taka malutka dentystyczna zabawka (ciut grubsza niz dentystyczna) blokowanie glowicy ze starosci padlo i wyrobilo sie pozostawiajac dziorke do ktorej wchodzi wiertelko 1mm i blokuje :) metora wloz i odkrec nie podejdzie bo wiertlo zlamie ... glowica trzyma sie na podobnym preciku 2mm i kolejne brutalizowanie glowki rozcentruje mi os obrotu :) po pracy zasadze glowice w rozpuszczalnik... zobaczymy czy pusci... a jka nie to posune sie do atakowania kwasem.. tylko jakim? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 a jka nie to posune sie do atakowania kwasem.. tylko jakim?SOLNYM :!: :twisted: napewno pusci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 moze sie udac solnymm... mam dostep do tego kwasu... ale o slabym stezeniu... zrobie wczesniej test czy mi glowica nie zareaguje z nim i nie spowoduje jakis uszkodzen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 moze sie udac solnymm... mam dostep do tego kwasu... ale o slabym stezeniu... zrobie wczesniej test czy mi glowica nie zareaguje z nim i nie spowoduje jakis uszkodzen poszukaj w sklepie z chemia :) i wypytaj sprzedawce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 albo jakis super rozpuszczalnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 mam nadzieje ze tym razem obejdzie sie bez wiekszych strat :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 mam nadzieje ze tym razem obejdzie sie bez wiekszych strat :)trzeba byc twardym a nie mietkim i czesac sie na bok :twisted: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 tym razem sobie przykleje wiertelko do blokady glowicy :))))))) co by sporbowac odkrecic :)))))) zartuje of cors :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 a moze czas odwiedzic pania od chemii 8O :lol: :P :roll: :twisted: 8) :o :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 o ile ta pania sobie przypomne :)))) raczej watpie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...