szwistak Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Nie wiem czyja jest tego winia moze nie ma L12 moda ale nie wiem czego nie moge stabilnego FSB osiagnąc powyrze 225. Potem to juz masakra nawet windows sie nie włącza. Wykluczam pamieci bo ich radiatorek jest zimny. Moze jakies rady?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilas Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 To moga byc pamieci, nawet jak radiator jest zimny. Daj im wyzsze napiecie i probuj dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Juz im sie wiecej nie da :| 2, 9V i tyle. odpadaja tez timingi bo przóbowałem na standartowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 coś może byćnie tegez z tymi radiatorami pamięci, przy 2.9V każde powinny sie zagrzać. i zmień ten debilny kolor podpisu bo oczy bolą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Zmerzylem radiatory termometrem taki co mierzy na odleglos i wyszlo 30 *. Empiryczne sprawdzalem i jest lekko cieplyZmerzylem radiatory termometrem taki co mierzy na odleglos i wyszlo 30 *. Empiryczne sprawdzalem i jest lekko cieply Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...