marcinps Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 moja jest plastikowa wiec jakims klejem ja do plastiku a twoja hmmmm moze tez jakims klejem specjalnym... kilka rzeczy zrobilem na front-panelu jak malne na czarno to wrzuce foty ale wczesniej pytanie chcialem sobie zrobic wlacznik i wylacznik katod .. w ktorym miejscu mam go zamocowac i czy taki wylacznik wystarczy http://www.allegro.pl/show_item.php?item=32667530 bo ja jestem noga w takich sprawach i obojetnie jak przylutuje kable itp. prosze o szczegolowa odpowiedz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 styknie taki wlacznik , do srodkowej lutujesz "-" i do ktrej z dwoch pozostawlych "+" oczywiscie wszystko w obwodzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinps Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 dzieki narazie zamowie jak przyjda to bedziemy sie dalej martwic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 katode masz zasilana z inwertera ?? i na nim nie masz wlacznika ma sie rozumiec ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinps Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 nom aurora ale kupuje tez revolteka uv ale tez wylacznik sobie zrobie w innym miejscu niz sledz przyjdzie przelacznik to ja tu wszystko wypytam co i jak :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopenek17 Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 fajnie wyglada ale ja bym wywalił dziure tam gdzie jest miejsce na wentyl!!!!! inaczej bedzie swistac :) Chyba ze go tam nie bedzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinps Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 nie boj sie nie swista bo zamocowalem go na gumowych podkladkach ( jakies 2 mm) i dodatkowo puszczony na 5v... jak puscilem normalnie to lekko buczal ale na 5 nie sluchac go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinps Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 przyszly przełaczniki i odrazu pytanie jak mam do tego ustrojstwa podlaczyc katode albo wentyl ????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRODOFC Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 http://www.members.lycos.co.ukgandi1312v.gif http://www.members.lycos.co.ukgandi137v.gif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinps Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 ok narazie mi to pomoglo tak mniej wiecej ( noga jestem z takich spraw ) sproboje to jakos sesownie poustawiac a co mam zrobic z katodami ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinps Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 probowalem sie cos za ten wlacznik zabrac ale on nie jest 3 pozycyjny tylko 2 wiec moze FRODOFC przerobisz mi schemacik na 2 pozycyjny tak zeby bylo 12 i off plus jak mozesz to napisz jak katody podlaczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRODOFC Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinps Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 mucios gracjas senior :) a katodki ?? jak podlaczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Tak samo jak wiatraki.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinps Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 tyle tylko ze od katody do inwertera ida 2 czarne kable lol chyba ze dopiero od katody do molexowej przejsciowki wlacznik zrobic ?nie wiem pytam bo nie chce spalic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Ofkoz przed inwerterem a nie za!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinps Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 cos like this ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Za zdjecia, to niewiele widze... Chodzi o to, by przelacznik przerywal obwod zasiania inwertera. Jezeli inwerter korzysta z +12 (zolty) i GND (czarny) topodlaczasz zolty pod jeden z zewnetrznych pinow i pod srodkowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Zolty do przelacznika, "+" od inwertera podlaczasz do przelacznika. Jezeli kable sa czarne to taki z bialym paskiem to +. Mase z inwertera do molexa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinps Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 zblizenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Przetnij bialy i podlacz jak dla wentyla - jeden koniec do zewnetrznej nogi a drugi do srodkowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinps Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 to tak pisalem 5 postow wyzej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 przepraszam za pytanie, ale czy caly mod stanal na problemie z kabelkami :?: daj jakies fotki co zrobiles bo bardzo jestem ciekaw a kolorystyka i pomysl moda bardzo mi sie podobaja ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinps Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 fotki dam ale jak skoncze juz ze szpachla a kiedy skoncze ? wsumie moglbym juz malnac na czarno froncik ale ostatnio wpadlmi do glowy pomysl zeby zaslepki polaczys ladnie zaszpachlowac z dolna czescia frontu tak zeby zostalo tylko jedno wolne miejsce na samej gorze na dvd mysle ze ladniej bedzie sie to prezentowac choc gdy zaszpachluje to na stale to juz nie bede mogl nic wiecej poza jednym napedem wrzucic ale to nei problem bo nie przewiduje 2 czy wiecej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 ja tak jak widac tez mam jeden napedzik i w zupelnosci wystarcza ;] a jeden naped wyglada tak jakos ladniej niz 4 nagrywarki 5 cdromow i 8 kieszeni na dyski :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinps Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 pogoda paskudna wiec wsam raz na modding :) zrobilem dzis panelik jest prawie juz skonczony ( szpachli juz tylko troszke napackam kosmetyczne sprawy ) jednak zrobilem 2 miejsca jedno to napedzik a drugie kieszen - next update painting so stay focuse :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinps Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 przyszla dzis kieszen zakladam iiii q....a malo miejsca miedzy nia a zasilka brrrrr ale po chwili doszedlem do tego ze moznaby pogrubic panel zeby kieszen do przodu wyciagnac po pomiarach 1,5 cm moglbym panelik pogrubic ( dalej nie przykrece kieszeni normalnie na 4 srobkach ) tylko czym szpachla napewno ale ona sie musi na czyms trzymac bede kombinowal ( dla stalym bywalcow tego topica - zamowilem tez pierwszy komponent wc ( Black Ice Micro czarna :) - zmiesci sie pod fdd ) tak tak bedzie wc z jednym blokiem na procku + chlodnicza + rezerwuar z pompka lol ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeChsoN Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 FRODOFC tylko ze te przelaczniki sa 2 pozycyjne wiec maaj tylko lewo lub prawo niemozna ich ustawic na srodku jak mneimam ? wedlug opisu aukcji jesli bylo by lewo srodek prawo to byly by 3 pozycyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 jakis wiekszych zmian nie ma ot nie bedzie juz fdd ( apropos mam do sprzedania kabel uv fdd czerwony thermaltake w atrakcyjnej cenie 15zl :) ) zamiast stacji bedzie rezerwuar 2xfdd + nad nim pompeczka ( chyba hydrol L30) a w miejscu tylniego wentylka bedzie Black Ice Micro widoczna na zdjeciu ( piekne malenstwo :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 kiedy nie ma juz miejsca na fdd i powstala calkiem spora przestrzen na froncie warto bylo by ja wykorzystac :] moze by tak wykonana z czegos tytulowa blackwidow na froncie ??? albo UV-zielona pajeczyna wykonana np ze sznurka pokrytego masa szpachlowa (dla utrwalenia wszystkiego) imho fajnie by bylo :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...