Skocz do zawartości
GreeN_DG

skrzynki :)

Rekomendowane odpowiedzi

Pierwsze olbrzymie polskie skrzynki e-mail

INTERIA.PL jako pierwszy portal internetowy w Polsce znacząco

powiększył parametry kont pocztowych. Obecnie w portalu dostępne są

konta bezpłatne o pojemności 100 MB i konta komercyjne, których

objętość wynosi nawet 1 GB.

http://news.di.com.pl/?lp=6698

hmm tlen podobno daje juz 250 mega... ciekawe zmiany :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokładnie tlen ma już darmowe po 250 Mb :D i pasuje mi to :D tylko ciekawi mnie po ile jest max mail na tlenie bo na interi jest 10Mb

Na tlenie jest 4,2 MB... ( www.frazpc.pl ) a na wp.pl wprowadzili nie dawno 10MB :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak to po co ? wreszcie można komuś przesłać np. layout strony nie obawiając się że trzeba będzie pociąć go na kilka 1 megowych części by sie zmieścił na skrzynce tudzież aby nie musieć czekać półgoziny az druga strona odbierze poczte bo inaczej wcześniejsze maile zostaną skasowane :/

raki - masz stare informacje na tlenie jest nawet napisane że mają 250Mb :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak to po co ? wreszcie można komuś przesłać np. layout strony nie obawiając się że trzeba będzie pociąć go na kilka 1 megowych części by sie zmieścił na skrzynce tudzież aby nie musieć czekać półgoziny az druga strona odbierze poczte bo inaczej wcześniejsze maile zostaną skasowane :/ 

tak co do limitu jednej wiadomosci to sie zgadzam .

jak zwieksza teraz do 250 mb to niech dadza limit na przynajmniej 10 mb

ale po co az 250 mb na cala poczte

sgj ja tez wysylalem wieksze niz 5 mb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja korzystam i wszędzie polecam :D www.home.pl , od kilku lat mam u nich maila, i polecam. Co jakiś czas pojawia się coś ciekawego(powiększenie konta miałem, nowy webmail), szybko bardzo działa poczta, kiedyś nie dostawałem spamu ale w ciągu ostatnich 4 miesięcy to ze 4 wiadomości "niechciane" dostałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jeszcze lepiej miec uczelniane konto shellowe z 50 MB :D

Co do poczty na interii- mam dwa konta. W koncu nie bede cial mp3-ek przy wysylaniu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JA MAM KONTO POCZTOWE 1 GB ZA DARMO!

wystarczy wpisać: www.spymac.com... i to jest NAJWIĘKSZE konto pocztowe e-mail za darmo.

Szkoda tylko, że trzeba przy rejestracji podawać wszystkie dane (imię, nazwisko, telefon i tak dalej).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze wyjde na durnia - ale wy jeszcze uzywacie Maila ?

Ja ostatni raz poczte sprawdzalem z rok temu. (No i ostatnio, ale to bylo zwiazane z allegro). Praktycznie do kontaktu uzywam gg, do layoutow stron etc. cvs, a do plikow ftp ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to teraz nic innego jak tylko zakladac WAREZOWNIE na o2.Pliki pakowac po 20 MB w winrar wrzucac na konto a pozniej dac logina i pass i juz:)Iso 750MB=3xlogin@o2.pl

mam nadzieje ze jednak ludzie nie bede tak robic :!:

zablokowalo by to serwer i dostep do poczty normalnym uzytkownikom :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To sie nazywa nadmiarowosc danych kodowania Base64 :) Naglowek jest niewielki, ale zalaczniki kodowane Base64 maja 133% orginalu, wiec juz tylko 15MB sie da.. (bez paru kb na naglowki)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi