Gość ares Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 ej a gdzie na tej stronie mozna sie rejestrowac ???? bo ja jestem zainteresowany audycjami z hip hopem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Rejestracja jest na głównej stronie. Najlepiej wyślij majla ja tak zrobiłem. Do hiphopu moge się dołączyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 wytrzymam wszystko, nawet discopolo, byle dj okazał sie chłopek z jajem i werwą. nie chce słyszeć takich loli w stylu yyyy, itp. chce właściwych ludzi na właściwym miejscu :wink: i patrząc jak zajeliście sie tym projektem mogę sie tego spodziewać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c2z Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 i to będzie... ale też na stronie głównej www.radioit.prv.pl jest rejestrator więc zapraszam do skorzystania... warto... ps. jak ktoś ma gg to proszę o podanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciem Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 hehe... strona mi sie podoba ;) co bedzie z pisaniem newsow? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Kurcze... a mi ciągle adres strony kojaży się z idiot :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 a co tam jest grane? bo ja widze tylko Korn-I did my time od wczoraj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c2z Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 to tak sobie wisi... one of my personal favorites... :D heh... ale na razie nie ma jeszcze pierwszej audycji. więc dzięki za zgłoszenie... co do newsów check mail... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 .. no tak .. tak jak przywidywałem tylu chetnyh ..ale widze ze tylko w gębie bo zgłoszen jak zauważyęłm duzo mniej niz tych dj'ów z forum :wink: a bez ludzi radio nei ruszy bo ja nie dam rady go prowadzi 12h na dobe :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Zrobcie narazie otwarcie, pierwsza audycje... ludzie pewnie chca sie przekonac ze to jednak ma nogi i rece. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 .. no włąsnie .. tylko kto jest chetny do konfiguracji serwera?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c2z Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 na razie mamy 8 osób... Ciem | Srekal | Ares | CePeK | Djjaku | DJ Albert | GreeN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 ufff to widze ze jestem, bo jak patrze na stronke to mnie nie ma :) a tak a propo to proszę c2z o kontakt prywatny moj numer (0-GG) 476 49 89 ;) w sprawie stronki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciem Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 c2z odezwij sie na gg, bo chce pogadac w sprawie newsow ;) 2310867 a tak btw, to mozna by bylo sie ugadac w Liskiem o to, zeby dal tym, ktorzy są w radiu IT, rangi o nazwie: Radio IT ;) tylko tego juz ja nie bede zalatwiac tylko 'naczelni i webmasterzy' :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 spokojnie .. jak radio sie opali i bedzie działczyc zajmniemy sie podpisami i reklamą:) i w ogóle takimi 'drobnymi rzeczami' ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Przeczytałem w końcu topic :) Pomysł fajny... Choć jak kumpel mi o nim powiedział... To byłem mocno sceptyczny ;) Fajnie się zabraliście... Stronka good :) Powodzenia... Bo na dj się nie załapię... ;) Tak więc powodzenia drugi raz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c2z Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 już niedługo powinny pojawić się programy audycji na antenie RIT... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 no kto nie moze nas wesprzec pomocą to liczymy chociaż ze od strony słuchalności nas nie zawiedizecie potrzeba dj i kogoś do skonfigurowania serwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c2z Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 na razie ja dorobiłem się miana PR'owca... w związku z tym każdy wie chyba co ma zrobić jeśli coś chce się zapytać związanego z RIT, Power może czuć się odprężony... :Pna razie ja dorobiłem się miana PR'owca... w związku z tym każdy wie chyba co ma zrobić jeśli coś chce się zapytać związanego z RIT, Power może czuć się odprężony... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 No to jak zgłasza się ktoś jeszcze na posadkę DJ`a :?: :) PS. Potrafi ktoś serwer skonfigurować :?: Bo jak narazie nikt się nie zgłosił, a jeszcze tylko to potrzebne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 yyyyy, w firefoxie widze zrodlo strony a nie to co powinienem zobaczyc.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Czym będzie stawiane radio ?? Ja u siebie już stawiałem SHOUTcastem... Chyba najwięcej będzie roboty z ustawieniem dostępu DJ-ów do serwera...Sądze że moge pomóc ( znajoma prowadzi radio :) ) jak co to gg --> 3353915 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c2z Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 yyyyy, w firefoxie widze zrodlo strony a nie to co powinienem zobaczyc.... bo strona jest w sxml'u. niedługo powinna pojawić się wersja multi-przeglądarkowa na razie polecam IE 5 lb nowszy oraz Operę 7.23... :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 .. dobra wiadomossć dla oczekującyuch na pierwsze dzwięki z radia :D jak wszysko pójdzie z godnie z planem to jutro jest cfg serwa i pierwszy start .. jak cośodpali to dam znać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YaYks Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Jak już o radiach wie ktoś czy eska przez net tesz nadaje????? jak tak niech ktoś adres kołuje. Byłbym wdzieczny .lol. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c2z Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 U-W-A-G-A na stronie RIT pojawił się nowy serwis dla posiadaczy komórek, całkowity dochód z niego jest przeznaczony na utrzymanie strony www oraz promocję internetową. :arrow: Ruszyło forum Radia IT, zapraszam.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 I jak ? Coś się ruszyło ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 no właśnie też jestem ciekaw... czyżby robota stanęła ? a szkoda bo chętnie bym posłuchał.... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 a ja bym chetnie pogral :twisted: mam juz jako takie doswiadczenie w graniu przez internet (radio.ekwador.pl) propozycja jest jak najbardziej powazna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 .. dobra wiadomossć dla oczekującyuch na pierwsze dzwięki z radia :D jak wszysko pójdzie z godnie z planem to jutro jest cfg serwa i pierwszy start .. jak cośodpali to dam znać Czekamy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...