glo Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Problem dotyczy sprzetu: Barton 2500+, plyty epox 8rda3 i karty graficznej Gigabyte Radeon 9000Pro, zasilacz chieftec 360 Zainstalowane zostaly najnowsze sterowniki Catalisty VPU Recover : VPU Recover zresetowal akcelerator graficzny, poniewaz nie odpowiadal o na polecenia steronika ekranowego. Gram sobie w rozne gry np w Unreala wyskakuje ten blad to gra sie wylacza i wraca do windowsa... Co moze byc powodem? Prosze o sugestie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Problem dotyczy sprzetu: Barton 2500+, plyty epox 8rda3 i karty graficznej Gigabyte Radeon 9000Pro, zasilacz chieftec 360 Zainstalowane zostaly najnowsze sterowniki Catalisty VPU Recover : VPU Recover zresetowal akcelerator graficzny, poniewaz nie odpowiadal o na polecenia steronika ekranowego. Gram sobie w rozne gry np w Unreala wyskakuje ten blad to gra sie wylacza i wraca do windowsa... Co moze byc powodem? Prosze o sugestie. Ja to miałem jak radeon sie grzał za mocno ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glo Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Niestety ale obnizenie predkosci radeona i polepszenie chlodzenia nic nie pomoglo. Gram gram i nagle wyskakuje blad, gra sie nie wylacza ale czasem pojawia sie ze wykonano nieprawidlowa operacje. Macie jakies sugestie ? (: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 zainstaluj nowsze/inne sterowniki ew. zmniejsz detale grafiki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prodigal Son Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 VPU Recover można wyłączyć w ustawieniach karty... Ale to może spowodować że zamiast wypaść do Windy, zawiesi się na amen. Mnie to się zdarzało no Colinie McRae3 (co ciekawe 4 szła...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...