NeonPPC Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Wystarczy ze bedzie wylaczone pokazywanie tytulow i nikt sie nie moze przyczepic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciem Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Przyłączam się do ciema - we dwójkę mozemy newsy dostarczać..(ja pisałem w pcc)kazdy ma Swoje powołanie ... akurat ja i (chyba) srekal mamy zamiłowanie do pisania newsow ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c2z Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 a tak po za tym ZAiKS się chyba nie przyczepi jak serwerek będzie daleko stąd... tak 4000 km... I chyba nawet jest to możliwe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciem Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 a tak po za tym ZAiKS się chyba nie przyczepi jak serwerek będzie daleko stąd... tak 4000 km... I chyba nawet jest to możliwe...hiszpania? anglia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c2z Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 nawet dalej... nie jestem dokładnie pewnien co do ilości km ale jest to niedaleko zachodniego wybrzeża usa... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciem Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 nawet dalej... nie jestem dokładnie pewnien co do ilości km ale jest to niedaleko zachodniego wybrzeża usa... :)spoxik... :> ja tez bym mógl załatwic przez kumpla.. na serverze i7p ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 c2z > Może na Kubie ;) Jak się radio rozkręci to pojedziemy tam obejżeć, z jakiego serwera nadajemy :] (Przy okazji na wakacje... ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 panowie, a to nie jest tak ze muzyka cyfrowa taka z radia netowego to nie ma zadnych tam ograniczen? cos mi sie kiedys o uszy obilo, no ale moge sie mylic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciem Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 panowie, a to nie jest tak ze muzyka cyfrowa taka z radia netowego to nie ma zadnych tam ograniczen? cos mi sie kiedys o uszy obilo, no ale moge sie mylic :)hmm... wiesz, mi sie nigdy takie cuś o uszy nie obiło... server na shoutcastcie nie ma ograniczen ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 A czy my czasem nie mamy zbyt wielkich ambicji :mrgreen: Ciekawe jak ZAiKS dojdzie do tego radia :?: ;) :Plóm: :plum: :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c2z Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 też słyszałem że ZAiKS jeszcze nie "napada" na rozgłośnie internetowe, ale nigdy nic nie wiadomo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 ZAiKSa sie nie macie co bac ja na waszym miejscu bardziej obawialbym sie firmy Hetman ja kiedys malo sie od sadu uratowalem i prokuratury przez nich, z kolegom zalozylismy stronke z mp3 :) w 7 dni zaliczylismy 30tys wejsc, bylismy najwiekszym serwisem wciagu tygodnia :) ale firma nam pokrzyzowala szyki :) straszyli nas sadem ale na straszeniu sie zostalo a i stronki niema przez nich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Zaiks jest jak micsrosot nalezy go jebac wiedz sie nie przjmujmy narazie a co do stronki to jutro premiera :D jezeli chodzi o serw to daleko nie uciekniemy bo serw jest w pl niedlugo ruszy rejestrator potencjalnych dj wiedz mozecie juz sie przygotowiwac :D :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Zamiast dać informacje przed wejściem, że należy skasować po 24h, i żadna osoba powiązana z rządem, lub instytucjami zwalczającymi piractow itd. Nie mają prawa wstępu :) A jak ktoś taki wejdzie to narusza Twoją "pywatność", i kto będzie kare płacił :?: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 hmm chcecie puszczac muzyke w lepszej jakosci, ok, tylko bez przesady. pamietajcie o ludziach ktorzy maja kiepskie lacza. kiedys, majac jeszcze sdi sluchalem troche radyjka kumpla, ktore nadawalo w 32kbps. no i nawet przy tej jakosci czasami potrafilo sie przyciac i kilka sekund trwalo bufforowanie. a przy rownoleglym sciaganiu jakiegos pliku o radiu mozna zapomniec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 To czekamy na stronke i na rejestracje DJ! Oczywiście ja się odrazu łapie na dj!!