Gość Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 niedługo wyjdzie wybór wersji... a na razie spróbuj pod ie lub inną przeglądarką, amd w najnowszej wersji opery mówił że chodzi... njanowszą opere mam. w kosianym enterze dawali :wink: pod IE działa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Ja mam operę 7.23 i działa..nie wsyzstko co nowe jest dobre :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c2z Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 zapisałeś się? czy tylko dla chęci zobaczenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 .. no ja mam 7.23 w nowszysch nie podoba mi sie bo ulubione sa ..a włąsciwie ch nie ma :P a to co daja w entarach to raczej jest przestaerzałęm teraz juz jest 7.52final ... nawet pl jezeli chodzi o najnowsza wersje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 O kurcze... jestem w SZOKU! Nie myslałem że ta propozycja wysunięta przez POWER BY AMD będzie realizowana w tak szybkim tempie... Nie było mnie zaledwie kilka dni, wracam, patrze a tu już nawet stronka zrobiona... No nic czekam na pierwszą audycję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c2z Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 no widzisz chłopie... mi się nie obijamy tylko już niedługo ruszamy na całego. :D i dopiero wtedy będzie szok jak wszyscy posłuchają na co nas stać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Witam. Otoz tez mam takie male pytanko. Czy na kompie za posrednictwem internetu np w Windows media player mozna sluchac radia? Ale chodzi mi o polskie stacje np czy mozna ustawic czestotliwosc zeby gralo mi np RMF FM, lub radio ZET? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c2z Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 musisz mieć tuner radiowy, lub szybkie łącze i słuchać edycji internetowej o ile radio które chcesz słuchać nadaje również w internecie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Dziwne - mi na Pperze 7.23 śmiga ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c2z Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 no właśnie... sam też nie rozumiem czemu tak jest. ale ważne że strona chodzi... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Czyli ogolem jest mozliwosc sluchania Radia RMF FM przez windows media player? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 nie iwem czy wiesz ale radio jesze nie nadaje !! a czy bedzie mozna słuchać przez MP to sam jeszce nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 nie iwem czy wiesz ale radio jesze nie nadaje !! a czy bedzie mozna słuchać przez MP to sam jeszce nie wiem Harremu chodzi o RMF a nie o wasze radio :) harry, oczywiście że można słuchać stacje publiczne poprzez internet! Tutaj masz adresy, które musisz wkleić do WMP (Ctrl+U) RMF FM - http://www.abradio.cz/www/rmffm.asx ZET - http://www.abradio.cz/www/zet32.asx Plus - http://www.abradio.cz/www/plus32.asx Nie wiem czemu, ale u mnie są problemy z odbiorem RFM`u i Zetki, ale Plus chodzi nienagannie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c2z Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 więc niedługo będzie alternatywa... Radio IT :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Dzieki Maros za adresy. Tylko jest jeden malutki problem: Co ja mam z nimi zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Dzieki Maros za adresy. Tylko jest jeden malutki problem: Co ja mam z nimi zrobic? kliknąc Gigancie :D ( no offence ale rozbroiłeś mnie :D ) :D a jak nie to właczyc media pleyera->plik->otwórz url czy jakoś tak to sie robiło mnie wiem bo tego badziewia nie uzywam :P:D update: a riadio to bardzo prezajbeisty pomysł, kurde aż chce w czymś pomóc tylko nie wiem co jak bym mógł :D:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 8O 8O 8O Ale się topik rozwiną! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c2z Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 KAŻDY kto chciałby pomóc jest proszony o rejestrację na stronie. Inaczej nie ma szans na 'pracę' w radiu, w związku z tym tworzenie audycji czy dodawanie newsów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 dajcie w radiu tez troche rocku/punku i metalu bo nie wszyscy sluchaja jakiegos wiesniackiego hip hopu czy techno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Tutaj masz adresy, które musisz wkleić do WMP (Ctrl+U)Przeca napisałem... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 hip hop nie jest wieśniacki ! A co do stronki to troszkę nad nia trza popracować ( troszkę chaotyczna, nieczytelna ) i jak checie moge w tym pomóc. Aha. wszyscy mówili o tylu gatunkach muzyki ale nikt nie wymienil Reggae :) Na reggae to się pisze.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 No tak. Widzialem ze ma w to wejsc ale przedtem wyskakiwali jakie gow.... ale teraz juz dziala :) Jeszcze raz wielkie THX! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c2z Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 dajcie w radiu tez troche rocku/punku i metalu bo nie wszyscy sluchaja jakiegos wiesniackiego hip hopu czy techno po pierwsze należy być toleranycjnym jak się ma zamiar prowadzić radio... co do rocka/metalu... poczytaj sobie trochę ten topic i zobacz - napisałem tam co ja bedę puszczał w jakiejś audycji... :arrow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 tak, masz racje trzeba być tolerancyjnym. ale jak któremuś djejowi gejowi <===[to jest żart, niesmaczny ale możecie sie śmiać]odbije i puści manieczki to nie ręcze za siebie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 dj = gej wg. ciebie ? wyjdz.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 dj = gej wg. ciebie ? wyjdz..sam sobie wyjdź. to był joke nawet winka na końcu postawiłem , specjalnie dla ludzi którzy nie rozumieją tak jak ty , bo manieczki im mózg zablokowały :P :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c2z Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 muzyka będzie różna jak i ludzie odpowiedzialni za audycje... więc od nich zależy co będzie na antenie. jeśli nikt się nie zgłosi z danym stylem muzycznym i pomysłem trudno będzie wymagać od kogoś aby na siłę próbował puszczać nawet disco-polo... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 nie iwem czy wiesz ale radio jesze nie nadaje !! a czy bedzie mozna słuchać przez MP to sam jeszce nie wiem Harremu chodzi o RMF a nie o wasze radio :) harry, oczywiście że można słuchać stacje publiczne poprzez internet! Tutaj masz adresy, które musisz wkleić do WMP (Ctrl+U) RMF FM - http://www.abradio.cz/www/rmffm.asx ZET - http://www.abradio.cz/www/zet32.asx Plus - http://www.abradio.cz/www/plus32.asx Nie wiem czemu, ale u mnie są problemy z odbiorem RFM`u i Zetki, ale Plus chodzi nienagannie. To nie są stacje publiczne tylko komercyjne, publiczne to PR1,2,3,BIS+ lokalne :) też nadają przez inet. Co do problemu z odbiorem np.RMF'u to może dlatego, że mają więcej słuchaczy :? . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c2z Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 tak jak każde duże radio... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Crazy_Ivan, ehh to szczegół :wink: A jeśli chodzi o RMF, to masz racje poprostu jest przepełnienie serwera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...