c2z Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 w zasadzie z miksowaniem nie będzie problemów - znajdzie się jakiś sposób. jeśli chodzi o wtyczki do winampa to służących do miksowania i obróbki jak na imprezie nie brakuje... chociaż mi to i tak wszystko jedno, wolałbym puszczać hm z płytek... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Zalezy jak pojmujesz miksowanie :wink: Bo jesli chodzi ci tylko o crossfade zeby nie bylo prerwy miedzy piosenkami to ROTFL ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 hm, no panowie, wydaje mi sie ze chodzi o crossfade i jakies wstawki w stylu "najlepsza muzyka pod sloncem" itp, bo DJ w znaczeniu osoby ktora na zywo robi muze to nie wiem, czy nam to wyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c2z Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 chciałbyś usłyszeć zapowiedź w stylu: "a tu System of a Down daje czadu..." co do efektu cf do na pewno będzie... ale przecież w RIT nie będzie lecieć sama muzyka, więc trzeba też mieć autorów audycji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 ok panowie ..chyba w końcu wam przedstawić wstepony wygląd stronki :) :D na razie pociagniemy troche na tym adresiku zeby wszysko dograć ..jak wiekszosc rzeczy bedzie gotowa to pomyslimy nad lepsza dmenka :) http://www.radioit.prv.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Jak by to powiedzieć... ..Zamiast strony widzę jej kod. Coś w operze nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Jak by to powiedzieć... ..Zamiast strony widzę jej kod. Coś w operze nie działa. to chyba raczej jakis lolek po twojej stronie bo ja na operce włsnie ja przegladam :) 7.23 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 fajna stronka :D:D:D teraz tylko do pierwszej audycji :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 ok panowie ..chyba w końcu wam przedstawić wstepony wygląd stronki :) :D na razie pociagniemy troche na tym adresiku zeby wszysko dograć ..jak wiekszosc rzeczy bedzie gotowa to pomyslimy nad lepsza dmenka :)http://www.radioit.prv.pl/ Mnie się podoba, tylo szkoda że narazie nic nie słychać :D BTW Kiedy zaczniecie nadawać?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c2z Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 niestety nie wiem co ze stroną na innych przeglądarkach ale na nowym Netscape, IE 5 lub 6, NG WebBrowser wygląda dobrze i nic się nie psuje... mam nadzieję że reszcie ludzi się spodoba moja praca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 szkoda ze widze sam kod stronki (mozzila 1.7) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 E tam. Czepiacie się. :: npl-dizajn :: tim to przeca h4x0ry. Jeśli się chcecie przekonać to patrzcie, ale ostrzegam, tylko dla ludzi o na prawdę mocnych nerwach! <html><head><META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=windows-1250">[...]<body bgcolor="#E5E5E5" text="black"> <!-- #1F60A9 -->[...]Ciekawe w jakim WYSIWYGu to było robione. Sorry, ale nie moge zdzierżyć jak widzę taki kwiatki... -- Żeby było żałośniej: <title> c2z Studio - Professional Web Services </title> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 no ja tez stronki na firefoxie nie widze ale na ie jest ok, mam pyt powered by amd: moge byc djem od hip hopu na antenie ?? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 U mnie na FireFox 0.9.1 także niedziała, myślę że przez to rozszerzenie *.sxml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 nie to, żebym się czepiał, ale w bannerku, chyba brakuje literki "o"... Bo chyba miałoby to wyglądać tak: http://www.cepek7.republika.pl/inne/rit.bmp Zresztą myślę, że logo trzeab by było dać w .jpg, niewiele straci na wartości, a zamiast 200kb, będzie 20 :) Co jak co ale o modemowcach też trzeba pomyśleć 8) zresztą tutaj link do przykładowego jpg(jakby się uprzeć można dac jeszcze większą kompresję i zejść do 15kb) http://www.cepek7.republika.pl/inne/rit2.jpg Ogólnie strona fajna choć jestem bardziej przyzwyczajony do menu "po boku" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Stronka fajna tylko szkoda ze w Operze nie widac tylko kod. Az mysialem IE właczyc :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Banner w BMP?! :baranek: To już jest