CePeK Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 a ja bym chetnie pogral :twisted: mam juz jako takie doswiadczenie w graniu przez internet (radio.ekwador.pl) propozycja jest jak najbardziej powazna Chetni musza zglaszac sie na stronie radia...Takie wymogi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c2z Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 na dodatek trzeba mieć pomysł i umieć pisać... heh... :P co do startu :arrow: do Power by AMD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 na dodatek trzeba mieć pomysł i umieć pisać... heh... :P co do startu :arrow: do Power by AMD ... raczej czytać :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c2z Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 to też... na forum oczywiście możecie się zgłaszać ale co z tego jak później mało ludzi rejestruje się na stronie... :!: Może po prostu lepiej też zajrzeć na forum radia? Tam też ciekawe informacje się pojawiają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Kiedy wreszcie wystartujecie ? :] bo juz nie moge sie doczekac : P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 nie wiem czy taka propozycja juz była ale: By o danej godzinie audycje puszczac i o jakis specjalach reklamowac cały dzien i na pagu banner dodtkowy :) (typu OC Live ;P) Osobiscie jestem za programem godzinowym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c2z Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 nie jest to dobry pomysł z tymi reklamami - chyba że płatne... ;) co do audycji lepiej słuchać dłużej ciekawej tematyki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 ok serw odpalony wszysko działczy na razie testuje sewer wiedz prosdze wchodzić, jak nie odpowiada mu za o wescie mute ale siedzcie bo chcem obiciązyć maxymalnie serwa zeby wiedziec ile wytrzyma adres to http://www.x-micro.pl:8000 gram tylko dzisiaj do 24 całe audycje zaczną sie dopiero jak sie dogadam z zaiksem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 taaaa , nie ma za co :> juz tego kto wam serwer zrobil to nie wspomnicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 no dziekujemy dziekujemy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 dzień 2 - próby ciąg dalszy zapraszam http://www.x-micro.pl:8000 licze ze dzisiaj juz bedzie troszke lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Niezle, jakosc calkiem okej, szybciutko sie polaczyl. Muzyka nie dla mnie poki co, ale testowo moze byc. Przekonam sie jak z jakoscia na jakiejs "normalnej" nucie, z instrumentami, a nie komputerowej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 chodzi fajnie.. jaką jakość mają przesyłane dzwięki ?? i moim zdaniem trzeba zrobić test wytrzymałości i ustawić poźniej limit połączeń.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Hehe fajne radyjko. Jakośc to 80 kbps. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 no trzeba zrobic test serwera ale znajdziesz ludzi?, zbiezzesz ich ?? to zapraszam, ja moge do 16 a ty kombinuj ludzi jakosci nie zmieniam na razie z chęcia bym wam podrówka wysłał ale jeszce mica nie odpaliłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 no trzeba zrobic test serwera ale znajdziesz ludzi?, zbiezzesz ich ?? to zapraszam, ja moge do 16 a ty kombinuj ludzi jakosci nie zmieniam na razie z chęcia bym wam podrówka wysłał ale jeszce mica nie odpaliłem moge zebrac ludzi ale najlepiej będzie to zrobić wieczorem...bo wtedy jest najwiecej. a musze zebrać konkretnych żeby to sprawdzić dokładnie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 na razie do 17 jest granie pózniej nie wiadomo, jak na poweidzmy 20 zbiezesz 10 to ja moge grać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 ok postaram się.. dam znać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c2z Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 więcej info o naszym radiu można przeczytać na jego forum... więc zapraszam na stronę www.radioit.plrv.pl i proszę kliknąć w link: Nasze Forum... tam też szybciej coś nowego się pojawia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 a jutro juz mysle ze uda sie odpalis stronke na adresie www.radioIT.pl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c2z Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 już działa... również na forum radia it duży ruch... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Swietne ;) Widze kod stronki na operze i firefoxie. Przy okazji, dlaczego kodowanie znakow to Windows-1250? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Mam troche takie lamerskie pytanie czym sluchac tego radia. WMP wystarczy. A i czego jest kod strony w opere a w IE jest OK? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c2z Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 bo Opera nie widzi SXML'a... autorzy się w 7.23 machneli i ta wyświetla... :D a IE tak sobie, chyba z nudów... śłuchać możesz tak jak mówisz nawet windows media player'em... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Moglibyscie podac linki do strunienii audio, bo w kodzie stronki trudno cos znalezc a IE mi pod Linuxem nie zadziala ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Mnie co pare chwil buforuje. A tak wogóle, słyszeliście o takiej wtyczce do winampa o nazwie "sound sollution"? Podnosi dynamike dźwięku, zawiera mnóstwo gadżetów niezbędnych do maksymalnego wykorzystania modulacji FM ( w przypadku zwykłych nadajników) takich jak: 5-cio procesorowy Kompresor, Limiter, Expander; Stereo Expander; BASS EQ.. i wiele innych. Jest wszystko co trzeba żeby podnieśc jakośc dźwięku. Sam go używałem za czasów jak nadawałem radio osiedlowe i sprawdzał się rewelacyjnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Ta. Umca umca o jejee Ja tam wole moje empetrójki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 hehe no wszyskim nie dogodzimy na razie najczesciej mozecie uslyszeć muze techno staram sie jak moge sposqdać wszysko do kup i porozdzielac teminy i poukładać zeby w końcu ruszyły jakieś audycje i bardziej zrużnicowana muzyka. Jednak brakuje jeszcze ludzi a ci co wiado ze nie mogą grac 5h dziennie przez 7 dni w tygodniu no nie :wink: co do tej wtyczki to postaram sie ja sprawdzic w olnej chwili :D dzikuje za podpowiedz wszelkie rady są mile widzane w końcu nie tylko ja pracuje na sukces radia :) trzeba dbac tak samo o dobro naszego słuchacza jak w pracy o klienta :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Moglibyscie podac linki do strunienii audio, bo w kodzie stronki trudno cos znalezc a IE mi pod Linuxem nie zadziala ;) ze stronki nie da sie jescze odsłuchac raia bo rozmowy z zaiksem nadal trwaja tak poza stronką to wpisz w winmpa www.x-micro.pl:8000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 po usłyszeniu wystarczającej ilości techniawek na tym waszym radyjku moge stwierdzić że powstała kolejna "radiostacja" z muzyką dla discolasek. dziękuje dowidzienia :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...