Tozi Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Witam, Mam zamiar kupić X800pro i mam pytanie: jaką (realna) cene można za niego zapłacić? Powiedzmy że cena sklepowa to 2200zł. Czy np. na allegro za 2100 (od dobrego, uczciwego sprzedawcy) to już okazja? Czy może za granicą, np. USA, może gdzieś indziej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Pytanie brzmi: Ile mozesz. Moge 1000 zl. Pasuje?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tozi Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 realnie!! za 1000zl nie jestes w stanie kupic tej karty, moze za 2 lata :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 ile jestem w stanie, a ile realnie karta kosztuje to co innego nie mam kasy max 500zl ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 450zł ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4 Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Licytujemy w dół? Ja daję 400 zł :> A tak poważniej to 1,5k bym dał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Jeśli ci chodzi o tego z 12 potokami to masz tu linka do sklepu internetowego i tam masz ceny. Na twoim miejscu gdybym miał powyżej 2000zł na grafe to kupował był tylko X800XT, tego z 16 potokami. Tu masz linka do testu X800XT i X800Pro. Więc je sobie porównaj i dobrze pomyśl zanim kupisz. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 usa tam dostaniesz za 1400zł najlepiej żeby ktoś znajomy wysłał jako prezent i najpierw bo przetestował czy działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitufo Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Troche kiepski temat topicu dales. 8O Zapewne chodzilo ci gdzie i za ile warto kupic Radka X800 Pro. Wg mnie obecnie warto go kupic jedynie w USA. Jelsi masz to uruchom rodzinke, znajomych w Stanach i kupuj przez nich. Obecnie dollar spada, a koszt tej karty w Stanach to okolo 370-380 $, wiec sporo taniej niz u nas. Na twoim miejscu gdybym miał powyżej 2000zł na grafe to kupował był tylko X800XT, tego z 16 potokami. Tu masz linka do testu X800XT i X800Pro. Więc je sobie porównaj i dobrze pomyśl zanim kupisz. Zdecydowanie nie zgadzam sie, radek x800 pro ladnie moduje sie na x800 xt, wiec po co przeplacac? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 nie wszystkie sie moduja , trzeba zmieniac bios itp , pozatym z usa - czyli praktycznie po gwarancji jest itp. pozatym jest 100 lepszych sposobow na wydanie kasy niz 2k na grafe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitufo Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 nie wszystkie sie moduja , trzeba zmieniac bios itp , pozatym z usa - czyli praktycznie po gwarancji jest itp. pozatym jest 100 lepszych sposobow na wydanie kasy niz 2k na grafe Tez tak mysle, ze obecnie nowe radki sa jeszcze za drogie. ale moze kolega ma wielka chcice na te karte i kasa nie stanowi dla niego problemu. Ja kupilem w USA jakis czas temu Radka 9800 pro za 200$ i nie zaluje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Jestem w stanie dac 8zl 16groszy :D, obecnie wiecej nie mam, niedlugo wpadnie troche kasy za odszkodowanie, to kto wie, moze taki radeon zawita do mnie :D, ale watpie, nie potrzebuje takiego mostrum, bo po co mi? dla szpanu, czy moze dla ogladania syntetycznych gier typu 3Dmark. Wszystko chodzi mi w max detalach z fsaax4. Sprzet jaki posiadam w zupelnosci mi wystarcza, nie dam sie omamic firma, ktore chce sie szybko wzbogadzic na biednych graczach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 I tak le[szy jest GF 6800 GT, więc po co te spekulacje? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Ja dam w zamian mojego gf4 i jeszcze doplace 5 zeta :!: A wiec sklep wyjdzie na plusie :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...