Złodziej Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Nie, nie pytam jak ustawić głośniki :))) Chodzi mi o zakładkę Głośniki we właściwościach audio w Panelu Sterowania. Panel Sterowania --> Dźwieki i Ustawienia Audio --> Ustawienia Głośników/Zaawansowane --> Głośniki. W XP ale w 98 pamiętam, że też było. Jest tam szereg ustawień położenia głośników względem kompa - czy to w ogóle ma jakieś znaczenie, a jeśli tak to kiedy działa ? Pytam, bo u mnie jakakolwiek zmiana nie wpływa na odtwarzany dźwięk, czy ustawię mono, czy inne dźwięk jest nadal taki sam (stereo). Mam jednak tylko zintegrowaną kartę dźwiękową (jakiś sis) i 2 głośniki, więc może w innym konfigu, byłyby jakieś różnice, nie mam porównania... Aż nie chce mi się wierzyć, żeby ta zakładka była tylko dla picu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 to działa ale naprawde w mało odczuwalnym stopniu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 to działa... ale jak masz SB 5.1 ;] wtem jak przestawisz to zmieniają sie ustawienia karty.. co mozna tez zrobic zmieniając ustawienia w CREATIVE SURROUND MIXER ... takim niebieskim oknem z suwakami ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Heh tyle to i jaj wiem ... tylko jak to poprawić ... np.: jak wymusić jakieś ustawienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...