...:::Piter:::... Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Siemano, czy dobre są te wzmacniacze, który lepszy, mocniejszy??? Technics SU-V7X SONY MODEL F-210 który wybrać??? A może jakiś inny w takim przedziale cenowym jak te??? Nigdzie nie moge znaleśc dokładnego opisuj to tych wzmacniacz :cry: Z góry dzięki za odpisy Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Grrr... Od czego dział elektronika? Przenoszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Sorry :) A co do pytania, ile mogą ony być teraz warte??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Jak masz możliwość to posłuchaj jak grają z różnymi kolumnami i wybierz taką kombinację, która najbardziej Ci odpowiada barwą, dynamiką itd..... Suche parametry techniczne nie o wszystkim świadczą. Osobiście mam Technicsa, właśnie dlatego, że najbardziej mi się podobał jego dźwięk spośród tych, na które mogłem sobie pozwolić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 nie patrzac na specyfikacje powiem - Technics SU-V7X Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 ile masz pieniedzy na wzmaka i jakie kolumny/zrodlo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Mogę powiedzieć jedno: posiadam poprzednika - Technics'a SU-V6X - i jakość ma po prostu miażdżącą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 opłaca się kupic tego technicsa za 250zł.???? Bo za tyle moge go kupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 IMO nie, chyba ze na handelek. po raz kolejny dam linka do szczerze polecanego http://allegro.pl/show_item.php?item=26439063 tylko tutaj Pan pisze bajki bo ten wzmak ma 2*20. jakie masz kolumny do tego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Ja za 200zetka wyczailem cos takiego: DUAL CV 1600 (made in germany) 2x120W ,wszystko w 100% sprawne, miażdzy mojego soniaka 2x60W jakoscia i dynamika dzwieku. Do tego 6 wyjsc na kolumny, pelna regulacja itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 To jak opłaca się go <span style="color:red;">ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span></span>???????/ http://allegro.pl/show_item.php?item=27741499 ???????????// Szybko!!! Neon a z kąd takiego wyczaiłeś, bo ja własnie take cus potrzebuje :lol: Kolumny będe robił sam, bo teraz miałem wieże soniaka taką starszą, ale zajebiście daje!!! i do tego suba 400w sam robiłem, ale głośniki i sub będe robił nowe!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Wyczaiłem na mojej giełdzie w Lubinie. Na allegro widzialem innym model Duala (ciut słabszy) w kazdym razie jak trafisz model cv 1500 wzwyż to bieri, nie ma co sie zastanawiac bo sprzet swietny.. tylko ciezki (moj ma ok. 15kg :>) Bez problemu ciągnie sooba 200W + 2 monitory po 50W każdy. Na połowie potencjometra juz jest bardzo glosno. (wszystko sie trzesie w pokoju) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 az jakies dane Twojego glosnika i kolumn ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Właśnie szsukam jakiegoś nowego głośnika do sub, chodzi mi o coś do 200zł. sam głośnik skrzynie robie sam, i jakieś 2 głośniki około 50W i gwizdki :) A chce dobry wzmacniacz żeby to grałao ładnie i czystko 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 "jakies 2 glosniki okolo 50W i gwizdki" hmmm malo dokladne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Właśnie szsukam jakiegoś nowego głośnika do sub, chodzi mi o coś do 200zł. sam głośnik skrzynie robie sam, i jakieś 2 głośniki około 50W i gwizdki :) A chce dobry wzmacniacz żeby to grałao ładnie i czystko 8)a jaki glosnik duzy mialby to byc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 do suba 30cm. a do kolumn 20-25max Gwizdki(sopran) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 do jakiego pokoju to ma byc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 mój pokoik: wysokość 3 metry, szerokość: 3,5m. długość 4,5 metry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 i sub 30cm i kolumny po 20/25cm ? ała uszy bola Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 koles nie rozbrajaj mnie masz chyba cos zle w glowie lepiej zrob soba jakies male monitorki :P http://www.tonsil.com.pl/products/speaker/..._80_2_8_drw.htm tu glosnik do suba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Mam teraz sub 30 cm w dużej skrzyni głosniczek jakiś 400W 2 kolumny sony 50W 2 głośniki do surrand i dlamnie jest to mało!!! :lol: A wieża daje naprawde dobrze jak na wieże bije na pysk nie które wzmacniacze. A pokuj może mam troche większy, jutro zmierze dokładnie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Moj sub (alphard sw-807) ma 20cm ... pokoj mam jakies 3x5m ... z bassem nie ma problemu, a na wzmacniaczu jest na "0" . Jak dam wiecej to robi sie za duze cisnienie dzwieku w pokoju i uszy bolą. I w zyciu nie wstawilbym do siebie kolumn.. tylko monitorki dadza przestrzenny i czysty dzwiek w tak malym pokoju. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 He to jeszzce pomysle, własnie chce mieś czysty dzwięk i z ładnym pełnym basem :lol: Wunat, widziałem że sprzedajesz wzmacniacz Technicsa Su-3500, to ja własnie z tobą pisze przez mail o ten wzmacniacz, masz jakiś dokładniejszy jego opis i więcej fotek??? Albo janlepiej by było jak byśmy się jakoś stykneli i ja bym go dokładnie obejzał i przetestował :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Wunat, no co jest, napisz coś o tym wzmaku co sprzedajesz 8) Bo ani na gg nie możemy się złapa ani przez maila 8) To napisz na forum, i prześlij mi na maila: piter6000@wp.pl więcej fotek w lepszej jakości. :) Czekam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Przeciez wyslalem juz foty w 2048x1536 no w lepszej jakosci juz nie mam ... no i w sumie na aukcji sa wszystkie dane, opis usterki i w ogole ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 A co powiecie o Technics SU-VZ220??? Jakiś opis mały?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 A co powiecie o Technics SU-VZ220??? Jakiś opis mały?? www.google.pl :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Ten technics ma tylko 2x30W, słabizna ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 no prose kolejny ktory okresla klase sprzetu po mocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...