drobna przesada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Grunt, ze zrobil :) Tymczasowo moze byc, poki nie skleci sie czegos konkretnego. Proponuje jednak wywalic "dostepnosc" GG bowiem straszliwie wydluza ladowanie stronki. BMP w logosie to juz zonk :P hiehie. However, calkiem fajnie, prosto i wmiare przejzyscie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 I coś link źle się kojarzy :) Nie wiem dlaczego, to chyba przez moją chorą psychikę jak spojżałem na link http://www.radioit.prv.pl/ to mi się skojażyło słowo idiot :) Może poszło by coś takiego zrobić w innej domenie: http://www.radio-it.nazwa.domeny/ albo jakoś inaczej tą przerwę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 moze it-radio .. mi tez sie kojarzy z idiot :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c2z Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 CePeK dzięki, logo zmienione... :wink: Grunt, ze zrobil :) Tymczasowo moze byc, poki nie skleci sie czegos konkretnego. Proponuje jednak wywalic "dostepnosc" GG bowiem straszliwie wydluza ladowanie stronki. BMP w logosie to juz zonk :P hiehie. However, calkiem fajnie, prosto i wmiare przejzyscie. AMD mówił że to na razie do looknięcia jak stronka ma wyglądać... faktycznie nie w każdej przeglądarce działa sxml ale nie da się robić aby nic nie sprawiało problemów... co do niektórych zmian to na pewno bedą wprowadzane: info o błędach można wysyłać na c2z@pf.pl lub npl-design@o2.pl jeśli ktoś chce się zgłosić do prowadzenia czegokolwiek lub pomocy to proszę o mail na nasz tymczasowy radiowy adres: radioit@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 A teraz to już będzie czepianie się (maksymalne), no ale musze to napisać :) Bo wydaje mi się, że słowo "internecie", powinno się pisać z dużej litery :? ;) I wyglądałoby to wtedy tak :) http://www.cepek7.republika.pl/inne/rit3.jpg No ale w sumie to taka drobnostka na która i tak nikt raczej nie zwróci uwagi, może 0,01% odwiedzających stronę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 ..mi w operze stronka smiga ... przeciez pisałem ze wszysko jeszce w budowie ...co do nazwy domeny to przydało by sie zastanowic zaraz zbierzemy najlepsze propozycje i zrobimy sade na stronce sie cos wybirzeze i .. jak mozna sie spodziewac zmiany adresu stronki .. na taka jaka sobie wybierzemy :D .. jutro bede gadał ..kiedy dostaniemy dostemp do serwa .. tylko trzeba kogoś kto go skonfiguruje wszyscy chetni do pomocy .. . prosze sie zgłaszać .. na stronce jest napisane :) zgłszenia na maila i sie zaraz zrobi liste kto jest od czego :) ;P bedzie wiadomo na kogo zwalać .. w razie czego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c2z Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 no właśnie... na razie i tak nie będzie możliwe napisanie wielu rzeczy jeśli nie będzie redaktorów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 wiedz przedstawie wam plany na przyszosć :) 1. zbieramy ludzi chcacych pomagac w rzyciu radia (dj redaktorów .. news writów , i wszyskich którzy mogą sie przydać 2. budujemy finalną stronke o radiu . jak tego dokonamy przezucamy ja na lepszzą domene .. wybrana przez nas 3 .odpalamy serwer ..pare dni rozgrzewkowych .. 4 . ruszamy pełnym gwizdkiem .. ...na razie tak sie przedstawia mój plan .. ale pamietajcie ze kazde dobre pomysło moga być w nim uwzglednione jestem otwarty na kazde mądre propozycje :) zapraszam wszyskich do pomocy i czekam na wasze rady pomysły i przemyslenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 A w czym by sie Wam biedny Sidek przydał??? nuuuuu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c2z Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 tego nie wiem... :D wejdź na stronę i się zgłoś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 kurcze no, ja mam opere i tez widze tylko kod :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c2z Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 niedługo wyjdzie wybór wersji... a na razie spróbuj pod ie lub inną przeglądarką, amd w najnowszej wersji opery mówił że chodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 opera 7.50 i tez nie dziala..... a IE nie chce odpalac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...