Lazymodder Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 pomysl mam :) zdradze jak wszystko pomierze/przemysle itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 maly updejt koleczka :) aktualnie tylko 2 z przodu chcialem sprawdzic czy sie nadda osmiorniczka ( kleilem 2 gladkie powierzchnie ) i wiecie co daje rade minelo 24h od operacji klejenia :) koleczka siedza jak przykrecone kilkoma srubami teraz dorzuce jeszcze 2 i czeka mnie malowanko zielonym a pozniej calosc lakierem bezberwnym ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 koleczka indahouse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 a jakies blokady na te koleczka masz :?: bo obudowa moze sie przesuwac wbrew Twojej woli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 imho poroniony pomysl z koleczkami o wiele lepiej wygladalyby jakies fajne nozki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 wiem cos bede musial wykabinowac zeby mi komp sam nie jezdzil ale to pozniej a koleczka zrobilem dlatego ze po 1 chcialem robic nozki ale nie wychodzlily mi tak jak ja chcialem a po drugie caly komp troche bedzie wazyl juz na koncu latwiej bedzie go przepchac z pokoju do pokoju niz nosic pod pacha :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 to cos slaby jestes :P http://members.lycos.co.uk/radex84pl/MMpro...ished/kat1b.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 nie wiem czy jest jakies praktyczne zastosowanie kółek w komputerze... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 radek .... to sie w najdelikatniejszy sposob nazywa szpanerstwo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 nie wiem czy jest jakies praktyczne zastosowanie kółek w komputerze... :lol:Oj.. mojemu BT by sie przydalo. I to bardzo. Ino potrzeba by kolek z blokada. Przestawianie go, to tragedia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 radek .... to sie w najdelikatniejszy sposob nazywa szpanerstwo :Pco takiego? ;] dobrze kazdy chyba wie ze kolka w kompie to troche poroniony pomysl :> tymbardziej jeszcze bez zadnej blokady ja bym chetnie widzial w tej budzie jakies fajne nozki pasujace do klimatu bo modzik na prawde bardzo fajnie sie zapowiada ale te kolka tak jakos wszystko psuja.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Moj kompik stoi miedzy szafkami zazwyczaj nie mniej zdaza si potrzeba wycigneicia go (np. podalczanie czegos pod COM itp itd). I wtedy koleczka sa abrdzo przydatne. Mialem kiedys bude z kolkami i bardzo to sobie chwalilem. No chyba, ze tak, jak w twoim przypadku masz BT postwionego na stole :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 ja nie moge miec pod biurkiem bo mam lozko wysuwane i bym nagminnie butowal kompa :> czego by raczej panel mogl nie przezyc ale Lazymodder przeciez nie ma BT, to nie moze byc az taki ciezki, jak ja swojego bez problemu przemieszczam, a szczuply jestem i nic nie cwicze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 No moj bt wazy ponad 15kg z calym kompem w srodku. Jak jestr okablowany, to jest problem z ruszeniem tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Kółeczka to jest bardzo dobry pomysł. U mnie również zastosowałem tyle że "skrętne" i obsługa kompa niebo a ziemia. Komp stoi oczywiście na wykładzinie i nigdzie się sam nie przemieszcza. A jakby się kto uparł to kółka takie też da się bajerancko podświetlić lub zmodować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 widac zdania sa podzielone chcialem kolka to mam :) o blokadzie pomysle tak jak napisalem pozniej oby jutro bylo bez sniegu/deszczu bo chcialem malnac calosc ostatni raz ( mam nadzieje ) na zielono a w poniedzialek calosc poprawic bezbarwnym lakierem i juz ten zielony odstawic a zajac sie reszta.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 moze to nie jakis istotny ubdate ale sprawdzalem jak sie miesci chlodniczka ... zielony + lakier juz poszedl w odstawke od poniedzialku zabieram sie za panel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srokus Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 No moj bt wazy ponad 15kg z calym kompem w srodku. Jak jestr okablowany, to jest problem z ruszeniem tego.to lekkiego masz bt :) chieftec z zasilaczem wazy 17kg i do tego dochodza bebechy :) w sumie bedzie ze 22-23 kg :) a jak sie doda wage wc to wiecej :) ja na szczescie nie musze perzesuwac nigdzie kompa wiec koleczek nie potrzebuje ale jezeli ktos nie ma wyjscia usb z przodu to jest to dobry patent, trzeba tylko dobrac jakies pasujace wygladem do reszty albo takie jak w niektorych pralkach i lodowkach: po przsuniciu dzwigni koleczka sie opuszczaja i mozna sobie pojezdzic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Waga bez WC... No i Codegen to nie Chieftec :( Jak skoncze siew z nim bawic, to na wage postawie i zobaczymy ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 mam taka drobna sugestie, czy bys mogl pozyczyc pozadna cyfrowke i dobre fotki porobic ? bo slabo sie takie oglada jakie sa :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 sugestia dobra ale aktualnie nie mam od kogo ale jak juz bedzie modzik skonczony :) foty beda w super jakosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[rYu]- Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 hmmm niezły modzik :) a ten spray co ty kupiłeś za prawie 13zł u nas jest po 7 zł :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 u mnie taki kolor byl po 30 musialem jechac 20 kilometrow do nomi zeby kupic za prawie 13 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 cena nieważna - liczy się efekt, a mi się ten kolorek naprawde podoba, ciekawe jak będzie wyglądał po podświetleniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manciarz Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Bardzo ladnie sie to prezentuje czekamy na koncowy efekt! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 czekajac na plexe i kilka innych ciach!lek little update "diabel tkwi w szczegolach" .... zdjecia w nocy z wlaczona katoda z oczywistych wzgledow nie oddaja rzeczywistego wygladu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 ta katoda to jakiego koloru jest? niebieska? zielona? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 zielona tylko ze telefon w ciemnosci zdjec nie potrafi robic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 sprawdzałes jak wygląda ta buda podświetlona białą katodą, bo w moim mniemaniu wyglądało by to zajefajnie zauważyłem, że gdy wymalowałem podbnie środek budy (tylko że na niebieski metalic) to katody (w tym samym kolorze) świecące w budzie straciły jakby na jasności, tak jakby niebieskie ścianki pochłaniały niebieskie światło katod, dlatego planuję wymienić niebieskie na białe, żeby świeciło trochę jaśniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Scianki pochlanialy Ci swiatlo katod :) Generalnie chodzi o swiatlo odbite itp. itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...