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c2z Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 ZAiKSa sie nie macie co bac ja na waszym miejscu bardziej obawialbym sie firmy Hetman ja kiedys malo sie od sadu uratowalem i prokuratury przez nich, z kolegom zalozylismy stronke z mp3 :) w 7 dni zaliczylismy 30tys wejsc, bylismy najwiekszym serwisem wciagu tygodnia :) ale firma nam pokrzyzowala szyki :) straszyli nas sadem ale na straszeniu sie zostalo a i stronki niema przez nich a co to za firma? co do rejestracji dj to jeszcze później będzie wybieranie... na razie zobaczymy ile jest chętnych... a strona faktycznie ruszy jutro... shh! ale to w zasadzie tajemnica... :plum: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciem Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 jak co to ja i srekal łapiemy sie na pisanie newsow na stronie!! zaklepane :D :plum: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 chodzi mi o Agencje Hetman najwiekszy syf do zwalczania piractwa jak oni sie przyczepia to juz macie po radiu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciem Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 eee.. a może "Plóm Radio"? :D i w logu :plum: by był :DDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Jaki bedzie adres stronki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciem Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Jaki bedzie adres stronki ?dajcie nazwe to z ktos zarejestróje domene na .tk i bedzie gites, bo adres prosty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c2z Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 będzie prostszy... a co tak agencja robi? i czemu się czepiają? co do newsów to możecie napisać próbkę i wysłać do mnie: npl-design@o2.pl, zobaczę jak to wygląda i co można zrobić by takie info dobrze się czytało na stronie... :arrow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 nieznam sie na graniu online, mam pytania: w jaki sposob potencjalnu deejay'z beda grac ? - na deckach podlaczonych do kompa - jakis soft typu mixvibes, vtt, traktor - winamp jezeli ta 3 opcja to raczej setow nie bedzie, tylko chaotyczne puszczanie muzy ? jezeli tak to przynajmiej mozna "puszczac" gotowe sety, nie bedzie takiego zamieszanie, tylko muzyka ladnie zgrana ;] pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Ja gram u siebie z traktora, a w winampie mam playliste reklam, jinlgi i innych smieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c2z Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 to się okaże... będzie to chyba zależeć od dj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 hm no z graniem to bedzie musieli posłuchać wszyskich dj ... ten który zaprezentuje najlepszy pomysł taki zostawimy i najprawdopodobniej wszyscy beda musieli z niego korzeystać jezeli beidze b dobry no z winampa z tego co sie osrientuje puszczaja dj'e megastacji wiedz jak taka stacja puszcza z winampa to ... albo chłopaki sa tam na tyle tempi ze nie potrafia kozystać z bardzije skąplikowanych programów albo bawili sie wszyskim i stwierdzili ze najlepeiszy bedzie winamp .. a winamp.....to jedna wielka nie skończona bo pare wtyczek i ten program tez wiele potrafi ...tak słyszałem ..ja jestem prostym uzytwoknikiem winampa, czasami se posqadam jakies kawałki w mj Dj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 polecam wszystkim aby obadali mixvibes pro5, jest dobry i rozbudowany, dosc dobrze liczy i wyswiela bpm, wiec kazdy powinien sobie poradzic ze zgraniem bitu, posiada ciekawe efekty, filtry wiec muzyka byloby roznorodnie i kreatywnie "zmodyfikowana" :D , obsluguje wtyczki, chyba nawet tez z winampa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 polecam wszystkim aby obadali mixvibes pro5, jest dobry i rozbudowany, dosc dobrze liczy i wyswiela bpm, wiec kazdy powinien sobie poradzic ze zgraniem bitu, posiada ciekawe efekty, filtry wiec muzyka byloby roznorodnie i kreatywnie "zmodyfikowana" :D , obsluguje wtyczki, chyba nawet tez z winampami sie twój opis podoba :D a teraz wakadcjie piana :D ..ahhh sasiedzi wyjechali moge se w spokoju do woli słuchać techniawki i drum'n base :D ..i w końcu tuba porusza swojim głosnikiem ..bo sie bidak tam tpoche zastojał w tym pudle wielkim :P ale nie wzne :P prace nad strona trwaja jak tylko bedize sie nadaała do prezentacji to ja ujzycie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 a my "kcemy" jonasa w radiu ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...