GreeN_DG Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Pierwsze olbrzymie polskie skrzynki e-mail INTERIA.PL jako pierwszy portal internetowy w Polsce znacząco powiększył parametry kont pocztowych. Obecnie w portalu dostępne są konta bezpłatne o pojemności 100 MB i konta komercyjne, których objętość wynosi nawet 1 GB. http://news.di.com.pl/?lp=6698 hmm tlen podobno daje juz 250 mega... ciekawe zmiany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 dokładnie tlen ma już darmowe po 250 Mb :D i pasuje mi to :D tylko ciekawi mnie po ile jest max mail na tlenie bo na interi jest 10Mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 dokładnie tlen ma już darmowe po 250 Mb :D i pasuje mi to :D tylko ciekawi mnie po ile jest max mail na tlenie bo na interi jest 10MbNa tlenie jest 4,2 MB... ( www.frazpc.pl ) a na wp.pl wprowadzili nie dawno 10MB :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 na tlenie jest 250MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 fajnie ze jest juz 10 mega :)) bo to 4,2 bylo okropne. Brakowalo zawsze torszkę i juz kapa :) np . mp3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 i po co komu tak duze skrzynki ?? zeby trzymac na serwerze poczte z roku czy 2 lat ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 jak to po co ? wreszcie można komuś przesłać np. layout strony nie obawiając się że trzeba będzie pociąć go na kilka 1 megowych części by sie zmieścił na skrzynce tudzież aby nie musieć czekać półgoziny az druga strona odbierze poczte bo inaczej wcześniejsze maile zostaną skasowane :/ raki - masz stare informacje na tlenie jest nawet napisane że mają 250Mb :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Mam 2 skrzynki na interii i jedną na o2. Po co mi tyle miejsca, jak i tak na interii mozna przesłac tylko maila wielkosci 10 MB. Wie ktoś ile wynosi maksymalna wielkośc maila na o2(tlenie)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 raki - masz stare informacje na tlenie jest nawet napisane że mają 250Mb :D Ja pisałem o maxymalnej wielkości przesyłanej wiadomości :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 szczerze mówiąc jest jeszcze stary regulamin na stronie o2.pl reuglamin poczty O2.pl i według niego max to 4.2Mb a wielkość skrzynki to 20Mb ( pkt II.2 i II.4) więc trzeba poczekać na nowy regulamin a narazie testować :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Na o2 jest napisane juz że skrzynka ma 250 MB, tylko regulamin jest stary nadal. A co do regulaminu to nie wiem jak wczesniej max mógł byc 4.2MB, bo ja wysyłałem ponad 5 mega. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Misiek] Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Fajne konta sa na poprostu.net 100MB i ponoc maxymalny rozmiar wiadomosci jaki mozna przeslac to 100MB. Mam tam konto ale jeszcze nie sprawdzalem. Wie ktos cos na ten temat ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 jak to po co ? wreszcie można komuś przesłać np. layout strony nie obawiając się że trzeba będzie pociąć go na kilka 1 megowych części by sie zmieścił na skrzynce tudzież aby nie musieć czekać półgoziny az druga strona odbierze poczte bo inaczej wcześniejsze maile zostaną skasowane :/ tak co do limitu jednej wiadomosci to sie zgadzam . jak zwieksza teraz do 250 mb to niech dadza limit na przynajmniej 10 mb ale po co az 250 mb na cala poczte sgj ja tez wysylalem wieksze niz 5 mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 A ja korzystam i wszędzie polecam :D www.home.pl , od kilku lat mam u nich maila, i polecam. Co jakiś czas pojawia się coś ciekawego(powiększenie konta miałem, nowy webmail), szybko bardzo działa poczta, kiedyś nie dostawałem spamu ale w ciągu ostatnich 4 miesięcy to ze 4 wiadomości "niechciane" dostałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 No i mamy na Tlenie 250 mega na pocztę i 20 MB limit dla jednej wiadomości :!: Nareszcie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c2z Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 JA MAM KONTO POCZTOWE 1 GB ZA DARMO! wystarczy wpisać: www.spymac.com... i to jest NAJWIĘKSZE konto pocztowe e-mail za darmo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 tylko PO CO 1 GB ? ja wole miec kilkadziesiat, moze mniej nawet ale na szybkim i niezawodnym i pozbawionym reklam serwerze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 nie ma to jak miec skrzynake na swojej sieci , bez ograniczen , bez problemu :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 a jeszcze lepiej miec uczelniane konto shellowe z 50 MB :D Co do poczty na interii- mam dwa konta. W koncu nie bede cial mp3-ek przy wysylaniu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 JA MAM KONTO POCZTOWE 1 GB ZA DARMO! wystarczy wpisać: www.spymac.com... i to jest NAJWIĘKSZE konto pocztowe e-mail za darmo. Szkoda tylko, że trzeba przy rejestracji podawać wszystkie dane (imię, nazwisko, telefon i tak dalej). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 też mam na spymacu konto :wink: ale nawet raz go nie użyłem :lol: a co do o2 to mamy skrzynke 250mb i list może być 20mb :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Leborg @ przynaj się wpisałeś prawdziwe dane na spymacu czy jakieś głupoty wyssane z palca :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Moze wyjde na durnia - ale wy jeszcze uzywacie Maila ? Ja ostatni raz poczte sprawdzalem z rok temu. (No i ostatnio, ale to bylo zwiazane z allegro). Praktycznie do kontaktu uzywam gg, do layoutow stron etc. cvs, a do plikow ftp ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 powiedzmy że połowa była prawdziwa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Mi się duży mail do plików przyda bo mimo przekierowanego portu zmienia mi się IP ciągle w neo+ (słaba linia) i wysyłanie komuś czegoś przez GG czy tlen nie jest zbyt wygodne dla mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moderee Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 No to teraz nic innego jak tylko zakladac WAREZOWNIE na o2.Pliki pakowac po 20 MB w winrar wrzucac na konto a pozniej dac logina i pass i juz:)Iso 750MB=3xlogin@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 No to teraz nic innego jak tylko zakladac WAREZOWNIE na o2.Pliki pakowac po 20 MB w winrar wrzucac na konto a pozniej dac logina i pass i juz:)Iso 750MB=3xlogin@o2.plmam nadzieje ze jednak ludzie nie bede tak robic :!: zablokowalo by to serwer i dostep do poczty normalnym uzytkownikom :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 po co komu takie duze.... chcialbym zobaczyc klienta pocztowego obslugujacego wznawianie.... bezsens. od plikow to sa ftp. ajgon: ja np uzywam do powiadomien z for i kontaktu z kilkoma osobami. jest to jakos bardziej oficjalne od padu-padu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 No to teraz nic innego jak tylko zakladac WAREZOWNIE na o2.Pliki pakowac po 20 MB w winrar wrzucac na konto a pozniej dac logina i pass i juz:)Iso 750MB=3xlogin@o2.plpozatym napewno nie po 20 , pamietaj jeszcze o naglowku ( czy jak to sie nazywa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 To sie nazywa nadmiarowosc danych kodowania Base64 :) Naglowek jest niewielki, ale zalaczniki kodowane Base64 maja 133% orginalu, wiec juz tylko 15MB sie da.. (bez paru kb na naglowki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...