gigabajt Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 niedawno zdawalem na studia d osiedlec na administracje ,miałem rozmowe kfalifikacyjną, zajebiscei dobrze mi poszlo, wczoraj sprawdzam liste przyjętych ,a mnie na niej nie ma. Co to ma byc ???Ale byłem wurzony ,myślałem ze roz<span style="color:red;">[ciach!]</span>..... ta szkole.TEra juz troche spokojniejszy jestem ,ale nie wiem co robic, jakies odwołanie chyba pisać ale jak, czy coś innego moge zrobic???? pomozcie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Pare topiców niżej masz jak napisać odwołanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gigabajt Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 ale to jest podanie do LO a mi na Studia potrzeba ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 na administracje zdajesz, zajebiscie dobrze Ci poszlo i podnia sobie nie potrafisz napisac :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gigabajt Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 nie podanie a odwolanie,to 2 rózne żeczyi chodzi mi o wzór a reszte sam se napisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 żeczy powiadasz :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 "kfalifikacyjną", powiadasz? Nie zdałeś, powiadasz? No i co w tym dziwnego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...