Skocz do zawartości
marcinps

.: TOXIC BLACKWIDOW :.

Rekomendowane odpowiedzi

ty chyba masz jakiś inny gust od innych, ciekawe czy ty byś tak pomalował swoją budę? a kolor jest zajefajny, jojent ja czekam na twój mod, który robisz, zobaczymy czy twój będzie lepszy i się podobał, a co do kółek...to jak twoja buda ważyła by koło 20kg to czy chciało by ci się ją targać z miejsca na miejsca jak by trza było? według mnie lepiej użyć do tego kółek, po prostu wygoda...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nawet by mi przez mysl nie przyszlo zakladac koleczek ale kilkanascie dni temu pozakladalem blachy dodalem przedni panel dvd i reszte ciach!l chce podniesc bude do gory a ona ciezka jak cho.....a no to sobie mysle zaloze wc to bede musial na silke zaczac chodzic bo jej rady nie dam... wiec koleczka wyszly niespodziewanie.... aktualnie czekam na przesylke jak przyjdzie to jakis ubdate bedzie... wesolych swiat wszystkim

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i tu przemawia przez przedpisaczy rozsądek. Bez kólek wytarganie budy z pod biurka po wykładzinie dywanowej to masakra. Z kółkami to lekki ruch jedną ręką. Modowanie polega na poprawieniu czegoś aby spisywało się lepiej (lub lepiej wyglądało) i temu służą kółka. To też jakby nie było mod.

Pozdrawiam i Wesołych Świąt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

updatem tego nie nazwe :P ot nudzilo mi sie na zwylka srubeczke sunbema nalozylem podkladeczke zrobiona z weza swiecacego w uv.. wycialem i wyszlifowalem papierem sciernym wrzucilem do goracej wody ( bo nie chciala bez tego wejsc na srubke ) i po chwili mialem juz fajnie swiecace w uv srubki dodam ze wszytstko co sie da bedzie nimi przykrecone

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No moj bt wazy ponad 15kg z calym kompem w srodku. Jak jestr okablowany, to jest problem z ruszeniem tego.

to lekkiego masz bt :) chieftec z zasilaczem wazy 17kg i do tego dochodza bebechy :) w sumie bedzie ze 22-23 kg :) a jak sie doda wage wc to wiecej :) ja na szczescie nie musze perzesuwac nigdzie kompa wiec koleczek nie potrzebuje ale jezeli ktos nie ma wyjscia usb z przodu to jest to dobry patent, trzeba tylko dobrac jakies pasujace wygladem do reszty albo takie jak w niektorych pralkach i lodowkach: po przsuniciu dzwigni koleczka sie opuszczaja i mozna sobie pojezdzic :)

Ja mam wszystko w bigu ... i waży 48 Kg ledwo podnosze.

Michał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wczoraj listonosz przynosl jedna z paczuszek a ze bylo juz pozno to nic nie zdazylem przed sylfkiem sprawdzic dzis a wlasciwie przedchwila zalozylem testnalem i wrzucam fotki oto moj shroud na Black Ice Micro a dokladniej Thermaltake Ducing Mode... nie zamontowalem go jeszcze srubami do chlodniczki bo te w zestawie nie pasuja kupie jakies inne....

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na 12 wentyl slychac gdy jest bezposrednio na chlodniczce ale gdy zalozylem shroud-a to lekko mruczy ale trzeba przylozyc ucho wogole powietrze jakos lepiej przelatuje przez chlodniczke... dodatkowo 2 wentyle beda sterowane regulatorem w tym ten na shroudzie ( zdjecia juz wkrotce ) od 5 do 12 takze do wyboru do koloru

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi