sailence Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 dokładnie - to miałem na myśli tylko jakoś niewyraźnie się wyraziłem dlatego polecam experymentowanie na kolorach, dla uzyskania jak najlepszego efektu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojent Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 od samego początku ten mod mi się nie podoba. beznadziejny ten zielony kolor, beznadziejny pomysł z kółeczkami, kto to w ogóle wymyślił komp na kółkach ? to jakiś fotel czy co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 ty chyba masz jakiś inny gust od innych, ciekawe czy ty byś tak pomalował swoją budę? a kolor jest zajefajny, jojent ja czekam na twój mod, który robisz, zobaczymy czy twój będzie lepszy i się podobał, a co do kółek...to jak twoja buda ważyła by koło 20kg to czy chciało by ci się ją targać z miejsca na miejsca jak by trza było? według mnie lepiej użyć do tego kółek, po prostu wygoda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 sam zamierzam przerobić moją budę na mobilną :wink: tylko uzyję do tego nie kółeczek, tylko kuleczek osadzonych na podstawkach - lepsza skręcalność budy będzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 nawet by mi przez mysl nie przyszlo zakladac koleczek ale kilkanascie dni temu pozakladalem blachy dodalem przedni panel dvd i reszte ciach!l chce podniesc bude do gory a ona ciezka jak cho.....a no to sobie mysle zaloze wc to bede musial na silke zaczac chodzic bo jej rady nie dam... wiec koleczka wyszly niespodziewanie.... aktualnie czekam na przesylke jak przyjdzie to jakis ubdate bedzie... wesolych swiat wszystkim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 o tym właśnie mówiłem, z ciekawością czekam na dalszy update... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 moj komp ma 30 kilo i poronione bylo targanie go po wykladzinie :-/ Jak ktos ma pozadna bude z grubej blachy a nie shita to to wazy troche Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 No i tu przemawia przez przedpisaczy rozsądek. Bez kólek wytarganie budy z pod biurka po wykładzinie dywanowej to masakra. Z kółkami to lekki ruch jedną ręką. Modowanie polega na poprawieniu czegoś aby spisywało się lepiej (lub lepiej wyglądało) i temu służą kółka. To też jakby nie było mod. Pozdrawiam i Wesołych Świąt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 updatem tego nie nazwe :P ot nudzilo mi sie na zwylka srubeczke sunbema nalozylem podkladeczke zrobiona z weza swiecacego w uv.. wycialem i wyszlifowalem papierem sciernym wrzucilem do goracej wody ( bo nie chciala bez tego wejsc na srubke ) i po chwili mialem juz fajnie swiecace w uv srubki dodam ze wszytstko co sie da bedzie nimi przykrecone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 tylko te śrubki jakieś bez połysku są, takie jakby brudne :? a może to tylko tak na zdjeciach wyszło imho z tym wężem to świetny pomysł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 brudne nie sa :P polysk lekki maja nie sa matowe... a z wezem to tak jakos wyszlo fajnie bedzie widac je na przykreconych rzeczach w ciemnosci :) w swietle katodek uv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 spox pomysł, ja mam u siebie śrubki z kostkami do gry,twoje są spoxik,niezłe urozmaicenie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 super pomysł !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 No moj bt wazy ponad 15kg z calym kompem w srodku. Jak jestr okablowany, to jest problem z ruszeniem tego.to lekkiego masz bt :) chieftec z zasilaczem wazy 17kg i do tego dochodza bebechy :) w sumie bedzie ze 22-23 kg :) a jak sie doda wage wc to wiecej :) ja na szczescie nie musze perzesuwac nigdzie kompa wiec koleczek nie potrzebuje ale jezeli ktos nie ma wyjscia usb z przodu to jest to dobry patent, trzeba tylko dobrac jakies pasujace wygladem do reszty albo takie jak w niektorych pralkach i lodowkach: po przsuniciu dzwigni koleczka sie opuszczaja i mozna sobie pojezdzic :) Ja mam wszystko w bigu ... i waży 48 Kg ledwo podnosze. Michał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 wczoraj listonosz przynosl jedna z paczuszek a ze bylo juz pozno to nic nie zdazylem przed sylfkiem sprawdzic dzis a wlasciwie przedchwila zalozylem testnalem i wrzucam fotki oto moj shroud na Black Ice Micro a dokladniej Thermaltake Ducing Mode... nie zamontowalem go jeszcze srubami do chlodniczki bo te w zestawie nie pasuja kupie jakies inne.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 fajny pomysł,ciekawe jak z wydajnością,czekam na dalszy update... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 ta chłodniczka jest taka mikra, że ten shroud wygląda dla mnie trochę groteskowo, owszem ładne to i świecące, ale takie jakieś... no i chciałbym się dowiedzieć jak z wydajnością Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 na 12 wentyl slychac gdy jest bezposrednio na chlodniczce ale gdy zalozylem shroud-a to lekko mruczy ale trzeba przylozyc ucho wogole powietrze jakos lepiej przelatuje przez chlodniczke... dodatkowo 2 wentyle beda sterowane regulatorem w tym ten na shroudzie ( zdjecia juz wkrotce ) od 5 do 12 takze do wyboru do koloru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...